Esim sevgisini gösteremiyormu, sevmiyormu?

mutlucivciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
148
1
26
Afyon
Merhaba kizlar,

esimi cok seviyorum, hepte söylerim, söylemesi ayip hatta sarilirim, severim, öperim :1:

tek sorun karsiligini görememem... bana kendiliginden sevdigini söylemez güzel laf etmez iltifat etmez yakinlik göstermez, sürpriz yapmaz özel gün nedir bilmez, dogum günümde dahil.
ona göre böyle seyler bostur, gereksizdir.. hayatindan bezmis gibi bi hali var.

bazilariniz belki derdime güleceksiniz ama gercekten cok bunaliyorum.
bende onun gibi olmaya calisiyorum, öyle soguk ve don, bu sefer sanki namahrem bi erkekle oturur gibi uzak ve samimiyetsiz oluyoruz..

bi senelik evliyim, güzel konusarak, küserek, bagirarak fazlasiyla sevgi göstererek derdimi anlatmaya calistim, ama nafile :(

varmi derdimi anliyan?

bence cümlenin sonunu varmı derdimi anlayan yerine varmı derdimi anlamayan demeliydin :)
canım senin derdin yüzde doksan kadının derdiyle aynı...nedense erkekler sevgilerini göstermeyi gurur eksikliği olarak görüyor...özellikle vıcık vıcık sarılıp öpmeler canım cicim dip dibe bakışmalar koklaşmalar onlara ters geliyor ne hikmetse :)
küserek konuşarak çözülecek bişey değil bu, zaten bi erkeği asla değiştiremezsin istersen senelerce uğraş bir adım yol alamazsın değiştirme konusunda...
değiştirmekle uğraşıp yıpratmaktansa kendini, onu bu haliyle kabullenip farklı yerlerden bakıp mutlu olmaya çalış....mesela eşinin seni sevdiğini farklı yönlerden anlayabilirsin..bazır erkek sevdiğini belli etmez bazısı bilakis dünyaya duyurur sevgisini..huy işte farklı farklı...
sen ona sevgini aynı ihtişamınla göster, zamanla oda senin gibi göstermeyi beceremese bile en azından seni sevdiğini farklı konumda belli edecektir...zaten sen sevdiğinden eminsin sanırım, sadece göstermediğinden muzadiripsin anladığım kadarıyla...değiştirmeye çalışma yıpranırsın..oluruna bırak ve kabullen bence...ve emin ol ki aynı senin gibi ne kadınlar var...biraz türk erkeği kriteri işte :)

herkesin bi mizacı var.ama şuna da bak.herkese mi soğuk?mesela ailesine nasıl?

evet canim, genel olarak soguk.. annesinide hic öpmez, ama anneside en cok esimi seviyormus ama anneside hic göstermez.

zaten aileside ve ailesine karsida soguk olmasaydi bu adam benden nefret ediyor derdim. ama herhalde öyle yetistigi icin gösteremiyor.
bende bir senedir fazlasiyla sevgi gösterdim.

karsiligina alamiyorum, bi bayan icin gercekten cok zor, afedersiniz kendimi bazen ayni sapik gibi hissediyorum. ama yine birsey yok, hatta bazen itiyor :(

Merhaba kizlar,

esimi cok seviyorum, hepte söylerim, söylemesi ayip hatta sarilirim, severim, öperim :1:

tek sorun karsiligini görememem... bana kendiliginden sevdigini söylemez güzel laf etmez iltifat etmez yakinlik göstermez, sürpriz yapmaz özel gün nedir bilmez, dogum günümde dahil.
ona göre böyle seyler bostur, gereksizdir.. hayatindan bezmis gibi bi hali var.

bazilariniz belki derdime güleceksiniz ama gercekten cok bunaliyorum.
bende onun gibi olmaya calisiyorum, öyle soguk ve don, bu sefer sanki namahrem bi erkekle oturur gibi uzak ve samimiyetsiz oluyoruz..

bi senelik evliyim, güzel konusarak, küserek, bagirarak fazlasiyla sevgi göstererek derdimi anlatmaya calistim, ama nafile :(

varmi derdimi anliyan?

Bazı insanlar sevdiğini sadece sözcükle ifade eder,
bazıları davranışla, bazıları da hem sözcükle hem de davranışla gösterir...

Eger ki davranışlarında size karşı bir problem yoksa,
yani davranışlarıyla sizi sevdiğini hissettiriyorsa ,
duygularını ifade edememesini hoş görmeniz gerek...

Ancak davranışlarında da sorun varsa o zaman bir durup düşünmek gerek...

evet canim, genel olarak soguk.. annesinide hic öpmez, ama anneside en cok esimi seviyormus ama anneside hic göstermez.

zaten aileside ve ailesine karsida soguk olmasaydi bu adam benden nefret ediyor derdim. ama herhalde öyle yetistigi icin gösteremiyor.
bende bir senedir fazlasiyla sevgi gösterdim.

karsiligina alamiyorum, bi bayan icin gercekten cok zor, afedersiniz kendimi bazen ayni sapik gibi hissediyorum. ama yine birsey yok, hatta bazen itiyor :(

biz kadınlar bile bu ülkede genel olarak soğuğuz.bu sevgi olayı hakkaten aileden gördüğünü yansıtmakla ilgili.ailede böyle soğuk ve mesafeli büyümüşse sırf bir kişiye karşı değil herkese karşı sevgi anlayışı böyle oluyor bu tür insanların.benim annem de öyledir mesela hep soğuktu ilişkimiz.şimdi ben de öyleyim.dokunmaya dayalı değildir sevgim.içimden severim.ben de bazen sevgilimi itiyorum tersliyorum öyle yapış yapış olmayı sevmiyorum.hatta bazen bunalıyorum.ama onu sevmediğim için değil napim yapım böyle işte.bence buna üzülmektense olduğu gibi kabul et, beklentilerini azalt ve üstünde durma.

Yapı meselesi biraz
Özel günleri önemsemeyen çok erkek var, hatta ben bile :1:
Ya da sürekli seni seviyorum demiyor olabilir ama davranışları ile belli ediyorsa kafi bence..

Herkesin sevgisini gösterme biçimi aynı değildir

canım bişey sorcam severek mi evlendiniz.. yoksa görücü usülü mü?
severekse sevgiliyken nasıldı eşin?
normal hayatta böyleyse özel hayatta nasıl sorması ayıp?
özel hayatta bi problem yoksa yapı olarak böyledir ama özelde de böyleyse bi incelemek lazım canım :)

AH canım ah...malesef çoğu erkek böyle..ama böyle olmayan da var tabiki..ne erkekler var özel günler ve dışında eşine yada sevgilisine hediyeler gönderen,güzel sözler söyleyen,sevgisini belli eden..ama malesef bize denk gelmedii...artık bundan da gçetim evde huzur olsun yeter diyorum ben..sende çok takma kafana benceeee :34:

çoğu erkek böyle malesef hatta bazen evde iki kişi olmamıza rağmen sanki duvarlarla konusuyorum o kadar yani:) her ayın birkaç günü bu yüzden küs geçer bizim evlilikte:) yavaş yavaş alışmaya baslıyorum yani.4 senelik evliyim,küs küs nereye kadar kavgadan da bunalıyor insan yani.takma kafana boşver canım,erkek milleti

AH canım ah...malesef çoğu erkek böyle..ama böyle olmayan da var tabiki..ne erkekler var özel günler ve dışında eşine yada sevgilisine hediyeler gönderen,güzel sözler söyleyen,sevgisini belli eden..ama malesef bize denk gelmedii...artık bundan da gçetim evde huzur olsun yeter diyorum ben..sende çok takma kafana benceeee :34:

Back
X