- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Kızlar selam biliyorsunuz eş ailesiyle görüşmüyorum sebebi 1 sene huzursuzluk olmasın diye sabredip sonunda iş hakarete vardı bana senden bi b.k olmaz seni insan edemedim nankör gibi hakaretler edilince bende burama kadar geldi diyip engelledim heryerden ve görüşmüyorum yaklaşık 6 aydır. Nişanlıyken de nişan alışverişinde yettiniz canıma diye bas bağırmıştı bir şeyler alırken. Evlendim ertesi günü köşeye çekip benim senden isteklerim şunlar şunlar dendi bacak bacak atmamak 2 günde bir gitmek çaylarına şekere kadar atıp karıştırmak bu ailede benim sözüm geçer demişti. Ben yapmayınca her gün psikolojik şiddet mesajlarıyla uyanıyordum. Ben biliyom sen bize düşmansın ben biliyom şöylesin yengenden mi öğrendin gibi. Altınlarım alındı alınmayacak dendiği halde. Evime gelip mobilya yeri değiştirip burası oğlumun evi şuraları süpür gibi konuşmalar. Eşim yanımda olunca kendini yerlere atar aferin karının yanında ol derdi. Daha bir çok şey var eski konularımı hatırlayanlar bilir. En son hakaret edince görüşmeyi kestim. Artık kendime saygım kalmayacaktı ve arkamdan buna da ne hakaretler ettim hala geliyor diyecekti. Eşimde sen haklısın görüşme dedi. Tabi kolay olmadı bir çok huzursuzluk çıktı. Bugün de eşimin erkek kardeşi evlenecek diye tanışma varmış. Ben zaten gitmeyi düşünmüyorum kvnin olduğu hiç bir yere girmem. Eşimi aradılar eşimde sokağa çıkma yasağı var ben tek ne yapcam gitmem falan dedi. Annesi de büyük ihtimal bağırıp çağırdı kapattılar. Eşim çok üzgün. Yatakodasına gitti yattı bende Teselli ettim elimden geleni yaptığımı Herşeye şahit olduğunu yapacak bir şeyim kalmadığını. Gene de üzülüyor bende onun adına üzgünüm. Git demeyin gidemem kızlar asla değişmez bu kadın