• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sorunlu bir adam lütfen yardım...

BTKYAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
532
149
53
sosyal hayatı çok olmayan, çekinik bi eşim var, ailemin yanına tasınacagiz, hamileyim ve bu gunlerde cok hassasım. Bugun otopark gorevlisine soru sordum karsılıgında tesekkur etmedim diye bana "insan gibi davran baskalarina "dedi. Beni hungur sakir aglama tuttu acaip sinirlerim bosaldi....hala kendini savunuyor ogrencekmisim nasil davranilmasi gerektigini. Ben otuz kusur yasina helmisim ve benim ihtiyacim beni dusunen bi elalemin park gorevlisi kadinini koruyan degil. Park kapali oldugundan nereye ladar yuruyecegimi hesaplamak icin soru sormustum... Cok moralim bozuk. Bu iletisim bozuklugumuz basindan beri var, ayril ayi defalarca dusundum. Ne yapmaliyim?

Mide bulantilarimla,mi basa cikayim yoksa bu adamin garip tavirlariyla mi? Hic konusmak istemiyorum, ama ayni evde bir yere kadar... Ne yapacagimi bilemiyorum :((

Esinizin cekinkenligi ile park gorevlisine niye tsk etmedini bagdastiramadim. Alakali degil birbirleriyle.

Gelgelelim hamile oldugun icin duyarlisin. Sana cekil öteye dense bile aglarsin. Ki ben oyleydim ;)

Ama eşininde bunu abartip sana laf soylemesi abes.

Ayrilmayi dusunme hemen. Ama birbirinizi iyi dinleyin ve alttan alin.

Ben neden tesekkur etmemişim, yani benim tavırlarımasama batmaya basladı... Ustelik hamileyim hasssasım lutfen dikkat et demiştim onceki gunlerde....

İşte o abes lik buyurse kotu olur daha sonra, ailesini koruyamayan bi adam istemiyorum. Neden ve ne yapmam gerektigini bilemiyorum...

Canim benim, bu kocalar neyse o. Vallahi huy degistiremiyorsun.

Belli bi zamandan sonra, esimin dediklerine he... he... diyip gectim. Valla boyle daha iyi oldu. İnatlasmak beni bitiriyordu. Nabza gore serbet vericeksin ;)

O tsk olayini abartmis. Etseydin iyiydi ama etmedin diye de bu kadar uzatilip da laf soylenmez orasi da bi gercek.

Annemin şansı bana da vurdu. Babam ilgisiz kendi ailesininin yanında bi adamdı, ben de boyle ilgisiz elalemi dusunen kendi ailesinden cok bole birine denk geldim. İnsanlara nasıl davranmam gerektigini ogretiyor bana bu yasımdan sonra. Cok bunaldım..

O tsk olayini abartmis. Etseydin iyiydi ama etmedin diye de bu kadar uzatilip da laf soylenmez orasi da bi gercek.
Ah ya bu adam nadir konuşan türden konuştugu zaman da boyle abesle istigal edince ben ben olmuyorum, uzaklasmak gitmek istiyorum, arabada aglayarak kendimden gecrim cok. Hırpaladım kendimi, bi de o el kaldırması girince araya ben deki frenler koptu...kırarım elini dedim tuttum buktum.

Bu boyle devam eder. Dedigim gibi he de gec. Hamileliginde mutlu olmalisin, stresli degil. Belli ki kocan boyle, degismeyecek. Hamilesin. Bosuna germe kendini. Olan senin psikolojine olur.

Degismez dimi? Off hiç aklımdaki gibi bi baba olamayacak, ben korumacı, ahiplenen bi eş dusledim hep... Bu ise elalemi dusunuyor yakınından cok. Bittim ben walla dedigin gibi he deyip gececegim, ama istegim sevgim sıfır , yerlerde......

Baba ne demek bilmiyo bu erkek adam koruyucu olur sever mever bunları ogrenmemiş, ben sabunmasız kalabilirim bastan onlem mi alsam.

Eger eşini, ailesine sikayet edersen ters teper bilesin. Feci basin agrir. Sakin yapma.
Tamam madem bi sure daha katlanayım, sonra bosanma veya nafaka davası mı onları arastırırım herhalde, bu boyle gitmeyecek cunku...kompleksli bir adamla evli olmak cok zor.

Hamilesin. Belli ki kocanin davranislari yuzunden kocandan sogumussun. Hatta sevmiyor bile olabilirsin. Hamilelikten once de boyle hissediyor muydun. Ki hissediyorsan cocuk yapmamaliydin.

Kimseye bosan demem. Haddim degil. Once kendi ailene danis. Annenin babanin bi görüşünü al. Kestirip atma. Bebeginde olacak bak.

Evlendşgim adamı tabi ki seviyordum, çok mulayım, uyumlu biri diye dusunmustum fakat icinde bastırdıgı kompleksler oldugunu farkettim sonrasında...asık mıydım, hayır. Sevgi bence daha onemli. Fakat su duurmda kırıntı sevgi kaldı onlarla teselli buluyorum, pek saglam degil ama bagım artık.
Bebek saglıklı buyusun istiyorum. Ben iyi bi semtte anne babayla buyudum, esim babasız ve zor sartlarda buyumus onun psikoljisi cok degisik, bu tip cıkıntı davranısları oldugunu farkettim..

Evlendşgim adamı tabi ki seviyordum, çok mulayım, uyumlu biri diye dusunmustum fakat icinde bastırdıgı kompleksler oldugunu farkettim sonrasında...asık mıydım, hayır. Sevgi bence daha onemli. Fakat su duurmda kırıntı sevgi kaldı onlarla teselli buluyorum, pek saglam degil ama bagım artık.
Bebek saglıklı buyusun istiyorum. Ben iyi bi semtte anne babayla buyudum, esim babasız ve zor sartlarda buyumus onun psikoljisi cok degisik, bu tip cıkıntı davranısları oldugunu farkettim..
Canim biraz sabret derim okdar sana uzak birisi deyildir umarim iletisimmsizlik varmi seni degerli hissetiriyormu ona bak herzman insan iyi gununde olmaz iyide davaranmaz herzman normal hamilesin daha hassas durumdasin allah sabir versin iste evllik kolay deyil sonucta iki baska karakter bi araya geliyor ya sen altan alacaksin yada o sabir cok onemli birde bak bununla gelecek olurmu diye iyice zaman ver pisman olmamak icin allah huzur versin inalalh

Babasız büyüdüğü için nasıl bir baba olacağını da bilemiyor belki. Senin istediğin aile ortamını kendi büyüme çağında görmediyse eğer, tanımadığı, bilmediği bir şeyi sana vermesi çok zor. Gelecek bebek de onu iyice geriyor olabilir. Duygularını saklayan, sıkıntılarını hep içe atan biri gibi, hayat zor geçer onunla. Bir de öfke kontrolü sorunu var gibi, hamile bir kadına el kaldırmak ciddi bir durum, kadına el kaldırılması zaten hiç bir şekilde alttan alınmamalı. Karşı koyarak çok iyi yapmışsın. Çift terapisine gitmeyi düşünür müsün? Çocuğun hatırına denemeye değer bence.

Back
X