Eşim ve agresif karekteri

maviki

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
6
0
6
42
Merhabalar..İçinden çıkamadığım bir durumdayım.eşim ve ailesi sürekli sinirli ve gerginler.konuşurken birbirlerine bagırarak konusuyorlar.10 yıllık evliyim ve çocuklarim var ve onlarda babasının agresifliginden sikayetciler.esim hicbir seyi oturup konusarak degilde bagirip cagirarak halletmek istiyor ve bu gergin ortam beni çok fazlasiyla strese sokuyor..ben sakin ve huzurlu bir insanken artik bende sinirli bir karektere donustugumu gözlemliyorum..böyle bir hayat cekilmez oluyor.psikologa falan inanmayan hic kitap okumayan cahilce bunu ovuntuyle soyleyen biri iste..bilmiyorum hanimlar ben cok sıkıldım bu durumdan..ayrilmak istiyorum onunda altinda kalkabilecegimi sanmiyorum ailem vs cok uzulur babam kalp hastasi annemin saglik sorunlari var.kucuk yerde yasiyoruz laf soz haddinden fazla yipratiyor insani..psikolojik siddetin alasini yasiyorum ve bu esime gore normal geliyor.

Boyle bır kişilik ve aile ortamında bir süre sonra farkediyorsunuzki sizde onlar gibi olmaya başlamışssınız . Hani siz demişssiniz ya ben önceden sakin huzurlu bir insandım diye sizdeki gerginlik sinir stress bakın bunlar bırden ortaya çıkan şeyler değil farkındamısınız bilmeiyorum ama bunlar birikim yani bir yada iki olayın sonucu değil. Onlar boyle bır ortama alışkın oldugu ıcın etkılenmezler ama sız vucut bas agrısı psıkolojık tepkılerle karşı karşıya kalabılırsınız Başka sorunlarınız eğer yoksa hemen boşanmaya kalkmayın baktınız bagırmaya atışmaya söylenmeye başladılar yapın bır fıncan kahve oturun bır koseye sessızce ızleyın telefonunuza bakın tv acın cocugunuzla ılgılenın yok sayın bırakın onlar bagırsın dursunlar

Böyle bir tipe 1.5 yil katlanamamis birisi olarak size ayrilin derim. Elalem bugün konusur yarin unutur. Ayrica konussun bunu da hiçumursamam o ayri. Ama yok ayrilamam derseniz karsilik verin bari

Eşinizle görücü usulü, hiç tanışmadan mı evlendiniz, yoksa sonradan mı böyle oldular?

Bu eziyeti siz çekiyorsunuz, laf söyleyecek elalem değil. Kim ne derse desin, neden onları dinleyip canınızı sıkasınız ki? Kapa kulağı, devam et. Boşanınca da bir işe girip çalışmak lazım tabi..

Back
X