eşim son aylarda çok can sıkıcı oldu

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
38
böyle değildi hiç...son 3 aydır değişti biraz çok üşengeç biri oldu... sinir oluyorum her hareketine artık birşeyden anlamaz evle ilgilenmez musluk su akıtıyor kendı yapmadıgı gibi para gidicek diye tamirci de çağırmıyor... klozetin musluk vanasıda öyleydi kendi başıma gttim vana aldım yaptım tabi bilmediğimden su açıkken yapmısım tazikli su heryeri sırıklıklam yaptı oturma odama kadar gitti az ugrasmadım ne bileyimki önce ana vanayı kapamak gerektiğini bunlar sadece örnekler prizler bozulur yapmaz ben yaparım. evımız zaten eski güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum yinede bişiye benzemıyor ya neyse.eşimin bu savsaklamaları cok canımı sıkıyor. erkek işlerini ben kendım yapıyorum tasınmak istiyorum tasınmayı aklından bıle geçirme diyor kiralar burda pahalı baya açıkcası son bir kaç ayda çok degıstı maddiyatcı üşengeç can sıkıcı bir adam oldu çıktı.
halıları yıkamaya vericem şimdi masraf olmasın diyor. badana yapmam lazım 4 senedir yapılmadı boyaları sipariş verdik ama kendımız boyıcaz masraf olmasın diye eşimden hiç umutlu degılım yapamaz o hiçbir işi beceremez bana kalıcak badana işi de sizce yapabılırmıyim? üstesinden gelebılirmiyim ki?90 m2 ev bir kaç gune kadar yapmayı dusunuyorum masum beyaz diye bir renk aldım evın suanki duvarları limon sarısı gibi iğrenç. biraz naturel modern goruntu olsun dedim masum beyaz seçtim inşallah üstesinden gelırım dua edin bana kızlar... böyle bir eşle çocuk bile dusunemıyorum 4 yıl oldu artık herkes cocugunmu olmuyor demeye basladı ama ben eşimden cocuk sahıbı olmaya korkuyorum

böyle değildi hiç...son 3 aydır değişti biraz çok üşengeç biri oldu... sinir oluyorum her hareketine artık birşeyden anlamaz evle ilgilenmez musluk su akıtıyor kendı yapmadıgı gibi para gidicek diye tamirci de çağırmıyor... klozetin musluk vanasıda öyleydi kendi başıma gttim vana aldım yaptım tabi bilmediğimden su açıkken yapmısım tazikli su heryeri sırıklıklam yaptı oturma odama kadar gitti az ugrasmadım ne bileyimki önce ana vanayı kapamak gerektiğini bunlar sadece örnekler prizler bozulur yapmaz ben yaparım. evımız zaten eski güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum yinede bişiye benzemıyor ya neyse.eşimin bu savsaklamaları cok canımı sıkıyor. erkek işlerini ben kendım yapıyorum tasınmak istiyorum tasınmayı aklından bıle geçirme diyor kiralar burda pahalı baya açıkcası son bir kaç ayda çok degıstı maddiyatcı üşengeç can sıkıcı bir adam oldu çıktı.
halıları yıkamaya vericem şimdi masraf olmasın diyor. badana yapmam lazım 4 senedir yapılmadı boyaları sipariş verdik ama kendımız boyıcaz masraf olmasın diye eşimden hiç umutlu degılım yapamaz o hiçbir işi beceremez bana kalıcak badana işi de sizce yapabılırmıyim? üstesinden gelebılirmiyim ki?90 m2 ev bir kaç gune kadar yapmayı dusunuyorum masum beyaz diye bir renk aldım evın suanki duvarları limon sarısı gibi iğrenç. biraz naturel modern goruntu olsun dedim masum beyaz seçtim inşallah üstesinden gelırım dua edin bana kızlar... böyle bir eşle çocuk bile dusunemıyorum 4 yıl oldu artık herkes cocugunmu olmuyor demeye basladı ama ben eşimden cocuk sahıbı olmaya korkuyorum
niye ısrarla yapmaya uğraştığını anlamadım.
musluk bozulunca yapmayı aklımdan bile geçirmem, beceremem bilirim.
yok prizler, en son boya.
yapma sende
senin yapacağını bildiğinden böyle yapıyordur.
nefret edilesi adam tipi.
su parası fazla gelmesin diye yıkanmamazlık yapmıyordur inşaallah?

niye ısrarla yapmaya uğraştığını anlamadım.
musluk bozulunca yapmayı aklımdan bile geçirmem, beceremem bilirim.
yok prizler, en son boya.
yapma sende
senin yapacağını bildiğinden böyle yapıyordur.
nefret edilesi adam tipi.
su parası fazla gelmesin diye yıkanmamazlık yapmıyordur inşaallah?
yok okadar değil saçına dax sürdüğü için her aksam mutlaka en azından saçını yıkıyor. gereklılıklerde kısıtlama yapmıyor. ben nasıl yapmayım ki yaşam koşulları için gereklı seyler o yapmıyor dıye bende yapmazsam o ev nasıl yasanır hale gelecek

Valla o yapmiyorsa ben hic yapmam canımı yerde bulmadım nihayetinde
bilemıyorum canım o konuda ben farklı dusunuyorum. ev benımde yaşam alanım ve duzen temızlık uyum benım için cok onemli dagınıksa bırak dagınık kalsın dıyemıyorum

para gıtmesın dıye tamırcı çağırmıyor da
boşa akan su da para bu seferde boşa akıp gıttıgı ıcın fatura fazla gelecek pes yanı

bilemıyorum canım o konuda ben farklı dusunuyorum. ev benımde yaşam alanım ve duzen temızlık uyum benım için cok onemli dagınıksa bırak dagınık kalsın dıyemıyorum
Eşinizin adım atması icin bunu yapmanız gerekir ise yapmalisiniz. Kimse dağınık hayat istemez. Ama boyle olunca herşey ustunuze kalacak

valla vericen eline fırçayı
malesef erkekleri biraz zorlamak gerekiyor galiba.
yani taleplerinin çok olması gerekiyor.
mesela ben o musluk patladığında ortalığı öyle bırakırdım al senin yüzünden oldu diye.
sen onun yapmaya üşendiği her işi yaptığından ve bir şekilde başını becerdiğinden o da artık umursamamaya başlamış. ne de olsa yapan var.

Benimki yapmıyorsa mesela vanayı ben alırım getirirm veririm eline ya yap ya da arıyorum tamirciyi derim yapar o zaman.Arada üşengeçliği oluyor yalan değil ,hadi canım,ben çayı koyuyorum sen başla ya da boya ise beraber yapalım sana yardım ederim diyorum beraber girişiyoz işe ben yemek yapıyorum diyip sıvışıyorum işten :)

Benimki yapmıyorsa mesela vanayı ben alırım getirirm veririm eline ya yap ya da arıyorum tamirciyi derim yapar o zaman.Arada üşengeçliği oluyor yalan değil ,hadi canım,ben çayı koyuyorum sen başla ya da boya ise beraber yapalım sana yardım ederim diyorum beraber girişiyoz işe ben yemek yapıyorum diyip sıvışıyorum işten :)
ben sıvısamıyorum :) fazla kontrol edıyorum onu sıkıyorum galıba mukemmelıyetcıyım tatlı dil her yılanı deliğinden cıkarır derler ya sizin kide o hesap sanırım esınızı tanımıs ve cozumu bulmussunuz :) bende mudehale etmesem cok guzel olcak aslında

Öncelikle erkek kadın işi yoktur. Bizim evde badanayı annem yapar,biri tutulmayınca.

Ama siz yapmayın, kocanız fazla rahat. Bir zahmet badanayı da o yapsın. Olmadı birini tutun.
yapabılır mı bılmıyorum ben fazla kontrolluyum sureklı basında karısıp onuda -gerıyorum sanırım .

Sanırım öyle tabi ki her erkek farklıdır.Ama bende tamir işinde boya işinde becerikli değilim sanırım ondan.Ama alışveriş gibi işler bana kalır onu da sevmez o bu konularda anlayışlı olunca bende diğer konularda sesimi çıkartmıyorum açıkcası

Eşiniz son 4 ayda onu kötü etkileyecek bir olay yaşadımı?Neden birden değişti ki?Ben olsam önce bunu anlamaya çalışırım. Sanki bu daha önemli gibi geldi bana..

Yalnız ben sizi aşırı takdir ettim. Kocam tamir etmiyor tamirci de çağırmıyor diye sızlanıp oturacağınıza kendi başınıza deneye yanıla yapıyorsunuz. Hem canınız tez hem beceriklisiniz demek ki. Siz bu kocayı çocuk da yapmadan bir an önce boşayın haketmiyor sizin gibi enerjik hayat dolu bi kadını

Back
X