Ah ya bu adam nadir konuşan türden konuştugu zaman da boyle abesle istigal edince ben ben olmuyorum, uzaklasmak gitmek istiyorum, arabada aglayarak kendimden gecrim cok. Hırpaladım kendimi, bi de o el kaldırması girince araya ben deki frenler koptu...kırarım elini dedim tuttum buktum.O tsk olayini abartmis. Etseydin iyiydi ama etmedin diye de bu kadar uzatilip da laf soylenmez orasi da bi gercek.
O el kalktı da amacına ulasamadı, acaba simarık kardesine veya annesine haber versem uyarsalar mı? BabasızHamile eşine el kaldirmakpess valla
Tamam madem bi sure daha katlanayım, sonra bosanma veya nafaka davası mı onları arastırırım herhalde, bu boyle gitmeyecek cunku...kompleksli bir adamla evli olmak cok zor.Eger eşini, ailesine sikayet edersen ters teper bilesin. Feci basin agrir. Sakin yapma.
Canim biraz sabret derim okdar sana uzak birisi deyildir umarim iletisimmsizlik varmi seni degerli hissetiriyormu ona bak herzman insan iyi gununde olmaz iyide davaranmaz herzman normal hamilesin daha hassas durumdasin allah sabir versin iste evllik kolay deyil sonucta iki baska karakter bi araya geliyor ya sen altan alacaksin yada o sabir cok onemli birde bak bununla gelecek olurmu diye iyice zaman ver pisman olmamak icin allah huzur versin inalalhEvlendşgim adamı tabi ki seviyordum, çok mulayım, uyumlu biri diye dusunmustum fakat icinde bastırdıgı kompleksler oldugunu farkettim sonrasında...asık mıydım, hayır. Sevgi bence daha onemli. Fakat su duurmda kırıntı sevgi kaldı onlarla teselli buluyorum, pek saglam degil ama bagım artık.
Bebek saglıklı buyusun istiyorum. Ben iyi bi semtte anne babayla buyudum, esim babasız ve zor sartlarda buyumus onun psikoljisi cok degisik, bu tip cıkıntı davranısları oldugunu farkettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?