Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

SerapZeze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
121
82
38
47
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..

Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Allahım şu hayatta daha neler duyacağım acaba. Utanmayın kilonuzdan siz ister miydiniz o kiloda olmayı, insanın elinde değilki üzmeyin kendinizi. Bu arada eşiniz bradd pit falanmı? Evli barklı adam utanmıyo mu başkasıyla gezmeye? Hersey kilodan mı ibaretmiş ifrit oldum şu an. Boşanın ve kendi saģlığınız için zayıflayın. O mendabur herif için değil

bu ne hadsizlik ya kendisi brad pitt miymiş acaba. hoş brad pitt bile olsa ağzının üstüne bir tane çarpılır ve anında g.. gibi ortada bırakılıp gidilir o herif. çok afedersiniz ama öyle. beş para etmez biriyle evlisiniz.
kilonuzdan utanmayın. kimse size herhangi bir kusurunuzdan dolayı böyle davranamaz. asla!!

Eşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..

Yaaa sen ne kurnaz adamsin surekli fake adres alip hep serap nickini kullaniyosun seri katil gibisin valla.yine yazmissin hikayeyi hayal gucune hayranim ama bak soylemeden yapamicam sekerim ;)

ben olsam hırs yapar o laflarını yedirrim nasılmı o kglarımı napar eder verrim tükürdünü yaalatıırrım insan nefsini tuttugu sürece amacına ulaşır bunu unutma iradeli olursan verirsin eşinde tetiklemiş oluo aslında
Ya hersey kilo mu. Aslinda onun yüzünden aldim bu kilolari.
Diyet yapucam desem, markete gidip yesillik filan alcam desem para vermiyor. Cocuga bak yürüyüş yapicam desem bakmiyor.
Cildiricam

Ben hep kendime sorarim zayif bayanla evlenip, esi kilo aldiktan sonra erkekler onu hala nasil cekici buluyor diye. Lütfen kimse cocugu bahane etmesin, bence kendiniz icin mutlaja o kilolari verin ama esinizle birlikte olmak isteyip istemediginizi tekrar dusunun. Nolursa olsun sizinle boyle konusmamali..

Back
X