Eşim tatili burnundan getirdi.

Kizlar esimle tatile gittik. İlk gün güzel başladı. Ablamin görumcesinin eşinin tayini bulunduğumuz şehre çıktı. Ablamda ev konusunda yardım için beni aradı. Eşim de bu duyunca delllendi. Bana neymiş ben ne karisiyormusum. Bir daha aramasınmis. İşte eski defterleri acti. Bak millet ne güzel gorumcesiyle anlasiyormus bir ben anlasamiyormusum. Biz esimle boşanmak için mahkemeden dönduk. O süreçte gorumceme ben yarın dilekcemu veriyorum elinize emeğinize sağlik diye mesaj atmistim onu kastediyor. Sonra geçmişe yönelik bir suru birşey. Biz ayriyken enistem çok savunmuş beni ona. Git diyor enisten seni kuma olarak alsin dedi. Bu laf çok agrima gitti. Çok üzüldüm. Sonradan da bu lafı söyleyen kendisi değilmiş gibi yanima sokuluyor. Dört yaşında bir kızım var çok üzüldü. Ben de daha fazla üzülmesin diye devam ettim tatile. Ama gönlüm kırık. Paylaşmak istedim sadece.

Yanlış anlamayın ama bana bu yakıştırmayı yapacak adamla bırak tatili aynı havada nefes bile almak istemem. 4 yaşında kızınız var anlıyorum ama zaten daha önce de mahkemeden dönmüşsünüz. Böyle kişiliksiz adamlarla devam etmeyin hayatınıza çocuklarda mutsuz alanda daha çok mutsuz oluyor.

Kizlar esimle tatile gittik. İlk gün güzel başladı. Ablamin görumcesinin eşinin tayini bulunduğumuz şehre çıktı. Ablamda ev konusunda yardım için beni aradı. Eşim de bu duyunca delllendi. Bana neymiş ben ne karisiyormusum. Bir daha aramasınmis. İşte eski defterleri acti. Bak millet ne güzel gorumcesiyle anlasiyormus bir ben anlasamiyormusum. Biz esimle boşanmak için mahkemeden dönduk. O süreçte gorumceme ben yarın dilekcemu veriyorum elinize emeğinize sağlik diye mesaj atmistim onu kastediyor. Sonra geçmişe yönelik bir suru birşey. Biz ayriyken enistem çok savunmuş beni ona. Git diyor enisten seni kuma olarak alsin dedi. Bu laf çok agrima gitti. Çok üzüldüm. Sonradan da bu lafı söyleyen kendisi değilmiş gibi yanima sokuluyor. Dört yaşında bir kızım var çok üzüldü. Ben de daha fazla üzülmesin diye devam ettim tatile. Ama gönlüm kırık. Paylaşmak istedim sadece.

Dıdının dıdısının bilmem nesi için tatilde ne diye siz araniyorsunuz ki?
Aile ilişkileriniz samimi olabilir ama bu biraz gereksiz.
Ben olsam dinlemezdim bile.
Eşiniz bu açıdan soylenmekte haklı ama
Eşinizin söyledikleri yenilir yutulur degil.
Hemen nasıl affettiginizi anlamak güç...

Dıdının dıdısının bilmem nesi için tatilde ne diye siz araniyorsunuz ki?
Aile ilişkileriniz samimi olabilir ama bu biraz gereksiz.
Ben olsam dinlemezdim bile.
Eşiniz bu açıdan soylenmekte haklı ama
Eşinizin söyledikleri yenilir yutulur degil.
Hemen nasıl affettiginizi anlamak güç...

çocuk var... affetmeyip uzatırsa nolucak iş büyür bence uzatmak manasız....

Ayh bence sizin kesinlikle terapiye gitmeniz gerekiyor.

Eşiniz : karısına git eniştenin kuması ol diyor.

Siz de : eşinizi görümcenizden kıskanıyorsunuz, plajda sırtına krem sürdüğü için :D . Dün ki konunuzda okudum.

Nasıl bir çiftsiniz anlamadım ki yahu.

Terapi şart hemen bugün gidin.

Back
X