Eşim sürekli geçmişimle suçluyor!!!

mrswomen

Miniğini sabırsızlıkla bekleyen hamiş :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
95
48
18
3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyor :( ne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye :(

Esiniz kabullenememis bu durumu ama bence sizi cok seviyor. tartisma oldugunda susmayin sakin madem oyle evlenmeseydin diyin ya da bosanalim diye tehdit et goze alamayscaktir susup aglama litfen bidahakine..

Aslında tam şuanda bekaret olayıyla ilgili diktiren kızları çok iyi anlamış oldum
Böyle adamlar olduğu sürece kızlarımızda maalesef ki ne yalanlar söylenmeye mecbur kalacak...
He sen birde bu adama çocuk vereceksin..
At çöpe bu adamı seni eniştenle yakıştırıyor utanmaz herif

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..

Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar

Boşanmama sebebiniz bu mu? Demekki sizin onu sevmediğinizi anladığı için böyle geçmişinizle suçluyor ,size güvenmiyor.

3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyor :KK43: ne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye :KK43:

Eşinin kesinlikle bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var .. Boşanmayı düşünmüyorsan tedaviye zor ve asla bu derece sağlıksız
bir adamdan çocuk falan düşünme derim ..

Bu herif bildigimiz manyak bence. Iki kisilikle yasiyor.

Cocuk falan yapmayin, deli misiniz ? Bu evlilige ne cocugu ?

Gecmisiniz yuzunden ezik kotu hissedip, kendinizi ezdirmeyin bence. Bir daha gecmisin, gecmisin derse ; belki senin gecmisin yuzunden cocugumuz olmuyor, sen sankim bakirdin diyin ?

Adam ortada. ister bosanin, ister deveyi gutmeye devam edin. Lakin devenizi bir psikiyatra goturun derim, bana hic normal gelmedi zira.

Çocuk aman uzak olsun aman bu adam ile daha fazla yaşanmaz o sana saydırıyor ise sende ona saydır madem öyle niye evet diyerek evlenmiş ayrıca o kim seni sorguluyor ? Aynı semt olabilir ama bence kendini kurtar ve sakın bir de çocuk yaıp ona acı çektirme

sevgililik döneminde bilmiyor muydu geçmişinizi de evlenince böyle dengesizlikler ortaya cıktı.
geçmişinizde büyük bir olay mı var yoksa sadece eskiden erkek arkadasınızın olmasını mı sorun ediyor

Erkekleri anlamak biraz güç. Ama hormonlar ona böyle davranmasını emrediyordur. Benimde kısa süre önce eşimden gizli olarak mutfak masraflarına faydam olsun diye iki arkadaşımın evinin camlarını sildim. Evliliğimiz boyunca birbirimizden birşey gizlemedik ama bunu nedense gizledim. Ama gizlediğime bin pişman oldum. Birbirimizi severek evlendik çünkü. Tabir yerindeyse benden habersiz su içmeye gitmez. Şöylede düşünmeyin, eşimi kesinlikle sıkıştırmam. Nereye gidiyorsun ne yapıyorsun diye. Ama o bana olan saygısından her şeyi anlatır. Hatta arkadaşının hovardalık teklifini bile anlatmıştı.

Senin durumun toplumsal bir tabudan kaynaklanıyor. Çok özel ise cevap vermeyebilirsiniz, bir sorum olacak size. Eşiniz sizin bakire olmadığınızı bilerek mi evlendi sizinle? Yoksa sonradan mı öğrendi?

evliliğinizi rayına oturtmadan çocuk düşünmeyin.

ama bu geçmiş konusunu atlatabilmesi için evlilik terapisine ikna etmeniz gerekir diye düşünüyorum. çünkü belli ki her sorununuzu ona dayandırıyor.

Her şeye tamam diyorum. Yedirememiştir, kabullenememiştir. Ama kalkıp enişteyle yakıştırmak sonra onunla ciğer olmak nedir? Problemleri var kesinlikle. Çocuk yapmaya kalkacağına tedaviye ikna et. Susma, karşılık ver. Boşanıyorum senden de. Çekemiyorum de. De yani bir şeyler önceden bir şeyler yaşadın diye bunları hak ettiğini mi düşünüyorsun? Ayyhh!

Birde çocuk düşünüyorsun bu adamdan.Yarın öbürgün bu çocuk benden değil kimsen peydahladın der dna testi ister.Keşke başta anlatmasaydın iş işten geçmiş canım.Evliliğini kendi istediğin kıvama getirdiğin zaman çocuk düşün derim.Ama sana güvenmeyen biri ile bir ömürde geçmez.Olumsuz yorum yapıp canını sıkmak istemem ama gerçekler acı.

Back
X