Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..