ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Beni tatile diye baba evine gonderip evimizi bosaltti. .çok zor günler geçirdim geçiriyorum. Unutamiyorm. .yaşadığımız güzel günler geliyor aklıma ..bana ailesinin ve kendisinin yasattiklari yüzünden çok zor günler geçirdim. .Özellikle beni yolcu etmek için terminale kadar gelmesi yalandan gülmesi ve yolcu etmesi. .sonra bir sürü huzursuzluk çıkarıp gelme istemiyorum demesi ..sensiz daha huzurluyum demesi. .aklımda kalması gereken en kötü şey olmasi gerekirken ben bu adamı neden unutamiyorm. 4 yıl flort ve bir yıl nisan 2 yıl evlilik. .alışkanlık mi bu..bir seneden fazla oldu evimden çıkalı..annesini kardeşini yanına aldı. .mahremimize bile saygısı yokmuş iç camasirlarimi çoraplarım kiyafetlerm çarşafin içine sarılı. .çok kotuydu cookkk..unutamiyorm asla geriye donmeyecegimi biliyorum. Ama onu hatırlamak istemiyorym güzel günlerde gitsin aklımdan istiyorum. Bazen ailesiyle çok arada kalıp ağladığı aklıma geliyor..kayinvalidem ne yaptı ne etti ayırdı bizi..kopardı birbirimizden..esim el kaldırmis olsa da bana kin beslemedim ona ..o bizi nasıl bitirdi..nasıl vazgecti.Ben ondan vazgeçmezdim ama mecbur bırakıldım. .en güzel çağımızda. .giden zamanıma mi yanayım güvenip onca yolu aldığım insanın bu şekilde terkedisine mi...benim için deli damgası vurulmadı na mi..hangisine. .

Beni tatile diye baba evine gonderip evimizi bosaltti. .çok zor günler geçirdim geçiriyorum. Unutamiyorm. .yaşadığımız güzel günler geliyor aklıma ..bana ailesinin ve kendisinin yasattiklari yüzünden çok zor günler geçirdim. .Özellikle beni yolcu etmek için terminale kadar gelmesi yalandan gülmesi ve yolcu etmesi. .sonra bir sürü huzursuzluk çıkarıp gelme istemiyorum demesi ..sensiz daha huzurluyum demesi. .aklımda kalması gereken en kötü şey olmasi gerekirken ben bu adamı neden unutamiyorm. 4 yıl flort ve bir yıl nisan 2 yıl evlilik. .alışkanlık mi bu..bir seneden fazla oldu evimden çıkalı..annesini kardeşini yanına aldı. .mahremimize bile saygısı yokmuş iç camasirlarimi çoraplarım kiyafetlerm çarşafin içine sarılı. .çok kotuydu cookkk..unutamiyorm asla geriye donmeyecegimi biliyorum. Ama onu hatırlamak istemiyorym güzel günlerde gitsin aklımdan istiyorum. Bazen ailesiyle çok arada kalıp ağladığı aklıma geliyor..kayinvalidem ne yaptı ne etti ayırdı bizi..kopardı birbirimizden..esim el kaldırmis olsa da bana kin beslemedim ona ..o bizi nasıl bitirdi..nasıl vazgecti.Ben ondan vazgeçmezdim ama mecbur bırakıldım. .en güzel çağımızda. .giden zamanıma mi yanayım güvenip onca yolu aldığım insanın bu şekilde terkedisine mi...benim için deli damgası vurulmadı na mi..hangisine. .
bosver canim allaha havale et

Bir iki hafta öncesinde tartışmamız olmuştu ama ben çok aglamıştm. .o da Tamm deyip sarılmışti. .normal hayatımıza devam ediyorduk. .ben öyle sanmışım. .

Eşim bana el kaldırmış olsa da ona kin beslemedim demişsiniz???

Sizce sorun burada olabilir mi?

Yani sizce seven bir adam karısına el kaldırır mı?
Seven bir adam kendisine bile saygısı olmayan, şiddeti kabullenen bir kadına saygı duyabilir mi?
Haklısınız bana vurdug

Böyle apar topar bitirmesi çok tuhaf yaşadığınız bir olay olmalı

:KK57::KK57::KK57: ayy nakdar vicdansizlik bu nasil bir insan buadr kurnaz kotu olabilirki,cok uzücü ya allah sabir versin ellbette yaninda kalmicak yaptiklari allah boyllerinden korusun umarim hemen atlatirsin allah iyilerle karsilastirsin seni inlasallh:KK25:

Ben pek anlamadımya tatile diye güle oynaya yollayıp boşandınızmı yani? Peki sebep ne ya nasıl oldu böyle kafam karıştı

Bu adamdan tiksinmek için daha ne yapması gerekiyordu? Bırak Allah aşkına hala seviyorum deme sinirim bozuldu! Adı herif neler yapmış kendini sev kardeşim nedir bu koca musvettelerine bu aşk ya? Yerinde olsam okkali bir tükürürdum o adamın suratına ve değil umutamamak adını anmazdim! Gün ışığına çıkmayan küfürler edesim geldi de susayim

Back
X