Herkese Merhaba
Çok canım sıkkın eşim beni hiç anlamıyor herzaman ailesini koruyor her zaman annesinin ağzına bakıp dolduruşa geliyor.Çalışıyorum 7 aylık kızım var.Eşimin aileside bende kalıyor kızıma bakmak için, bende elimden geldiğince iyi davranıyorum vardığımda yemek yapıyor evi temizliyorum çamaşır yıkıyorum akşamları ise çay ikram vs. hizmet ediyorum gece boyunca kızım uyumuyor diş sıkıntısı var sanırım o yorgunlukla işe gidiyorum son günlerde hep böyleyiz eşimin annesi de her fırsatta laf sokuyor birşeyleri bahane ediyor benim ailemi karıştırıyor.vs vs ne yapacağım bilmiyorum daha nasıl davranacağım[/QUOT
mesaj tekrarı..............
Canımya şartmıydı kızına kaynananın bakması.
B:18:aşka yol bulamadın mı*?
Yemeği temizliği sen yapıyorsan bu bayan neye yardım ediyor acaba??? sen de kendi aileni çağır gelirlerse curcuna kopsun
allah kolaylık versin canım ama şöyle düşün bir kaç sene sonra bebeğin büyüecek kreşe gönderisin eşinin aileside gider evine ben böyle ailelerle yaşamaya karşıyım çok zor olur kimseyi memnun edemezsin hemde işte çalış yorul gel eve birde evde çalış bide kimseyi memnun edeme bütün bunlara rağmen bilmiyorum valla çok zor işin.
Canım ya öyle yaptığım halde daha yaranamadım artık para mı umuyor kızıma baktığı için bilmiyorum ki zaten evde masraflar iki katına çıktı bilemiyeceğim
Kocana karşı neyle dolduruyor peki???sen fazla dibdibe olmaktan daralmış her lafına takıyor olma:S
kesinlikle katılıyorum hem bebeğinin yanında olursun. Sen eğitirsin çocuğunu. Hem de esinle araniz düzelir. İyiyken kötü olmaya gerek yok en iyisi uzak olmak(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?