- 3 Aralık 2014
- 95
- 48
- 18
3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyor
ne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye