- 6 Ekim 2015
- 7
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dokrenzkaya
Slm kızlar ben yeni üye sizinle günlerdir içimi yiyen derdimi paylasicam basliorm kızlar ben 4 yıl 1 aylık evliym ilk başlarda çok iyiydi aramız filmlerdeki gibi sürprizler fln nolduusa bu yaz oldu ben eşime yavrus demeyi severim ve biraz samimi bi insanmdir ama o bana karşı öyle değil güzel sözler söylüyorm gülüp geçior iltifatlar ediorm hava çok soğuk değil mi diyor bir de evde olmadığı zamanlar whatsapptan konuşuyoruz yazıyorm 5 dakika sonra görüldü yapıyor verdiği cevaplar da hep soğuk soğuk kv dolduruyo olamaz kv çok iyi çok severim benim fikrim abarttığım triplerm yüzünden böyle yapior mesela selcan diye işyerinden arkadaşı var yolun üstünde diye onu da arabayla alip ise öyle gidiyor ben buna 3 gün trip yap iyorm ama elimde diil kızlar yaradilisim bole neyse kızlar yardımcı olun eşimi tekrar nasl ilgili bi es yapablirim yardimmmmm
Not:çocuk yok bi kere kötü sonuçlanan hamislik süreci oldu rabbim aldı doğmadan çocuğumuzu
Not:çocuk yok bi kere kötü sonuçlanan hamislik süreci oldu rabbim aldı doğmadan çocuğumuzu