Eşim ve Ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi blkp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blkp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
21
0
36
Aksaray
Herkese Merhaba

Çok canım sıkkın eşim beni hiç anlamıyor herzaman ailesini koruyor her zaman annesinin ağzına bakıp dolduruşa geliyor.Çalışıyorum 7 aylık kızım var.Eşimin aileside bende kalıyor kızıma bakmak için, bende elimden geldiğince iyi davranıyorum vardığımda yemek yapıyor evi temizliyorum çamaşır yıkıyorum akşamları ise çay ikram vs. hizmet ediyorum gece boyunca kızım uyumuyor diş sıkıntısı var sanırım o yorgunlukla işe gidiyorum son günlerde hep böyleyiz eşimin annesi de her fırsatta laf sokuyor birşeyleri bahane ediyor benim ailemi karıştırıyor.vs vs ne yapacağım bilmiyorum daha nasıl davranacağım

Canımya şartmıydı kızına kaynananın bakması.
B:18:aşka yol bulamadın mı*?

allah kolaylık versin canım ama şöyle düşün bir kaç sene sonra bebeğin büyüecek kreşe gönderisin eşinin aileside gider evine ben böyle ailelerle yaşamaya karşıyım çok zor olur kimseyi memnun edemezsin hemde işte çalış yorul gel eve birde evde çalış bide kimseyi memnun edeme bütün bunlara rağmen bilmiyorum valla çok zor işin.

Herkese Merhaba

Çok canım sıkkın eşim beni hiç anlamıyor herzaman ailesini koruyor her zaman annesinin ağzına bakıp dolduruşa geliyor.Çalışıyorum 7 aylık kızım var.Eşimin aileside bende kalıyor kızıma bakmak için, bende elimden geldiğince iyi davranıyorum vardığımda yemek yapıyor evi temizliyorum çamaşır yıkıyorum akşamları ise çay ikram vs. hizmet ediyorum gece boyunca kızım uyumuyor diş sıkıntısı var sanırım o yorgunlukla işe gidiyorum son günlerde hep böyleyiz eşimin annesi de her fırsatta laf sokuyor birşeyleri bahane ediyor benim ailemi karıştırıyor.vs vs ne yapacağım bilmiyorum daha nasıl davranacağım[/QUOT

mesaj tekrarı..............

Son düzenleme:
Yemeği temizliği sen yapıyorsan bu bayan neye yardım ediyor acaba??? sen de kendi aileni çağır gelirlerse curcuna kopsun

sen hem calısıp hem de evde yemek temızlıkle ılgılenıp onların gonlunu hosmu tutmaya calsıyorsun ?
pekı kayınvalıden ne amacla sız de kalıyor acaba ?
bence cocuguna annen baksın

Yemeği temizliği sen yapıyorsan bu bayan neye yardım ediyor acaba??? sen de kendi aileni çağır gelirlerse curcuna kopsun

Canım ya öyle yaptığım halde daha yaranamadım artık para mı umuyor kızıma baktığı için bilmiyorum ki zaten evde masraflar iki katına çıktı bilemiyeceğim

Kocana karşı neyle dolduruyor peki???sen fazla dibdibe olmaktan daralmış her lafına takıyor olma:S

allah kolaylık versin canım ama şöyle düşün bir kaç sene sonra bebeğin büyüecek kreşe gönderisin eşinin aileside gider evine ben böyle ailelerle yaşamaya karşıyım çok zor olur kimseyi memnun edemezsin hemde işte çalış yorul gel eve birde evde çalış bide kimseyi memnun edeme bütün bunlara rağmen bilmiyorum valla çok zor işin.

Haklısın canım ya sabrediyorum

Canım ya öyle yaptığım halde daha yaranamadım artık para mı umuyor kızıma baktığı için bilmiyorum ki zaten evde masraflar iki katına çıktı bilemiyeceğim

Kaynanaı bir bahane bulup yolla.:50:
Başka çare bul.
Olmadı çalışma 2 sene.
Sonra kreşe verir miss gibi çalışırsın.
Kafan rahat olur.:6:

Kocana karşı neyle dolduruyor peki???sen fazla dibdibe olmaktan daralmış her lafına takıyor olma:S

yok canım ya başbaşa kaldıklarında bir fısırtı ben gelince susyorlar akşamda eşimin suratı asık bana ters davranmalar kime yaranacam anlamadım valla

Eşine bahaneler söyleyerek çalışmayacağını söyle.
İşi bırak.
Kaynanan da gider herhalde evine.
Kızın büyüyünce tekrar başlarsın çalışmaya.
Daha fazla evinixde yatıp kalkmasın.
Eşinle a:41:ranı bozacak.

Sana surat asıyorsa sebebini bir sorsana ne anlatıyormuş ona senin hakkında... bu iş konuşmadan çözülmez aranıza soğukluk girmesine müsade etme...

valla bence bir an önce kurtulmaya bak diyecem ama başka çaren yokmuş gibi gözküyor bare ev işine yardım etse kaynanan bir zahmet yazık sana ya resmen saçını süpürge etmişsin .kendi kızına bu şekilde davransalar ne yapardı acaba kaynanan .bazı kaynanalar çok acımasız oluyor cidden.

masraflar iki katına çıktı demişsin bi hesap yap boşuna çalışıyorsan bence de çalışma biraz ara ver, işten geldiğinde çocuğunla ilgilenip yatıp dinleneceğin yerde yaptıklarına bak, azıcık aşım ağrısız başım.. ben doğum izininden sonra işi bıraktım kızım 2 yaşına geldi şimdi kreşe verip devam edicem.. hatta eşimin bi lafı vardır sen boşuna çalışacaksın aldığın parayı zaten harcıyorsun evde oturduğunda bu kadar masrafın olmuyor demişti ama yemezler tabiki emekliliği var sosyal ortamı var bunun ama ara vermek en iyisi..

kadına bak sen,hem çocuğa bakmıyor,hem yardımcı olmuyor ne diye gelmiş ozaman.
boşuna huzur bozuyor,gözcülüğemi gelmiş.hiç işe yaramıyorsa ne işi var gitsin evine.
sinir oluyorum ya,nedir bu kaynanaların derdi.

eslerle hic bir zaman ailesi uzerine kavgaya girmeyin haklida olsaniz sizi dinlemezler savunmazlar..Bu boyledir: bAkin keyfinize,o laf soyledimi sizde soyleyiverin,icinizde duracagina..Hurremi ornek alin bence birazda :)

Ben eşinin ailesiyle iyi geçinilmesi gelin kaynana muhabbetine hiç girilmemesi taraftarıyım ama bazen böyle kaynanalarıda anlamakta zorlanıyorum.Ev işine yardım etmeyip üstüne üstlük oğlunu sürekli dolduran annelere anlam veremiyorum..Bunun nesi onları mutlu ediyor olabilirki???

Talım bende arkadaşlar gibi düşünüyorum varsa imkanın ara ver işe ve çocuğuna sen bak.Kaynananıda gönder evineki sinirlerin iyice laçka olmasın..

Back
X