merhaba arkadaşlar ben evlendikten 1 sene sonra hamile kaldım 5,5 aylık prematüre doğum yaptım bebeğim öldü şimdide 1,5 senedir deniyoruz olmuyor ben doktora gideceğim ama arkadaşlarım ilk önce eşin sperm testi yaptırsı dediler yaptıranlar acaba bu testin maliyeti ne kadar fiyatını yazarsanız sevinirim
devlet hastanesinin üroloji bölümünede gidip yaptırabilirsiniz dr değerlendirir hem sonuçlarınızı
canım sizin orda devlet hastanesinde yapıyorlar mı bu testi :uhm: bizim burda yapmıyorlar :sm_confused:
fiyatı hataneye ve labarutovara göre eğişiyora.s bizim burda 30 ile 40 ytl arası bir fiyat.....
arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinireim bende ankarada yaşıyorum eşimden sperm testi istediler nerede yaptıra bilirim ve maliyeti ne kadar yardım edermisimiz lütfen
arkadaşlar sperm testini kesinlikle laboratuarda yaptırmayın sonuçlar yanlış çıkıyor,genelde laboratuarlarda embrıyolog çalışmıyor ve bu test özel bir test.
en doğru sonuçları iyi bir laboratuarı olan tüp bebek merkezinden alabilirsiniz..(tüp bebek bölümü olmayan hastanelerde yapılan testlerden de pek doğruluk beklemeyin..)istanbulda olanlara merkez önerebilirim..tüp bebek merkezlerinde 100 ytl civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?