Eşim soğuk davranıyor ve kavgalarımızın sayısı arttı...

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Eşim bana uzun zamandır çok fazla soğuk davranıyordu ve buda bizim aramızdaki kavgaların sayısını oldukça artırdı. Sürekli konusmama rağmen bir türlü bunun nedenini söylemiyor. Dün faceye baktım benden önceki sevgilisini eklemiş. Şimdi bu ne demek. Ayrıca çok fazla kalbimi kırıyor.Babamın evi orda filan bile dedi bana...1 yaşında bir kızımız var. Facede takip ettim ve o kızla konusmalarını gördüm bir sürü kavga ettik bir sürü özür diledi ama bu neyi değiştirirki?

Çok bunaldım ya alıp başımı bitireceğim yada zorlayacağım bu evliliği ayakta tutmak için kırılarak üzülerek direneceğim?

adam heyecan mı arıyor acaba? evlilikler çocuktan sonra biraz sarsılıyor, dengeler değişiyor acaba bu dönemde biraz ihmal mi ettiniz birbirinizi?
tabiki eski sevgilisini eklemesi konuşması hiç hiç hoş değil, konuşmaların içeriği nasıldı?

Eşim bana uzun zamandır çok fazla soğuk davranıyordu ve buda bizim aramızdaki kavgaların sayısını oldukça artırdı. Sürekli konusmama rağmen bir türlü bunun nedenini söylemiyor. Dün faceye baktım benden önceki sevgilisini eklemiş. Şimdi bu ne demek. Ayrıca çok fazla kalbimi kırıyor.Babamın evi orda filan bile dedi bana...1 yaşında bir kızımız var. Facede takip ettim ve o kızla konusmalarını gördüm bir sürü kavga ettik bir sürü özür diledi ama bu neyi değiştirirki?

Çok bunaldım ya alıp başımı bitireceğim yada zorlayacağım bu evliliği ayakta tutmak için kırılarak üzülerek direneceğim?

yeni evlisiniz galiba, evliliğin ilk yıllarında, ana baba evinde el bebek gül bebek büyütülen erkeklerimize evlenince sorumluluklar ağır gelmeye başlıyo malesef. ama zamanla düzeliyor genele ağır başka bi probleminiz yoksa.
bence facebook hesabını kapatmalı ya da şifresini senle paylaşmalı madem eski sevgililer ekleniyor, sen eski sevgilini eklesen nolur acaba
kullanmasını bilmiyosan açmıcaksın kardeşim

Canım konuşmuşlar ama nasıl konuşmuşlar? Evet hepsimiz tepki veririz sadece konuşmasına bile; ama sakinleşince ne konuştuğu önem kazanır. Eşin masume bir şekilde konuştuysa ve başka nedenlerle stres, yorgunluk vs. gibi nedenlerle uzaklaşmış olabilir mi? İnsanın aklına herşey geliyor ama sen hem fedakar bir annesin hemde eşsin...Eşini sevdiğin anlaşılıyor ve çocuğunu babasız büyütmek istemediğin ve de aynı zamanda eşinin nasıl bir erkek portresi çizdiği de...Bu erkeklere bazen mutluluk mu fazla geliyor? Herşeyin yoluna girmesi umuduyla...

nasılsınla başlayıp keşke beni aldatmasaydın şimdi farklı yerlerde olurduk gibi konuşmalar...

zamanında nişanlıymışlar ve kız aldtmış ayrılmışlar falan filan..Bunu daha önce eşim anlatmıştı.

kafam çok karışık

kocan ilginç adammış doğrusu kendisini aldatan eski nişanlısını hala adam yerine koyuyor.
eteğindeki taşları döksün açık olsun o zaman bu davranışların anlamı ne?

nasılsınla başlayıp keşke beni aldatmasaydın şimdi farklı yerlerde olurduk gibi konuşmalar...

zamanında nişanlıymışlar ve kız aldtmış ayrılmışlar falan filan..Bunu daha önce eşim anlatmıştı.

kafam çok karışık

Madem öyle dönsün geri birleşsinler.

Allah Allah ya! :47: Artık o kadar sinirleniyorum ki böylelerine!

Helal olsun vallahi Siz çok sakinsiniz ben şimdiye bogardım eşimi sanırım! :47:

yeni evlisiniz galiba, evliliğin ilk yıllarında, ana baba evinde el bebek gül bebek büyütülen erkeklerimize evlenince sorumluluklar ağır gelmeye başlıyo malesef. ama zamanla düzeliyor genele ağır başka bi probleminiz yoksa.
bence facebook hesabını kapatmalı ya da şifresini senle paylaşmalı madem eski sevgililer ekleniyor, sen eski sevgilini eklesen nolur acaba
kullanmasını bilmiyosan açmıcaksın kardeşim

Agır degil mi sence?
Üstü örtülecek bir durum mu?

Faceyi kullanmayı biliyor ki aramış bulmuş, kapatsa neye yarar?

Allah sana sabır versin. Çocuğumuz var demişsin. Kaç yıllık evlisiniz? Çalışıyor musunuz?

Agır degil mi sence?
Üstü örtülecek bir durum mu?

Faceyi kullanmayı biliyor ki aramış bulmuş, kapatsa neye yarar?

canım kullanmayı bilmiyorsan derken yani, amacına uygun kullanmıyosan anlamında demek istedim, evli bi erkek için sadece akrabalar normalde görüştüğün arkadaşların olur face de, değil mi ben mi geri kafalıyım bilmiyorum
evet kesinlikle çok ağır
ama bu yüzden kavga etmişler zaten, özürde dilemiş
ama asla güvenemicekki şimdi, face olmasa bu durumda daha iyi
bazı erkeklerde bu hastalıkta oluya ya, yılanın başını küçükken ezmek lazım, internetten çapkınlığı alışkanlık haline getiriyolar

gerçi face i kapattım der başka hesapta açabilir ama... bence henüz hastalık olmamış bu durum
zor bi durum

Son düzenleme:
canım kullanmayı bilmiyorsan derken yani, amacına uygun kullanmıyosan anlamında demek istedim, evli bi erkek için sadece akrabalar normalde görüştüğün arkadaşların olur face de, değil mi ben mi geri kafalıyım bilmiyorum
evet kesinlikle çok ağır
ama bu yüzden kavga etmişler zaten, özürde dilemiş
ama asla güvenemicekki şimdi, face olmasa bu durumda daha iyi
bazı erkeklerde bu hastalıkta oluya ya, yılanın başını küçükken ezmek lazım, internetten çapkınlığı alışkanlık haline getiriyolar

gerçi face i kapattım der başka hesapta açabilir ama... bence henüz hastalık olmamış bu durum
zor bi durum

Yok geri kafalı degilsin tabi ki :)
Dogrusu bu.

Ama adam görüşmeye başlamış, bunu yapması bile aldatmaya meyilli oldugunun kanıtı...

Aldatmanın sanalı gerçegi yok bana göre.
Bu durumda yılanın başının ezilmesine de gerek yok, çünkü o yılan artık büyümüş, küçük degil...

bu kavga edilip eşinin özür dilemesiyle hallolucak bir mesele değil,
neyin özürünü diledi eşin?
keşke beni aldatmasaydın, bambaşka olurduk demiş,
söylemeye dilim varmıyor,
seni üzmek istemem,
görünen köy kılavuz istemez...

çok haklısınız hanımlar ama ortada bir yaşında bir çocuk var, bence son bi şans vermeli,
bu kadar kolay yıkılmamalı

çok haklısınız hanımlar ama ortada bir yaşında bir çocuk var, bence son bi şans vermeli,

Versin tabi bizi ilgilendirmez,

Ama adam çoktan eşinden vazgeçmiş bile,
konu sahibi ilk mesajında eşinin kendinden soguduğunu, kötü davrandıgını dile getirmiş.

Peki böyle bir baba, eşine kötü davranırken , çocuguna çok mu iyi babalık yapacak sizce?

Son düzenleme:
Versin tabi bizi ilgilendirmez,

Ama adam çoktan vazgeçmiş bile,
konu sahibi ilk mesajında eşinin kendinden sogudunu, kötü davrandıgını dile getirmiş.

Peki böyle bir baba, eşine kötü davranırken , çocuguna çok iyi babalık yapacak sizce?

ikisi karar verecek buna, aynı yoldamıyız değilmiyiz, birisi yok ben başka yolda gitmek istiyorum derse diğeri napabilir ki
ikisininde kurtarmaya düzeltmeye niyeti varsa neden düzelmesin, herkes 2. şansı hak eder bence, 3. şans olmasın tamamda, hiç denemedik demesinler

Son düzenleme:

isterse şansı verebilir tabi,
şansı verecek olan ve bir yaşındaki bebeği düşünecek olanda baba,
ama o sanırım kendisini aldatan eski sevgilisine şans verme peşinde:50:

Back
X