Eşim sonunda yaklaştı

Kızlar Doğum yapmıştım eşimle cinsel yaşantımız bitmişti eşim yanaşmıyordu bir ara bi yanaştı ondada yapamadık üzerinden yapmak zorunda kaldık ben çok zorlanmıştım çünkü 4 ay oldu bebeğim ve tık yok içim içimi yiyip bitiriyordu ama gurur ya yaklaşmıyordum da reddedilirsem diye düşünüyordum bugün kendisi yaklaştı ben tabi 4 aydın yenimi aklına geldi diye söylendim istemiyorum dedim falan filan derken dedi ki bazen canım istemiyor dedi ama umarım düzene girer bundan sonr birde ben ilişkiden sonra eşimin yüzüne bakarken çok utanıyorum kızlar 😞
4 ay çok uzun bir süre mi ki

Eşiniz size yanaştığında neden onu terslediniz ki ? Tam olarak anlamadım. Siz onu istiyor musunuz, istemiyor musunuz ?
İstiyorum fakat 4 aydır yaklaşmıyordu cinselliğimiz kalmamıştı bende 4 aydır yenimi aklına geldim diye trip yptım kendimce çnkü daha önce yanaştığmda istememişti

4 ay sonra size yaklaşmak isteyen eşinize yapacağınız son şey tripti o anda. Madem yapacaktınız, bittikten sonra yapaydınız. Zaten bir sorun olduğu belli.
O sırada bakın gözüne gözüne, sonra yüzüne bakması kolay olur.

eşinizi çevirmeniz doğru olmamış,zaten yeterince ayrı kalmışsınız, sana kırgınım ama diyip geri çevirmeseydiniz keşke

Yok geri çevirmedim zaten sadece başında trip attım
hım beni geri çevirdiniz diye anladım, tripte haklısınız ama onun da belki haklı sebepleri vardır, bazı erkekler doğumdan sonra eşine kadın değil de anne gözüyle baktıkları için yaklaşamazmış

Sezaryende kendimi çabuk toparladım. Cinselliğe çok önem veren insanlar değiliz. Haftada bir yetiyor. Ya da 2 olduğu oluyor. Ama doğumdan sonra kocamın yaklaşmadığı benim de reddettiğim olmadı. Sanırım ameliyattan 2 hafta sonra normal yaşantımıza dönmüştük.

Kocanızla sevişirken neden utanmıyorsunuz o kısmı anlamadım.. İlginç. Ayrıca cinsellik sadece fizyolojik değil psikolojik de bir ihtiyaçtır. Bebeğin doğumuyla yeni bir sorumluluk geliyor sonuçta daha önce modunda olmadığı için sizi reddetmiş olabilir. Gurur yapmayın bu kadar kişisel algılamayın bence

Kızlar Doğum yapmıştım eşimle cinsel yaşantımız bitmişti eşim yanaşmıyordu bir ara bi yanaştı ondada yapamadık üzerinden yapmak zorunda kaldık ben çok zorlanmıştım çünkü 4 ay oldu bebeğim ve tık yok içim içimi yiyip bitiriyordu ama gurur ya yaklaşmıyordum da reddedilirsem diye düşünüyordum bugün kendisi yaklaştı ben tabi 4 aydın yenimi aklına geldi diye söylendim istemiyorum dedim falan filan derken dedi ki bazen canım istemiyor dedi ama umarım düzene girer bundan sonr birde ben ilişkiden sonra eşimin yüzüne bakarken çok utanıyorum kızlar 😞
Benim doğumda çok çok az bi yırtığım oldu, doğumum 42. Hafta olmasına rağmen ogün bile ilişkimiz olmuş olmasına rağmen doğumdan 2 ay sonra bi kere ilişkiye girebilmiştik. Sora oğlum zatüre oldu şişli etfalde onunla yatarken mikrop kaptım, doktor 3-4 hafta daha ilişki olmasın demişti.
Oğlum o kadar zor bi bebekti ki ilişkiyi ilk 6 ay düşünmeyi bırakın 3 saat yanyana uykunun hasretini çekiyordum. İlk 6 ay toplasanız 5 ilişki olmamıştır.
Ama sonra düzeldi, hatta eskisinden de çok oluyor.
Bu bir süreç düzeliyor geçiyor hepsi

Back
X