- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakın böyle düşünmee2 cocukla kim kabul ederki beni bir kizi olan bir komsumu cocugu var diye kimse kabul etmiyor
Ne demişler kısmet bu işler. Iki yıl olmuş zannetmiyorum geri dönsün. Düzenini kurmuştur çoktan. Iki yıl da senin duyguların bitmedi mi2 cocukla kim kabul ederki beni bir kizi olan bir komsumu cocugu var diye kimse kabul etmiyor
2 cocukla kim kabul ederki beni bir kizi olan bir komsumu cocugu var diye kimse kabul etmiyor
Bunca aşağılayıcı sözlere rağmen sizin eşinizi hala istiyor olmanız sevginizle alakalı değil.Uzun zamandır ayrı yasadigim esim le bi yerde karsılastik cok zalimce insafsizca her kelimesi yaralarca acıtırcasina konustu.seni hiç sevmedim zorla evlendirdiler çocuklarim icin yillarca evli kaldigimi cocuklari degilde artik kendini dusundugunu eve geri gelmicegini nefretbettigini ve buna benzer bir suru hancerlercesine kelime....bende madem sevmiyodun neden 2 cocuk yaptin neden vebalime girdin neden hayatimin icine ettim dedim konusamadi .cok seviyordum onu baya bi baglanmistim bana bu kadar cirkefce hareketlerine ragmen hic nefret etmedim hala onu geri gelmesini istiyordum.ne olur bana akil verin ne yapmam gerekiyor cikmazlardayim..