Esim terkedip gitti

Altınlarımı çantamdan almış şehir dışına çıktığımız için yanıma. Almıştım evet çocuğumda yok insanın hayat meşalesi nedir bilirmisin hiç olmazsa onunla ugrasirdim zaman geceriridim manasında soylemistim
pekı olmadımı cocugunuz keske olsaydı

altınları alıp kaçmış, amacı ne olabilir? hadi bi süre sonra döndü diyelim? sizi arkanızdan bıçaklayan bi adama güvenir misiniz tekrar?
Zor olsa gerek ama yolunuza bakacaksınız. Davalar süreçler nedir nasıl ilerler ben pek bilmem ama, çizeceğiniz yolda kafanızdaki düşünce; bu adam beni bırakıp gitti, hemde altınlarımızı alarak. bir daha güvenemem ve böyle bir insanın karısı olamam...diyerek ayrılmayı koymalısınız kafanıza

Çok üzüldüm ya:KK43: talihsizlikler üstüste gelmiş.Belliki şanssız bir insansınız.İnşallah bundan sonrası hayırlı olur sizin için.Eşinizin yaptıkları konusunda da elbet bir sonuç alınacaktır,o da cezasını çekecektir umarım.

Adam kesin yeni birini bulmuş, altınları onunla yiyecek.

Altınlarınız olduğuna dair elinizde belge foto vs. var mı? Mahkemede kanıt istiyorlar mı acaba?

Bunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...

ikinci esiniz kazada rahmetli olmus
.size maasta baglanmistir yani ekonomik acidan diyorum.niye ewlenirsinizki tekrardan
belkide acele bi evlilik olmustur

IMG-20150911-WA0006.webp
IMG-20150911-WA0005.webp
Bunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...
Şimdiden tesekkur ederim dusuncenizden dolayı
Şimdiden tesekkur ederim caim
şimdiden tesekkur ederim canim

Eklentiler

• IMG-20150911-WA0002.webp
    IMG-20150911-WA0002.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20150911-WA0003.webp
    IMG-20150911-WA0003.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20150911-WA0001.webp
    IMG-20150911-WA0001.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 92
İlk eşini aldatmış ikinci eside bunu aldatmış ondan ayrılmışlar ben bunları evlendikten sonra öğrendim bir oğlu var onada baktım evlendi oda arayıp sormuyor çalışmayı dusunmuyorum 46 yaşındayım o zaman nafakam kesilir diye benimde ilk eşim çok eziyet etti hamileyken karnına tekme attı ve çocuğumu sakatladı çocuğum 1 gün yaşadı ikinci esimlede 10 aylık evli iken trafik kazasında oldu bununla ilişkisiz gayet iyiydi fakat oğlu evlendi evleneli azitti son bir yıldır yatak odasında sürekli kurtlar vadisi izliyordu ama bana sürekli hayatım hayatım diyordu üzerimde ne varsa bireysel iki paralarımı aldı arabamizi sattı a komşular görüyor arabayla sürekli buralarda dolasiyor

Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok çile çekmişsin..
Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim arkadaşım.

arkadaşlar bir şey soracam ben evimden çıkmadım o çıktı gitti. bu evden beni çıkartırlarmı bayram temizliği yapıyorum içimde bir sıkıntı ya bu evden benide çıkartırlar diye en azından boşanma olana kadar bu evde kalırmıyımki bir bilgisi olan varmı

Kadınlar böyle durumda 'allah tan çocuğum yok' der.
Siz 'oyalanabilecegim çocuğum yok' demişsiniz...:KK57:

Konu Sahibi haklı bence yaşı az değil 46 e yani bu saatten sonra evlenip cocukmu yapcak
Çocuğumla yaşar yalnız kalmazdım masasında demiş yalnız bunu 13 önceden neden dusunmemis anlam veremedim:63:

arkadaşlar bir şey soracam ben evimden çıkmadım o çıktı gitti. bu evden beni çıkartırlarmı bayram temizliği yapıyorum içimde bir sıkıntı ya bu evden benide çıkartırlar diye en azından boşanma olana kadar bu evde kalırmıyımki bir bilgisi olan varmı

Ev kendinizin sakin çıkma tanık bul altınları çalıp sorun yokken gittiğini kanitla

Konu Sahibi haklı bence yaşı az değil 46 e yani bu saatten sonra evlenip cocukmu yapcak
Çocuğumla yaşar yalnız kalmazdım masasında demiş yalnız bunu 13 önceden neden dusunmemis anlam veremedim:63:
Haaa ben yaşı bilmeden yorum yaptım...
Konu Sahibi ozurlerimi diliyorum...

Arkadaşlar ilk eşinden olan çocuğum oldu eşim yüzünden oda ayrı bir hikâye hayatım roman olur derler ya aynen öyle sonrada olmadı çocuğum çok istedim tedavi bile gördük ama olmadı vermedi allah hatta evlatlık bile almayı dusunuyorduk ama hep birşeyler engel oldu bugün bayram temizliğine başladım içimde bir korku ya bu evden çıkarırlar da beni diye davam bir başladı kanıtlayacak inşallah fotolarla takilarida ama hirsim geçmiyor işte ortada birşey yokken koyup gitmesini yediremiyorum kendime allah bildiği gibi yapsın inşallah onu sizlere yazarak rahatliyorum yorumlarını la görmediğim detayları görüyorum ve fikir bekliyorum

Insallah bundan sonra cok mutlu olursun. Ama bence calismaya baslamalisin ... Hem oyalanirsin.

Vallaha canim dolandırıcı mısır bilmemki ama konduramiyor işte insan hayatta kimseye güven yokmuş onu anladim

Back
X