Eşim sosyal paylaşım sitelerinde bayanlarla görüşüyor...

1992kader

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1
0
6
35
İstanbul
sevgili bayanlar çok zor durumdayım ben bir yıllık evliyim sekiz aylık hamileyim. eşimfacebook üzerinden evli bir bayanla yazışıyor öğrendim bu beni mahvetti bildiğimden onun haberi yok üç gündür bunu biliyorum içim karma karışık ne yapmalıym nasıl davranmalıyım bilemiyorum.geldiğin zaman çağrı at gibi mesajlarını da gördüm demek kı telefon uzernden haberleşiyorlar. ben bunu bile bile yaşamak istemiyorum bişeyler yapmam lazım ama ne ne olur hanımlar bi yol gösterin. kendi aileme tek kelime edemem eşimin ailesine söyleyip onu kimseye rezil etmekte istemiyorum.onu seviyorum. bebeğim olacak bu nasıl baba olacaknası oğul etştiecek anlamıyorum napıcam..o kadar kötü haldeyim ki . lütfen yorumlarınızı yol gösterecek yazılarınızı bekliyorum bu konuda. konuşmm gereiyor birileriyle paylaşıp yol yardımı almam gerekiyor yanlış bir şey yapmak istemiyorum.yol gösterecek bayanlarla uzun soluklu konuşmak istiyorum bu ortamda hayırlı akşamlar..

canım, bunu bildiğinden eşinin haberi yok sanırım, yapabilirsen onun o yazışmalarını bir yere kopyalama yada çıktısını alma durumun var mı? Benim başıma böyle birşey gelse, yazdıklarını elime geçirmeye çalışırım. Onlarıda elime alıp konuşmak istediğimi söylerim. Konuşma esnasında da o elindeki delilleri gözüne soka soka göstereceksin. Sonra boşanmak istediğini söyleyeceksin. Ama tabiki amacın boşanmak değil tabiiki maksat. gözünü korkutmak. Şimdi senden çocuğu olcak ve emin ol mutludur. ama bir yandan yaptığı herneyse ne niyetle yapıyorsada zevk alıyordur. Sen ancak bunu bildiğini söylemelisin. Elinde delil olursa daha hoş olur. Yoksa inkar edebilir.

8 aylık hamile karısını aldatan adam yeterince rezildir zaten. sizin bir şey yapmanıza gerek yok. madem öğrendiniz elinizde kanıt ta varsa çıkın karşısına hesap sorun

Kemik gibi ve hiç olmadığın kadar güçlü olmak zorundasın .Öncelikle bebeğini ve sağlığını düşün. Kendini iyi hissettiğin bir zamanda onunla konuş. Fakat bu konuşmayı doğumdan sonra yaparsan daha iyi olur. Bebeğini kucağına aldıktan sonra hissedeceği eziklik ve üzüntü 2 katına çıkacak. Ve bebeğini lütfen iyi duygular içinde dünyaya getir.

Eşin rezil olacağı kadar rezil olmuş zaten

Yukardaki biliyor ne mal olduğunu etraf, ailesi öğrenmese ne olur...

8 aylık hamile karısını aldatan adam yeterince rezildir zaten. sizin bir şey yapmanıza gerek yok. madem öğrendiniz elinizde kanıt ta varsa çıkın karşısına hesap sorun

Kesinlikle katiliyorum. Madem eminsin, elinde kanitinda var ne bekliyorsun.?
Al kanitlarini cik karsisina.. Soyle agzina geleni.. sakin susma.. icinede atma.. O utansin!

Söylemelisin, cep telefonundan mesajlaşmalarınızıda gördüm demelisin. Ne demek internete gelince çaldır. Allahım sinirden deli oldum. Valla ben ne kadar sevsemde çıkar karşısına söylerim. Birde utanmadan gece yatağına yatıyor. Yatmayı bırask yüzüne bakıyor. Birde yaptığın yemekleri yiyordur.

Unutma yapacağın konuşmayı da ilk ve son defa yapacaksın, o nedenle "karakter" sahibi sözler seçmelisin. Sakın " ağzına geleni" tadında yapma bu konuşmayı. Seçtiğin kelimelerle kendini küçük düşürmemeye çalış.
Konuşmadan sonra- Aradan birkaç yıl geçti ve yine aynı hatalar.... Ben gidiyorum bile deme, sadece git!

Unutma yapacağın konuşmayı da ilk ve son defa yapacaksın, o nedenle "karakter" sahibi sözler seçmelisin. Sakın " ağzına geleni" tadında yapma bu konuşmayı. Seçtiğin kelimelerle kendini küçük düşürmemeye çalış.
Konuşmadan sonra- Aradan birkaç yıl geçti ve yine aynı hatalar.... Ben gidiyorum bile deme, sadece git!

Evet kesinlikle katılıyorum, bırak git yaptığından pişman olsun. Onun karşısındaki insanda insan değilmiş. İkiside belalarını bulur. Hİçbir şey saklı kalmaz. Gİzli gizli böyle konuşacaklarınımı sanmışlar. Elpet saklı şeyler ortaya çıkar. Allah büyük yardımcın olsun canım

Ben bu tür hanımları anlamıyorum.
Böyle bir kategarizasyon hoş değil ama bu tür hanımlar var.
Ne demek seviyorum?
Ne demek öğrendim 3 gün oldu ama ona söylemiyorum.
Ne demek rezil olsun istemiyorum.
1. Bu sevgi değil seven insan paylaşmaz sevdiğini
2. Ne yapacağını sormuşsunuz , herşeyi gördüğünü kendini enayi yerine koydurtmayacağını, hemen defolup gitmesini söyleyeceksin.
Senin gözünden düşmeyi göze alan emin ol başkalarının hakkında ne düşüneceğini önemsemiyordur.
Bbide merak ediyorum ekonomik özgürlüğünüz var mı

3 koca gündür hiç birşey demeden nasıl yaşıyorsunuz hiç anlamadım. 8 aylık hamilesiniz ama yapacagınız bence en iyi şey. öğrendiğinizi bilsin ve bunun çok ağır geldiğini ve taşıyamadığınızı söyleyin, Sağlıklı karar vermek içinde bir süre uzaklaşmak istediğinizi söyleyerek ailenizin yanına gidin. Ailenize hiç birşey anlatmayın. Eşiniz sizi ararsa bir süre tlf bile çıkmayın. Sonra duruma göre hareket edersiniz, bu şekilde hiç birşey yokmuş gibi kabullenip affederseniz devamı gelir.

konu sahibi sen bu adamı bi değişik seviyorsun bir başkasıyla olmasını kaldıramıyorsun ama onu kaybetmekten korktuğun içinde sesini çıkarmıyorsun

bir bakıma razı oluyorsun hamilesin ve çok eminim boşanmayacaksın ona kızgınmış gibi de yazmamışsın inceden bir sitemin var gibi yazmışsın

o zaman eğer doğru anladıysam tabi, unutacaksın doğuracaksın devam edeceksin sindireceksin...

bence senin sevmek dediğin şey aslında korkmak
bildiklerini yüzüne vurursan olacaklardan korkuyorsun

bence sen boşanamayacağını düşündüğün için korkuyosun
çünkü insanlar duyarsa kendin de rahatsız olucaksın
ama bu yaptığın kendine saygısızlık değil mi
adam hem evli biriyle flört ediyo
sen hesap bile sormuyosun

toplayabildiğin kadar kanıt topla elinde bulunsun her ihtimale karşı
mutlaka hesap sor hatta onu evden kov en azından bi süre defolup gitsin eğer boşanmayacaksan

ayrıca dışarıda da görüşmediklerinden emin misin bu ikisinin
telefonla görüşüyolarsa dışarda da buluşuyo olabilirler

Bu bi tercih
Adam 'rezil' olmayı kendi tercih etmiş
Sen diyosun ki onu rezil edemem
Sen değil o kendi kendini rezil etmiş, senden ve bebeğinizden de utanmadan..

Haktır desem çok mu ağır olur..
Yok seviyorum, yok rezil edemem.
Devam edilin aldatılmaya o halde, eeee adamcağız rezil olmasın..

Son düzenleme:
Merhaba. sabırlı ol demeyecegim, bacım. Çünki sen 3 gün oldu hala eşine bişey dememişsen zaten sabırlısın. Ben bir dakika bile dayanmazdım. Hemen hesab sorardım. Ama hesab sormadan önce güçlü olmayı kendine aşıla. Sakın bebegine ve kendine zarar gelmesin.

Aile büyüklerinden samimi bulduğun birine olayı anlat, delil topla (mutlaka) delilleri başka yere de bırak, yarın bir gün ne olacağı belli olmaz, yazışmaları kaydet mailinde sakla vs.. bunları yaptıktan sonra, kendisini yakaladığını ve bunu herkes duyacağını söyle, elimde yazışmaların var de, eğer bunu bitirmezsen tüm delillerle doğumdan sonra avukata gideceğini söyle, gözü korkması ve senin ne kadar kararlı olduğunu görmesi lazım yoksa aynı yolda devam eder.

Back
X