daha önce sizlere yzmıştım.cevaplarınıza çok teşekkürler.eşim artık o konuyu açmıyor, açmamamı istiyor açarsam tartışma olacakmış...yani dediğim dedik,ama beni kırmamak için gitmiyor kardeşiyle bu yaz tatile. bunun yerine kardeşiyle Amerikaya gitmeye karar vermişler eylülde ,benim çalıştığım bir dönemde, onlar gidecekler ben onların memleketinde evde yalnız kalıcam. eşimin görevi yani sorumluluğuymuş kızkardeşini Amerikaya götürmek.kız orda araştırma yapacakmış.beni sorumluluğum dedi.bana gidersem ömür boyu kırgınlığın olur mu diye sordu?ben de bir yere gidersem senin benimle birlikte gelmen bundan sonra senin sorumluluğun dedim. suratı asıldı. ben kendi seminerlerime sen istemezsin diye iptal ettiiriyorum bundan sonra ben gideceksem senin benimle gelmen gerekir bu senin sorumluluğun değil mi dedim.cevap veremedi. bu arada eşimin iş yteri kendisinin olduğu için istediği zaman gider gelir, rahat yani. anlayamıyorum, ben mi abartıyorum, yanlış mıyım, doğru mu ?hata kimin? ondan ve ailesinden nefret etmeye başladım,kendisini eşim gibi hissetmiyorum,varlığı yokluğu belli değil.severek evlendik ama nefret ediyorum çoğu zaman.allah onları bildiği gibi yapsınlar.1 senelik evliliğimde rahat verdikleri bir gün olmadı.sürekli kapımda,telefonumda, ya da biz onlarda.ilk haftamdı evliliğimin araması durmazdı ne yemek pişirdin oğluma,amcanız gelcek gelin falan, bizimki de ağzını açmadı hiç....ALLAHım duy sesimi,en kısa zamanda kurtar beni....