Eşim seni aldatacam diyor.

Deryahoca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
1
0
1
33
Ben çok sinirlendim ne yapacağımı bilmiyorum hepsi benim hatam.2 hafta önce eşime şakasına penisin küçük sayılır dedim.Bir sonraki akşam cetvel alıp gelmiş.Şaka yaptım diyorum inanmıyor.Zorla ölçtürdü 14 santim dedim.İnternetten baktırdı normalmiş.Ben elinde cetvelleri gelince dayanamayıp çok güldüm.Sinirlendi, doktora da gitmiş telefonla aradı doktor bir çok erkekte 12-14 santim olur demiş.O zaman anladım ciddi olduğunu yoksa gidip kaç erkek böyle yapar ama fazla tepki verdi bilemedim bu kadar kızacağını akşam yine konusunu açtı.Sen beğenmiyorsun ama beğenen kadın çok aldatacam seni diyor.Şimdiye kadar ne dediyse yaptı intikam almak için saçmalarmı daha fazla diye korkuyorum.Birde göğüsün küçük av cuma bile sığmıyor diyor.Ama gerçekten küçük dediği gibi estetik yaptırırım istersen dedim güldü.Hala gülüyordu sabah çok moralimi bozdu bu iki hafta.Daha önce bir olayın bu kadar üstüne gitmemişti 7 aydır evliyiz ben yeni çalışmaya başladım görüşmüyoruz eskisi kadar sık akşam 7'de çıkıyorum bir halt yese haberim olmaz.Arıyorum bazen açmıyor ben dersteyken geri arıyor.Dershanede çalışıyorum derste görüşmeye iyi bakmazlar burda.Kimseye de danışamıyorum saçma sapan bir konu!

Aldatırsa sonuçların nasıl olacağını sert bi dille anlatsaydın ona göre o cümleyi devam ettirebilirdi..

Back
X