Eşim soğuk davranıyor ve kavgalarımızın sayısı arttı...

ikisi karar verecek buna, aynı yoldamıyız değilmiyiz, birisi yok ben başka yolda gitmek istiyorum derse diğeri napabilir ki
ikisininde kurtarmaya düzeltmeye niyeti varsa neden düzelmesin, herkes 2. şansı hak eder bence, 3. şans olmasın tamamda, hiç denemedik demesinler

Yok ben daha yorum yapmayacagım,

Düzelirler inşallah...

şuan işyerindeyim ve defalarca aradı özür diledi ağladı beni kaybetmek istemediğini söyledi. Ama bu satten sonra.....

Ya çok karışık kafam

herkesin düşüncesi farklı tabii ama ben ufak bi çocuk varsa tüm yolların kullanılması taraftarıyım
çocuk olmasa ya da çocuklar büyük olsa böyle düşünmezdim belki

Zor bir durum tabiii...ama sanirim esiniz bir bunalimda..belki cocugun aileye katilmasiyla olusan bir bunalim olabilir...mazur gormuyorum ...ama boyle zamanlarda insanlar bazen eskiye doner ...dusunur ...oyle bir gaflet ani olabilir..ayrica esiniz aldatilmis bir tur bitiremedigi bir hesapta olabilir kendi kendine ...kabullenemedigi ....bence bu sizden vazgectigi eskiyi ozledigi anlamina gelmiyor direkt olarak..bence sakinlesin biraz kafanizi dinleyin esinizle basbasa sakince konusun...sorunun ne oldugunu ...bence sadece bir bunalim ani...saglikli iletisimi kurabildiginiz takdirde halledebileceginizi dusunuyorum...ben eski nisanlisindan bir sey bekledigini sanmiyorum...onu istediginide ...

canım bence kendini ezdirme sabret biraz ama iş dhada cığrından cıkarsa hiç düsünme kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok

yahu ben bu erkekleri anlamıyorum, gül gibi karın evde, çocuğun var,

ama sen hala eskiden seni aldatmış bi kadına ayılıp bayılıp keşke diyorsun, pes vallahi:53:

ben yapacağımı bilirdim de hadi büyük konuşmayayım, hakkınzda hayırlısı

aldatmasaydık farklı yerlerde olurlarmışmı acaba kıymet bilmesi için aldatılmasımı gerekiyormuş paşanın erkekleri anlamak iyice imkansızlaştıı edepsizlikten başka birşey değil ufacık çocuğunuda düşünmemişş, eğerki affediceksen baya bi burnunu sürrttür . umarım düzelirsiniz bebeğiniz için

belli ki kocanın aklı eski nişanlıda kalmış:47:erkek milletinde akıl yok ki beni aldatan kadından ne hayır gelir demiyor kurtulduğuna sevineceğine yaptığı işe bak:23:
eşin özür dilemiş umarım gerçekten pişmandır affedeceksen iyice burnunu sürt hatta fece kapattır

valla ne desem bilemedim...
ama çözülmezse daha kötüye gidecek gibi sanki....

çok duyuyorum böyle sorunları..neden böyle sizce? acaba sorun sizde mi?
sizi tanımıyorum ama herkez gibi çok mu sıkboğaz ediyorsunuz eşinizi..yada ilk zamnlardaki gibi ilgilenmiyor musnuz?
bunları hiç düşündünüz mü? merak ediyorum neden insanlar böyle sorunları çokca yaşıyorlar :50: :50:
bi süre hiç pas vermeseniz kavga dahi etmeyin bence dişinizi sıkıp susun..biraz sesiz kalmak hatasını anlamasına yardımcı olur bence..
kavga daha çıkmaza sokar zannımca..

kendimde sorunu aramaktan yoruldum hemde çok ama ortada günahsız meleğim var.

eşlede alakalı tabiki..klasik ama biraz daha bakımlı olup tepki vermeseniz bi süre..hoş dışardan konuşmak kolay ama yaşayan sensn :50:

şuan işyerindeyim ve defalarca aradı özür diledi ağladı beni kaybetmek istemediğini söyledi. Ama bu satten sonra.....

Ya çok karışık kafam

şuan konuşmak istemiyorum derdim ben olsam,azıcık daha burnunu sürtmek için..sizin hemen affedeceğinizi düşünürse yine aynı hatayı yapablir..

gecici bir burun sürtmeyle geçiştirilecek bir durum değil yanlız karşılıklı konuşup sorunun köküne inmek öyle çözmek lazım bence, keşke aldatmasaydın ne demek şu an yanında olmasını istediği kişi omuymuş veyahut kız yüz verse koşucakmı kıza ...yangına körükle gider gibi olmasın ama keşke kelimesi ürküttü beni kendimi bi an sizin yerinize koydum

çok zor bi durum bende geçen hafta eşimin eski kız arkadşinin profiline bakipdurdugunu farkettim çok zor bi durum hem kızıyosun hem üzülüyosun :( eşin inşallah yaptiği hatanın farkina varir bi daha da hiç boyle şeyler yaşamazsiniz

Beli eşini çok seviyorsun seven insan hep kaybeder.esinle kavga etmen onu daha çok dısariya iter önce sakin olup düşün çok seviyorsan pes etme onu kazan maya calis.ama kıskançlığını vazla beli etme sonra kendini bulunmaz hit kumasi sanir.

Beli eşini çok seviyorsun seven insan hep kaybeder.esinle kavga etmen onu daha çok dısariya iter önce sakin olup düşün çok seviyorsan pes etme onu kazan maya calis.ama kıskançlığını vazla beli etme sonra kendini bulunmaz hit kumasi sanir.

2012 konusu arkadaşım. Nasıl rastgeldiniz konuya merak ettim?

nasılsınla başlayıp keşke beni aldatmasaydın şimdi farklı yerlerde olurduk gibi konuşmalar...

zamanında nişanlıymışlar ve kız aldtmış ayrılmışlar falan filan..Bunu daha önce eşim anlatmıştı.

kafam çok karışık

Kusura bakmayın ama çok sinir oldum eşinize... 1 yaşında çocuğu olduktan sonra mı aklı başına gelmiş eski nişanlıyla görüşmek falan.. Evlendikten sonramı aklı başına gelmiş.. O konuştuğu bayan her kimse evli erkekle konuşmaya utanmıyormuymuş? Eşiniz de bulduğu her boşlukta birilerine sarılacak kadarmış meğer... Sizin de hatalarınız olmuş belliki çok tartışmak , sorunları büyütmek kendinizden itmişsiniz.. Sizin yapıcağınız tek şey eşiniz olucak acemi çapkına kapıyı sonuna kadar açıp o eski nişanlısıyla mutluluklar dilemeniz...:47:

Son düzenleme:
Back
X