eşim şöyle dedi._

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Kizlar gecen gun cok kotu hastaydim.gribal enfeksiyon.ve gece inliyormusum.esim de bir gun sonra bana dedi ki,gece hep inledin. Kendi kendime dedim ki agzina soyle iki tane cak.

Kizlarr ben sok oldum.o hasta olsa inlese askimm,cnm der operim.bende oyle diyince aglamya basladim.cocugun oyle inlese uzulursun,yavrum der,mahvolursun.annen inlese ,cnm annem sabaha kadar inledi dersin.kadin cok hasta dersin.bana gelince cak agzina mi.dedimm.sen beni sevsen bunu demezdin dedim.ve yok iste saka yaptim falan dedi.ama cok kirildim.annesine boyle saka yaparmi?

Yok yok bu erkekler gibi boş boğaz cins daha yoktur. Karılarına gelince her patavatsızlık ve densizlik şaka oluyor?

Soruna gelince; annesine yapmaz tabi ki. Yapmasın da zaten.
Ama biraz düşünüp de konuşsa. Bilinçaltında böyle densizlik mevcutsa da anlatıp düşmese bu kadar gözden dimi.

Bence şimdiden atraksiyon gosterme.en kısa zamanda eline fırsat geçince en ufak benzer bir durumda aynı cümleleri sakince ona söyle bakalım ne diyecek.

Sen de horlayınca cakıverirsin....
Ben duygulariyla hareket eden biriyim..asla misilleme yapmam.ve dusunsene cnm ya benim bu kadar duygusal oldugumu bildigi halde boyle soyledi..icimden hic cikmiyor..birde gecen arkadasim kocasindan bahsediyor.ayyy kocamda yokki burda.hasta oldugumda o bakar bana.cocuklarimdan hayir yokkk.kocam agzima meyve tikarda tikar dedi..benim icimden bir cizzzzzzz.benimkide cakar dedim....icimden.kimse duymadi.

Afedersiniz ama saka yapayim derken farkinda olmadan odunlugun kitabindan tek cumlelik ozet cikarmis esiniz.

Genel olarak iyiyse iliskiniz, takilmayin. Herkes Cem Yilmaz olamaz. Sizinki guldurmeden dusunduren tiplerden :)

Hadsiz!
Işte böyle soğutuyorlar kendilerinden!
Bir ara hasta olursa çak ağzına olsun bitsin!
SEVGİLER::)

Ne tepki verdi böyle dediğinde?
Sarildiii,ay askimm,vay askimmmmk...yok ya sevmemmi ben seniii..salak salak sulanma iste...ama ben cok duygusal biriyim,ve duygularimla hareket ederimmmmm...bunu bilip boyle yapmasi beni cok uzdu.

Sarildiii,ay askimm,vay askimmmmk...yok ya sevmemmi ben seniii..salak salak sulanma iste...ama ben cok duygusal biriyim,ve duygularimla hareket ederimmmmm...bunu bilip boyle yapmasi beni cok uzdu.

Canım bende duygusalımdır, öyle deseydi çok kırılırdım ve ağlardım hüngür hüngür. Haklısın yani. Ama genelde ilişkiniz iyiyse, çok büyütme içinde. Merak etme zamanla odunlukları törpüleniyor.

Afedersiniz ama saka yapayim derken farkinda olmadan odunlugun kitabindan tek cumlelik ozet cikarmis esiniz.

Genel olarak iyiyse iliskiniz, takilmayin. Herkes Cem Yilmaz olamaz. Sizinki guldurmeden dusunduren tiplerden :)
Ay cok guzel anlatmissiniz...

Ben duygulariyla hareket eden biriyim..asla misilleme yapmam.ve dusunsene cnm ya benim bu kadar duygusal oldugumu bildigi halde boyle soyledi..icimden hic cikmiyor..birde gecen arkadasim kocasindan bahsediyor.ayyy kocamda yokki burda.hasta oldugumda o bakar bana.cocuklarimdan hayir yokkk.kocam agzima meyve tikarda tikar dedi..benim icimden bir cizzzzzzz.benimkide cakar dedim....icimden.kimse duymadi.
Üzülme ya yazık sana. Bence eşin şaka yapmak istemiş öyle düşünmeden konuşmuş. Eminim çok üzülmüştür sen hastayken o da niye üzülmesin. Pişmandır dediğine eminim.

Back
X