• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tv karşısında uyuyor ve sorunlar yaşıyoruz

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Arkadaşlar ben israfı hiç sevmem eşimde öyle ama gelin görünki eşim hiç yatağında uyumaz tv karşısında tv açık lamba açık uyur ve kaç defa uyarmama rağmen inatla devam ediyor.Benim onu uyarmamı sevmiyor sırf bu sebepten ciddi kavgalar yaşıyoruz. Benm huzurum bozuluyor çünkü ben fazladan yanan 1 lambaya bile rahatsız olurum.İsraf diyorum ama her konuda israf yapmamaya dikkat eden eşim bu konuda dikkat etmiyor.Ayrıca ben eşimi yanımda istiyorum geceleri. Ne yapmalıyım? tv'yi bile söküp atmayı düşündüm o kadar huzurumu bozan bir konu bu. teşekkürler...

İsraf bence de.. ondan da ziyade ayrı yatmış oluyorsunuz bu daha kötü..

Sizde bir süre tv karşısında uyuysanız, belki kıyamaz falan? ama yok saçma oldu bu :44:

Söylememzmiyim söyledim tabi ama bana yanında yattığımda sen zaten hemen uyuyorsun diyor.Beni çok seviyor ama bu konuda çok inatçı :(

Demek ki uyku problemi var.. Aslnda eşimde çok sever tv ile uyumayı.. Uykuya da çok düşkün aslında ama adam gece yarısnısa kadar izler bıraksam. Uyumadan önce tv izleyince daha da dinleniyormuş, uykudan bile iyi geliyormuş.
Ama benimle erkenden yatar çok nadir yatmaz.. Ben haydi uyuyalım sende uykunu al, ben senle uyumak istiyorum kocacımmm' dedim mi düşüyor peşime.. ilerde ne olur bilemiyorum tabi :)

cAnım genelde çoğu erkek böyledir.....YA tv karşısında ya da PC karşısında uyur kalırlar.....Mesela benim eşim de pc karşısında film izlerken uyur kalır........:30:

vallahi öyyle bir tatlı oluuor ki öyle uyumak bende çok yaparım , eşimde yatağa geçeceği zaman benide uyandırır yatakta devam ederim, eşim gececiykende direk salonda uyurum ,

nişanlımda da var aynı problem açar spor haberlerini izlerken uyuya kalır ve tvnin zamanlayıcısı kendiliğinden kapatır tvyi o nedenle israftan korkmuyorum evlenince ne olur bilmem ama ilk zamanlar benden ayrı uyuyacağını sanmıyorum evliliğimizin ilerleyen zamanlarında işime yarayabilir çünkü uykuma çok düşkünüm koca yatak bana kalır diye düşünüyorum:9:

olayı tam anlayamadım, tv karşısında şekelerme yapmasına kızıyorsan sacmalık bunu her erkek yapar, yok gece uyku vakti geldiginde
senin yanına gelmeyip o koltukta kuş gibi tüneyip uyuyorsa o zaman bu normal degil.

Şekerleme olayı genelde yorgunlukdan yada keyifden olur (yemek sonrası rehavet yada evin normalden sıcak olması)
bazen bizde eşimle uyuruz hatta kafa kafaya cekilmiş fotomuz bile var tv karşısında sabaha dek uyumuşuz sabah
boyun agrısına uyandık.

İsraf tabi ki çok önemli ama ağız tadıda bir o kadar önemli.

Zaten maşallah hamileliğin ağır bölümüne geçmişsiniz muhtemel eşinizin eli kolu, bacağı çarpar diye korku içerisinde olursunuz. O yüzdendir ki tek yatmak bu dönem için bulunmaz nimettir.

TV lerde uyku modları var. Eşinize söylemeden siz ayarlayın (bilirsiniz kaçta uyuduğunu) o saate gelince otomatik kapasın. Eee malum sizinde gece wc olaylarınız vardır, o zamanda ışığı kapatırsınız olur biter.

Son düzenleme:
Kimi insan tv' nin sesini ninni gibi duyar, o sesle uyumak hoşuna gider.
Bence yatak odanıza bi tv alın, yeni çıkanlarda süre ayarı var, şu kadar zaman sonra kapansın diyebiliyorsun.
Açsın kısık sesle, ışık kapalı, hem yatağında seninle yatar, hem ışık tv yanıp israf etmezsiniz, hem de sen daha huzurlu olursun.
:42:

Benim esimde tv karsisinda uyumayi sevenlerdendi ama Allaha sukur duzeldi. Hatta benim esim ustunu basini degistirmeden takim elbiseyle yatar uyurdu :)) ben sinirimden kudururdum, bir kac kez sabaha kadar uyudu kanepede oylece :D sizinkide duzelir kendiliginden belki gercekten cok sinir bozuyo kendimden biliyorum.

benim eşimde yıllardır tv karşısında salonda uyuyordu ben çok sorun etmiyordum ama en son resti çektim artık kızsa da onu uyandırıp yatağa gönderiyorum:23: tv karşısında uyutmuyorum böyle ayrı yatmalarda karı koca arasına soğukluk giriyor bence israftan önce buna yoğunlaş canım eşin buna alışmasın benimki alıştı şimdi yatakta uyumak ona zor geliyor ama buna izin verme

Benim eşimde bazen yorgun düşüp, tv izlerken koltukta uyur kalır ama ben gelecek faturalardan ziyade eşimin üşüyüp üşümemesi ile daha çok ilgiliyimdir.Ben yatağa geçtiğimde eğer gelmiyorsa bir kaç kez seslenip cevap alamazsam anlarım ki uyumuş,gidip uyandırır ve tv yide kapatırım.

o zaman adamı rahat bırakın yaaa
bune bunaltma şeklidir. benim eşimde sever yani ve uyur yarım saat geçmez kaldırırım hadi yatağa diye. ne var bunda adam evindede senin kuralların doğrultusundamı yaşasın.
Allah aşkına bu kadar bencil olmayın yaa.
hee dersen ki yanımda yatmanı istiyorum o zaman ordan gir israftan girme benim bile antipatimi aldın yani :31:

Arkadaşlar ben israfı hiç sevmem eşimde öyle ama gelin görünki eşim hiç yatağında uyumaz tv karşısında tv açık lamba açık uyur ve kaç defa uyarmama rağmen inatla devam ediyor.Benim onu uyarmamı sevmiyor sırf bu sebepten ciddi kavgalar yaşıyoruz. Benm huzurum bozuluyor çünkü ben fazladan yanan 1 lambaya bile rahatsız olurum.İsraf diyorum ama her konuda israf yapmamaya dikkat eden eşim bu konuda dikkat etmiyor.Ayrıca ben eşimi yanımda istiyorum geceleri. Ne yapmalıyım? tv'yi bile söküp atmayı düşündüm o kadar huzurumu bozan bir konu bu. teşekkürler...

sende uyuyunca kapat tvyi ışıkları sıkış onun yanına :1:

canım seni çok ii anlıyorum benim eşimde saat gec olunca ben yataga geciyodum geliyorum bende derdi tv izlerken uyuyup kalıyodu kalkıp uyandırıp yataga gönderiyodum baktım olmuyo onla beraber yataga geciyorum şimdi onsuz gitmiyorum o da artık bana uymaya basladı hadi uyuyalım diyince kalkıyo yada bazen uykusu kaçıyo uykum yok tv izleyelim mi die beni de yanında istiyo bağırıp çağırırsan daha çok inatlaşır bence ona uyum saglamaya calış bi süre sona oda sana uyum saglar bence

cnm sorun tasarruf değil. birlikte uyumamanız. cok büyük paylaşım eksikliği. ve büyük sorunlar doğurur. ben yeni evliyim ama o kadar bocaladım ki ilk baslarda bir psikolog dediki nolursa olsun yatağa aynı anda girin! ve ben cok nadir uygulamam genelde önceleri esim cok gec yatardı erken kalkardı benden:) denk gelemezdik ama o psikologun yazısından sonra hiç aksatmam bence konus! ve dene mutlaka işe yarar.

Back
X