Eşim ve abisine olan gereksiz şefkati laf söyletmeyişi

flowerworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
211
22
48
26
Abisi kendi nişanından dolayı 15 gündür ben de kalıyor nişan bir hafta önceydi simdide geziyolar nişanlısıyla.Yurtdısında yasadıgı icin ev benim evim var bi.Bu arada 35 haftalık hamileyim.Hani allahı var yemek falan onlarla hic ugrasmadım ama yine de kendi evimde kalmıyorum anneme geldim esimin nöbeti oluyor rahat edemiyorum diye.Ben esime sadece biraz uzamadı mı dedim kalması.Hemen savunmaya geciyor.İste dedim bir yemege götürseydi bizi falan parası yok diyor ama her gün nisanlısıyla ailesiyle yiyip iciyorlar dısarda.Yani laf söyletmiyor asla.Bu sürecte masrafta yaptık pastası baklavasını biz aldık.Simdi diyorım dügün dönemi olmaz bizim evde hemen diyor ki nerde kalsın yani cocuklı halimle ortalıga mı düşücem ben.Esim cok mu düsüncesiz ben mi sıkıntılıyım?Abisini de gariban görüyor da herkes yuvasını kurana kadar bakalım onun eşi yapacak mı bu kadar

Abisi kendi nişanından dolayı 15 gündür ben de kalıyor nişan bir hafta önceydi simdide geziyolar nişanlısıyla.Yurtdısında yasadıgı icin ev benim evim var bi.Bu arada 35 haftalık hamileyim.Hani allahı var yemek falan onlarla hic ugrasmadım ama yine de kendi evimde kalmıyorum anneme geldim esimin nöbeti oluyor rahat edemiyorum diye.Ben esime sadece biraz uzamadı mı dedim kalması.Hemen savunmaya geciyor.İste dedim bir yemege götürseydi bizi falan parası yok diyor ama her gün nisanlısıyla ailesiyle yiyip iciyorlar dısarda.Yani laf söyletmiyor asla.Bu sürecte masrafta yaptık pastası baklavasını biz aldık.Simdi diyorım dügün dönemi olmaz bizim evde hemen diyor ki nerde kalsın yani cocuklı halimle ortalıga mı düşücem ben.Esim cok mu düsüncesiz ben mi sıkıntılıyım?Abisini de gariban görüyor da herkes yuvasını kurana kadar bakalım onun eşi yapacak mı bu kadar
Eşiniz çok düşüncesiz. Ailesinin de eşinizden eksik kalır yanı yok.

Tesekkür edende yok düzgün yani o da canımı sıkıyor nisandan önce arayan kayınvalidem simdi hic aramıyor
Siz kendi sağlığınıza ve karnınızdaki bebeğinize odaklanın. Eşiniz de kendi derdine yansın. Hamileliğinizin son zamanlarında yanınızda olması gerekirken saçmalıyor.

Yurtdışında yaşıyormuş, kastettiğiniz yurt dışı Cibuti falan değilse çok da fakir değilmiş
Koca adam, hamile kadına yük olmayı akıl edemiyorsa bi cacık olmaz onlardan, ne cahillermiş
Yok ya kimsenin umrunda degil.Kardesinin evi varken baska bir yerde kalamazmıs.Yani onlar tüm gün geziyor ben orda burda kalıyorum bari erken gitseydi 17 gün kalmıs olucak toplam

Eşiniz çok düşüncesiz, doğumunuza az kalmış o abi demiyor mu kız evde bile duramıyor hamile haliyle annesine gidiyor misafirlik uzadı gidelim diye, yazık
Ya demiyor bide hani bir jestte bekliyorum acıkcası ama yok nisanlısıyla tüm gün para yerken sorun yok.Ben esime bunu diyince parası yok,cok masraf yaptı diyor.Bide dügün dönemi de ben kayınvalideesinde kalır dedigimde olur mu öyle diyor.Ben herhalde çocuklu halimle otelde kalıcam onlar keyif sürücek.Ya eve geliyorum zaten her yerde soda sisesi onu bile cöpe atmıyor kimse.Bende söyledim gecen bulasık makinesini calıstır abi cöpü at falan dedim.Misafirlik bitti cünkü

Ya demiyor bide hani bir jestte bekliyorum acıkcası ama yok nisanlısıyla tüm gün para yerken sorun yok.Ben esime bunu diyince parası yok,cok masraf yaptı diyor.Bide dügün dönemi de ben kayınvalideesinde kalır dedigimde olur mu öyle diyor.Ben herhalde çocuklu halimle otelde kalıcam onlar keyif sürücek.Ya eve geliyorum zaten her yerde soda sisesi onu bile cöpe atmıyor kimse.Bende söyledim gecen bulasık makinesini calıstır abi cöpü at falan dedim.Misafirlik bitti cünkü
Misafirlik mi kalmış adam eve yerleşmiş resmen, yediğini içtiğini de bir zahmet ortalıktan kaldırsın. 35 haftalık hamilesiniz size yazık değil mi? Eşiniz o kadar düşkünse "durumu olmayan abisine" bir oda falan tutsun

Keşke en başında evden gitmeseydiniz
Ya rahat edemedim işte annemlerin de dağda evi var orda kalayım dedim basta abisiyle kaldım biraz.Ama evini istiyor insan sıkıldım annemlerde de son haftalarım keyif yapmak varken ben orda burdayım.Zaten 34 haftalıkken işten ayrılmıstım bugünleri özlemle bekliyordum gezerim dinlenirim diye

Misafirlik mi kalmış adam eve yerleşmiş resmen, yediğini içtiğini de bir zahmet ortalıktan kaldırsın. 35 haftalık hamilesiniz size yazık değil mi? Eşiniz o kadar düşkünse "durumu olmayan abisine" bir oda falan tutsun
Ya dogulularmış ya onlarda ayıpmış otele göndermek.Yani esime abin de evi dagıtıyor dedigimde bile bana savunmaya geciyor.Acizlik gelmeye basladı artık.Hatta arabamı da abisine verdim rahat gezsinler diye arabanın ici full soda kahve sisesiydi inanır mısın.Bunu diyince de susturuluyorum herhalde ben herseyi onaylıyom isityorlar

Ya abilerine aşıklar yada annelerine..Bir tanesi de karısının karnındaki çocuğu düşünmez..Çocuk sahibi olmadan önce bir sınava tabi tutulsalar ne kadar güzel olur.

Kendi ana babalarının evi dururken sizde kalmaları ne alaka asıl?

Normal zamanda 17 gün kalmasi sıkıcıyken bunu 35 haftalık hamile bir kadina yapmaları ayri facia
Bunu isterse doktorali adam yapsin o adam cahil ve yobazdir.
Doğuma yetisir abin insallah herhalde bana bakar doğumdan sonra diyin.
Umurlarında degil iste alısmıslar cok yüz verdim cünkü.Zaten pişmanım keske zamanında daha cok degerimi bildirseydim diger gelin benden kıymetli cünkü sınırları belli geri adım atmıyor

Ya dogulularmış ya onlarda ayıpmış otele göndermek.Yani esime abin de evi dagıtıyor dedigimde bile bana savunmaya geciyor.Acizlik gelmeye basladı artık.Hatta arabamı da abisine verdim rahat gezsinler diye arabanın ici full soda kahve sisesiydi inanır mısın.Bunu diyince de susturuluyorum herhalde ben herseyi onaylıyom isityorlar
Yahu sizde niye arabanızı veriyorsunuz? Evinizden olmuşsunuz, rahatınızdan olmuşsunuz üstüne bir de araba mı verdiniz?
Yemişim doğusunu batısını, misafirlik 2 gün sürer 2 günden sonra misafir misafir olmaktan çıkar

Back
X