- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay çok uzun bir süre mi kiKızlar Doğum yapmıştım eşimle cinsel yaşantımız bitmişti eşim yanaşmıyordu bir ara bi yanaştı ondada yapamadık üzerinden yapmak zorunda kaldık ben çok zorlanmıştım çünkü 4 ay oldu bebeğim ve tık yok içim içimi yiyip bitiriyordu ama gurur ya yaklaşmıyordum da reddedilirsem diye düşünüyordum bugün kendisi yaklaştı ben tabi 4 aydın yenimi aklına geldi diye söylendim istemiyorum dedim falan filan derken dedi ki bazen canım istemiyor dedi ama umarım düzene girer bundan sonr birde ben ilişkiden sonra eşimin yüzüne bakarken çok utanıyorum kızlar![]()
İstiyorum fakat 4 aydır yaklaşmıyordu cinselliğimiz kalmamıştı bende 4 aydır yenimi aklına geldim diye trip yptım kendimce çnkü daha önce yanaştığmda istememiştiEşiniz size yanaştığında neden onu terslediniz ki ? Tam olarak anlamadım. Siz onu istiyor musunuz, istemiyor musunuz ?
4 ay çok uzun bir süre mi ki
Cinsel yaşantımız sık ve renkliydi çocuk olana kadar sonra bozuldu 4 aydırda tık yoktu eşimde sizce normal mi bilemedim aklımdan neler neler geçirdim bir bilseniz![]()
Çocuk sahibi olmuşsunuz halâ utanıyorsanız psikolojiktir![]()
Yok geri çevirmedim zaten sadece başında trip attımeşinizi çevirmeniz doğru olmamış,zaten yeterince ayrı kalmışsınız, sana kırgınım ama diyip geri çevirmeseydiniz keşke
hım beni geri çevirdiniz diye anladım, tripte haklısınız ama onun da belki haklı sebepleri vardır, bazı erkekler doğumdan sonra eşine kadın değil de anne gözüyle baktıkları için yaklaşamazmışYok geri çevirmedim zaten sadece başında trip attım
Benim doğumda çok çok az bi yırtığım oldu, doğumum 42. Hafta olmasına rağmen ogün bile ilişkimiz olmuş olmasına rağmen doğumdan 2 ay sonra bi kere ilişkiye girebilmiştik. Sora oğlum zatüre oldu şişli etfalde onunla yatarken mikrop kaptım, doktor 3-4 hafta daha ilişki olmasın demişti.Kızlar Doğum yapmıştım eşimle cinsel yaşantımız bitmişti eşim yanaşmıyordu bir ara bi yanaştı ondada yapamadık üzerinden yapmak zorunda kaldık ben çok zorlanmıştım çünkü 4 ay oldu bebeğim ve tık yok içim içimi yiyip bitiriyordu ama gurur ya yaklaşmıyordum da reddedilirsem diye düşünüyordum bugün kendisi yaklaştı ben tabi 4 aydın yenimi aklına geldi diye söylendim istemiyorum dedim falan filan derken dedi ki bazen canım istemiyor dedi ama umarım düzene girer bundan sonr birde ben ilişkiden sonra eşimin yüzüne bakarken çok utanıyorum kızlar![]()