Erkek İnfertilitesi Eşim sperm sayımı yaptıracak. Yardım..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nese_206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
42
0
86
Bursa
merhaba arkadaşlar ben evlendikten 1 sene sonra hamile kaldım 5,5 aylık prematüre doğum yaptım bebeğim öldü şimdide 1,5 senedir deniyoruz olmuyor ben doktora gideceğim ama arkadaşlarım ilk önce eşin sperm testi yaptırsı dediler yaptıranlar acaba bu testin maliyeti ne kadar fiyatını yazarsanız sevinirim

canım benim eşim yaptırdı daha yeni , izmir de özel bi lab.-65 ytl öyle çok fazla değil,hemen 2,3 saat sonra veriyolar sonucu doktorunuza gösterirsiniz.ihşallah iyi çıkar.

canım gidecegin lab.ı iyi arastır yanıltmasın seni umarım iyi cıkar 3 gun cinsel perhiz gerekiyo dr.umuz bize ustune basa basa soledi ve doktora beraber gidin bence bu arada senin tetkiklerinide bakarlar

devlet hastanesinin üroloji bölümünede gidip yaptırabilirsiniz dr değerlendirir hem sonuçlarınızı

devlet hastanesinin üroloji bölümünede gidip yaptırabilirsiniz dr değerlendirir hem sonuçlarınızı

canım sizin orda devlet hastanesinde yapıyorlar mı bu testi :uhm: bizim burda yapmıyorlar :sm_confused:

fiyatı hataneye ve labarutovara göre eğişiyora.s bizim burda 30 ile 40 ytl arası bir fiyat.....

ahanda dedim kk yı erkek bastı.sipersayımı yaptıracağım diyince.

umarım herşey yolunda gider.allah gönlüne göre versin

canım sizin orda devlet hastanesinde yapıyorlar mı bu testi :uhm: bizim burda yapmıyorlar :sm_confused:

fiyatı hataneye ve labarutovara göre eğişiyora.s bizim burda 30 ile 40 ytl arası bir fiyat.....

ilk devlet hastanesine gittim ben orda istediler tüm testleri eşimede sperm tahlili için üroloğa gönderdi
verdik
herşeyine bakmışlar morfoloji falan
sonra özel hastaneye gittik inan morfolojiye bakmamışlar orda ameliyat oldu
yalnız ben Ankaradayım herşey mümkünyerimseniben

arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinireim bende ankarada yaşıyorum eşimden sperm testi istediler nerede yaptıra bilirim ve maliyeti ne kadar yardım edermisimiz lütfen

arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinireim bende ankarada yaşıyorum eşimden sperm testi istediler nerede yaptıra bilirim ve maliyeti ne kadar yardım edermisimiz lütfen

Canım bende ankdayım ve bikaç yerde yaptırdık ilk yaptırdığımız testin sonucu yanlış çıktı
oyüzden ii ayarlamak lazım kızılayda bi lab yaptırdık sadece sperm testi ise 30tl ama morfalojisine bakılacaksa 60 tl tuttu istersen sana adresini verebilirim veyada yardımcı olabileceğim bişi varsa söle canım

Kızlar benim eşimdende doktor sperm analizi istedi.Şifa hastanesine sordum yapıyolarmış ama hem test ücreti hem muayene ücreti alıyorlarmış.Burdaki doktor bakacak dediler.Ama bizim zaten doktorumuz var.Tekrar tekrar masraf yapmak isteniyorum.Sadece testi yaptırabileceğimiz bir labratuvar,hastane vs.bilen tecrubesi,bilgisi olan ızmirli arkadaşlardan yardım beklıyorum.

arkadaşlar sperm testini kesinlikle laboratuarda yaptırmayın sonuçlar yanlış çıkıyor,genelde laboratuarlarda embrıyolog çalışmıyor ve bu test özel bir test.
en doğru sonuçları iyi bir laboratuarı olan tüp bebek merkezinden alabilirsiniz..(tüp bebek bölümü olmayan hastanelerde yapılan testlerden de pek doğruluk beklemeyin..)istanbulda olanlara merkez önerebilirim..tüp bebek merkezlerinde 100 ytl civarı.

Sağol arkadaşım.Bak ben bunu bilmiyordum.Bornova şifa hastanesinin Tüp bebek bölümüde var ben en iyisi orayı düşüneyim.Teşekkürler uyarın için.:CüvCüv:a.s.

kızlar merhaba ben pcos hastasıyım 1 senedir bebek bekliyoruz ama olmadı devlet hastanesine gittim benden kan testi simir testi ve hsg istenildi hepsi temiz cıktı en son ultrasonda 4.45; 2.57; 5.68; ve 1.98 büyüklüğün de kistler gözüktü bu arada eşime sperm analklizi yapıldı lokosit gözüktü 2 kutu antibiyotik tedavisi önerildi kendi doktorum bana su an hiç bir ilaç tedavisine başlamadı eşin iki hafta sonra başka bir yerde kruger kriterleri ne göre testini yenilesin gelsin dedi sonuçlarına göre tedaviye başlarız sizden istegiim avrupa yakasında yada üsküdara yakın testi yapabilcegim ve uygun fiyatlı bir yer öneride bulunmanız ve sizce bana nasıl bir tedaviye başlanacak şimdiden hepinizin cevapları için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…