Eşim tam bir odun

Dokrenzkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
7
3
1
28
Slm kızlar ben yeni üye sizinle günlerdir içimi yiyen derdimi paylasicam basliorm kızlar ben 4 yıl 1 aylık evliym ilk başlarda çok iyiydi aramız filmlerdeki gibi sürprizler fln nolduusa bu yaz oldu ben eşime yavrus demeyi severim ve biraz samimi bi insanmdir ama o bana karşı öyle değil güzel sözler söylüyorm gülüp geçior iltifatlar ediorm hava çok soğuk değil mi diyor bir de evde olmadığı zamanlar whatsapptan konuşuyoruz yazıyorm 5 dakika sonra görüldü yapıyor verdiği cevaplar da hep soğuk soğuk kv dolduruyo olamaz kv çok iyi çok severim benim fikrim abarttığım triplerm yüzünden böyle yapior mesela selcan diye işyerinden arkadaşı var yolun üstünde diye onu da arabayla alip ise öyle gidiyor ben buna 3 gün trip yap iyorm ama elimde diil kızlar yaradilisim bole neyse kızlar yardımcı olun eşimi tekrar nasl ilgili bi es yapablirim yardimmmmm
Not:çocuk yok bi kere kötü sonuçlanan hamislik süreci oldu rabbim aldı doğmadan çocuğumuzu

Slm kızlar ben yeni üye sizinle günlerdir içimi yiyen derdimi paylasicam basliorm kızlar ben 4 yıl 1 aylık evliym ilk başlarda çok iyiydi aramız filmlerdeki gibi sürprizler fln nolduusa bu yaz oldu ben eşime yavrus demeyi severim ve biraz samimi bi insanmdir ama o bana karşı öyle değil güzel sözler söylüyorm gülüp geçior iltifatlar ediorm hava çok soğuk değil mi diyor bir de evde olmadığı zamanlar whatsapptan konuşuyoruz yazıyorm 5 dakika sonra görüldü yapıyor verdiği cevaplar da hep soğuk soğuk kv dolduruyo olamaz kv çok iyi çok severim benim fikrim abarttığım triplerm yüzünden böyle yapior mesela selcan diye işyerinden arkadaşı var yolun üstünde diye onu da arabayla alip ise öyle gidiyor ben buna 3 gün trip yap iyorm ama elimde diil kızlar yaradilisim bole neyse kızlar yardımcı olun eşimi tekrar nasl ilgili bi es yapablirim yardimmmmm
Not:çocuk yok bi kere kötü sonuçlanan hamislik süreci oldu rabbim aldı doğmadan çocuğumuzu
Canım trip atmakta haklısın onane yani yolun üstü diye kadını bıraksın doğru değil bu bir erkek ve bir kadının aynı ortamda yalnız kalması hiç doğru değil. Beni yanlış anlama ben seni doldurmuyorum. Çok dini kitap okurum. Orda yazar derki kadınlar mesafeli olsun erkeklerin yüzüne gülmesin çünkü erkeklerin kalbi eğridir. Kadının düşünmesi de lazım. Bayan evli mi bekar mı gerçi bu zamanda farketmiyor. Ama sen yine de sukunetini koru akıllı ol adamın aklında olmayan bişeyi aklına sokma. Ama bu yol üstü bırakayım olayınıda çözmeye çalış usulca kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır.

Canım çok doğru söluyosn melekte olsa bir kadınla bir erkek başbaşa kalmamalı çünkü hep içine kurt düşüyor insanın onu uyardım zatn bir bahane bul ve bir daha alamiycagjni soyle dedjm

Aklima bu geldi :KK53:
images.webp

Bu arkadasi her gun evinden alinip eve birakildigindan rahatsizlik duymuyor mu acaba? Bu adam bu hizmeti vermeye mecbur mu? Ben olsam cekinirdim. Bence bu durumu duzeltin. Tamam bir olur iki olur, hadi bir ay olsun ama surekli olmaz bence.
Bir de icinizden gelerek oyle tatlisli bocuslu seviyorsunuz ama gercekten erkekler daha cok, aslanim! erkegim! kivaminda sevilmekten hoslaniyorlar ( istisnai durumlari saymazsak) bir de boylesini deneyin :)
Bir sure uzerine titrememeye calisin, triplerinizi dizginlemeye calisin. Her sey yoluna girer umarim :)

Evlilikler öyle mum ışığı, masada portskallı pekin ördeği yerde ayı postu klişesinde gitmiyor.hoş geldin evlilik yaşantısına:) senin yawrusun tipik bir koca.ister trip at ister naz caz yap kısa bir süre iyileşir sonra hoopp eski halini alır.

Demekki Eşiniz daha ağırbaşlı bir karaktere sahip ve çok fazla sevgi sözcüğü kullanmayı sevmiyor. Siz de ona onun dilinden yaklaşım. MEsela ben de oldum olası böyle konuşmayı beceremem. Kocama sorsanız o da bana odun der o derece yanı. :) siz biraz kendinizi ağırdan alın bakalım değişecek mi.

Bizim enistelerde pek hayır sever hep yol üzerindeki hatunu alıp işe bırakıyor hepsi, yan konudan geldim de aynı dert:KK51:
Yalnız yavruşta cidden kötü koca adama yavrus :KK70:

Back
X