eşim sevmediğini istemediğini söyledi

Adam hissettirmemiski açık ve net söylemiş bunları duya duya nasıl sevebiliyosun yada bekleyebiliyosun sastim

2 cocukla kim kabul ederki beni bir kizi olan bir komsumu cocugu var diye kimse kabul etmiyor
Ne demişler kısmet bu işler. Iki yıl olmuş zannetmiyorum geri dönsün. Düzenini kurmuştur çoktan. Iki yıl da senin duyguların bitmedi mi

Emin olun bende aynı durumdaydım uzun süredir. Ve 3 aylık hamileyim. kendisi gitmem için herşeyi yaptı ve bende sonunda gidip boşanma davası açmak zorunda kaldım. Sizi istemeyip saygı duymayanı sizde istemeyin.

Buyuk konusmaktan Allaha siginirim.. basima gelseydi yolnaramazdm cnku yol onumde olurdu... beni sevmeyen hemde hic sevmedigini soyleyen hatta çocuklarından vazgectigini soleyen bi adam?!! Ne b.ku varsa yesin

Adam sizi sevmiyorsa ayriysaniz esiniz olmuyor ki o ...Sevmiyorsa bende seni sevmiyorum de guclu dur kim ki o unutursun elbet kula cok baglanma

Kacan kovalanir diye bosuna dememisler ..deģmeyen kalpsiz bir insan icin neden yiprattimki kendimi.dertten sıkintidan seker hastasi oldum Allah bu adami bildigi gibi yapsin

Yani yapı meselesi ama delicesine çılgınlar gibi aşık olduğum her şeyden çok sevdiğim adam da olsa bana "seni sevmiyorum" dediği an her şey biter. Ben bir daha o adamın yüzüne bakmam. Çok acı çekerim unuturken ama eninde sonunda unuturum. Sevmiyorum diyen adamla tekrar bi hayat kursam o "sevmiyorum" lafı zihnime kazınır ve yüzünü her gördüğümde kalbime batar. Bir ömür böyle acı çekmektense maksimum 1 yıl acı çeker unutur giderim. Sizi sevmeyen bir adamla bir hayat düşünmeyin. Kendinize başka bir yol çizin. Sizi sevecek birini bulursunuz belki..

2 cocukla kim kabul ederki beni bir kizi olan bir komsumu cocugu var diye kimse kabul etmiyor

Siz önce resmi olarak boşanın sonra ikinci evliliği düşünürsünüz.

Şu mesajınızdan ayrı yaşayıp boşanmıyor olmanızın tek nedeni tekrar evlenememe korkunuz oldugunu düşünüyorum.

Yalnızca kimliginizde kalmış bir kelimeden ibaret evlilige bu kadar saplantılı yaklaşmamanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Seni istemeyene hala geri don denmez
"Iyi defol git gozum gormesin seni o zaman" demeliydin

Ben sana bayılıyorum ama ayy canımmm diye dalga geçseydin keşke.

Bırak gitsin arkadaşım. Bir gün böyle gidip önünü açtığı için teşekkür edersin bu pisliğe..

Bir konunuzda 7 yıllık evliyim, bir kızım var demişsiniz. Diğer açtığınız bir konuda 9 yıllık evliyim, bir kızım ve bir oğlum var demişsiniz. Bir yerde 5 ay önce evden gitti, bir yerde 2 yıldır ayrıyız... Siz önce ne anlatıyorsunuz ona bir karar verin.

Belli kı konu sahıbınde bir sıkıntı var,ama şunu net söylebilrim bşr adam benı ıkın gün aramasın,3.gün ben onu terk ederim,

Uzun zamandır ayrı yasadigim esim le bi yerde karsılastik cok zalimce insafsizca her kelimesi yaralarca acıtırcasina konustu.seni hiç sevmedim zorla evlendirdiler çocuklarim icin yillarca evli kaldigimi cocuklari degilde artik kendini dusundugunu eve geri gelmicegini nefretbettigini ve buna benzer bir suru hancerlercesine kelime....bende madem sevmiyodun neden 2 cocuk yaptin neden vebalime girdin neden hayatimin icine ettim dedim konusamadi .cok seviyordum onu baya bi baglanmistim bana bu kadar cirkefce hareketlerine ragmen hic nefret etmedim hala onu geri gelmesini istiyordum.ne olur bana akil verin ne yapmam gerekiyor cikmazlardayim..
Bunca aşağılayıcı sözlere rağmen sizin eşinizi hala istiyor olmanız sevginizle alakalı değil.
Sizin ki psikolojik saplantı sadece. Kendinizi 2 çocukla çaresiz ortada kalmış hissediyor ve bunca sorumluluğu tek başınıza almak istemiyorsunuz çünkü kendinizi hem yetersiz hemde hazırlıksız hissediyorsunuz. Ve ipler tamamen koptuğu zaman siz evlatlarınızla birlikte sorumluluk sahibi anne olarak fedakarlık yaparak hayata dair birçok şeyden mahrum olarak yaşamınızı sürdürürken eşiniz ise kendi hayatını yaşayacak ve siz bunuda iç dünyanızda kabul etmiyorsunuz.
Kendi içinizdeki sorunları halledin bence.

Back
X