Eşim ve abisine olan gereksiz şefkati laf söyletmeyişi

Umurlarında degil iste alısmıslar cok yüz verdim cünkü.Zaten pişmanım keske zamanında daha cok degerimi bildirseydim diger gelin benden kıymetli cünkü sınırları belli geri adım atmıyor
Kesinlikle her şeye evet deyince yada sustukça artik kimse senin fikrini sormuyor bile
Bu adam bizlerden 3-4 kat fazla para kazaniyordur gitsin bir otele bir hafta kalsın.
Büyük ihtimalle bu abi karısının evine 3 günden fazlq kimseyi sokmayacaktir.
Ama en düşüncesiz kişi eşiniz olacak adam şu an en başta çocuğunu düşünmesi gerekiyorken abi icin sizle kavga ediyor.

Yahu sizde niye arabanızı veriyorsunuz? Evinizden olmuşsunuz, rahatınızdan olmuşsunuz üstüne bir de araba mı verdiniz?
Yemişim doğusunu batısını, misafirlik 2 gün sürer 2 günden sonra misafir misafir olmaktan çıkar
Araba bana lazim çocuğa alışveriş yapacağım diye en başta arabayi isterdim ben olsam

Valla ben yerinizde olsam eşime doğum hazırlığına başlıyorum, bu pzt evi boşalt derdim. Net bir tarih koymak önemli. Doğumdan sonra da zaten eve kalmalı birini alamayacağımı da net bir şekilde belirtirdim.

Yahu sizde niye arabanızı veriyorsunuz? Evinizden olmuşsunuz, rahatınızdan olmuşsunuz üstüne bir de araba mı verdiniz?
Yemişim doğusunu batısını, misafirlik 2 gün sürer 2 günden sonra misafir misafir olmaktan çıkar
İste bana diyor ki nisanlı nişanlı gezmesinler mi zaten gelemicek 5 ay.Milletin psikolojisini biz düşünüyoruz benimkini düsünen yok.

Ya dogulularmış ya onlarda ayıpmış otele göndermek.Yani esime abin de evi dagıtıyor dedigimde bile bana savunmaya geciyor.Acizlik gelmeye basladı artık.Hatta arabamı da abisine verdim rahat gezsinler diye arabanın ici full soda kahve sisesiydi inanır mısın.Bunu diyince de susturuluyorum herhalde ben herseyi onaylıyom isityorlar
Arabanızı neden abisine veriyorsunuz ? Gidin alın arabanızı, ne münasebet.

Kesinlikle her şeye evet deyince yada sustukça artik kimse senin fikrini sormuyor bile
Bu adam bizlerden 3-4 kat fazla para kazaniyordur gitsin bir otele bir hafta kalsın.
Büyük ihtimalle bu abi karısının evine 3 günden fazlq kimseyi sokmayacaktir.
Ama en düşüncesiz kişi eşiniz olacak adam şu an en başta çocuğunu düşünmesi gerekiyorken abi icin sizle kavga ediyor.
Ya evet beni üzen de o bana dese haklısın hayatım biraz sabret cidden sinirlenmicem.Ama sürekli savunmaya geçmesi canımı sıkıyor.Diger gelin benim gibi asla yapmaz sınırları var biz de kalmayız bu kadar baskasının evinde biz böyle düsüncesiz olamıyoruz iste

İste bana diyor ki nisanlı nişanlı gezmesinler mi zaten gelemicek 5 ay.Milletin psikolojisini biz düşünüyoruz benimkini düsünen yok.
Ya yazik kiyamam demek abisi gezemezmismis ,çölün ortasındayız çünkü hiç araba kiralama şirketleri yok,hic oteller yok dediğimiz kisinin hic parasi yok.
Allah ne verdiyse abiye yağdırmak, ev araba esya ne varsa hizmetine sunmak zorundasınız.

Esiniz gibi adamlardan nefret ediyorum ilk başta hic bir zaman karıları ve cocuklari gelmez.
Şimdi hamile halinizle sizi germek üzmek istemem ama doğumdan sonra yapilanlari burnundan fitil fitil getirin esinizin

Ve kesinlikle arabanizi isteyin yeteri kadar gezmisler kaç gündür

Valla ben yerinizde olsam eşime doğum hazırlığına başlıyorum, bu pzt evi boşalt derdim. Net bir tarih koymak önemli. Doğumdan sonra da zaten eve kalmalı birini alamayacağımı da net bir şekilde belirtirdim.
Ya zaten ne dogum cantam hazır ne cocugun esyaları yıkandı paşanın gitmesini bekliyoruz annemle.

Ya yazik kiyamam demek abisi gezemezmismis ,çölün ortasındayız çünkü hiç araba kiralama şirketleri yok,hic oteller yok dediğimiz kisinin hic parasi yok.
Allah ne verdiyse abiye yağdırmak, ev araba esya ne varsa hizmetine sunmak zorundasınız.

Esiniz gibi adamlardan nefret ediyorum ilk başta hic bir zaman karıları ve cocuklari gelmez.
Şimdi hamile halinizle sizi germek üzmek istemem ama doğumdan sonra yapilanlari burnundan fitil fitil getirin esinizin

Ve kesinlikle arabanizi isteyin yeteri kadar gezmisler kaç gündür
Aynen biz onları mutlu etmekle görevliyiz.Daha bebegim esyaları bile yıkanmadı ütülenmedi

Back
X