- Konu Sahibi HERSEYIMBEBISIM
Mrblrr 2 yıllık evliyim. Esim aşırı derecede kıskanç biri. Kardeşime sarılmamı bile kıskanır. Giyimimde sürekli sorun cıkarır kapalıda gynsem acıkta giyinsem huzur vermez. Ailemle yada kaynvalidemle misafirliğe gittiğimz zaman bile kimseyle konuştrmaz. Otrduğum adım attığım yere kadar karışır ve beynimi kemirir. En ufak biseyde biton soru sorar ve aynı soruyu 10 kez tekrarlar ayrıntılı cevap versem dahi bununla ytinmez. Cok yoruldum seviyorum ama bu huyu bni herseferinde ondan sogumama sebep oluyor. Dier bir sorunum ise esimin ve ailesinin durmadan kendilerini övmeleri ki bn bundan nefret ederim ve süreklide dile getiririm kendini öven insanlardan nefret ederim gibisinden. Ama asla kendlerini öyle görmezler. Biri ben cok zekalıyım hafızam süper der, biri ben herseyden anlarım herseyi iyi bilir yaparım simdiye kadar kndim gibisini görmedim der biri bn cok güzelim der.. derde derrrrr... özellikle bi toplumdayken böyle konuşmaları beni rahatsız edio.çıldırıyorum . Hayattan tat alamıyorum artık. Su geride kalan 2 yılıma çok ağlıyorum... dalgınlık unutkanlık ve sinir basladı bnde. Evlenmeden önce sürekli tebessüm eden biriyken suanda zorlasamda olmuyor. Ne yapsam bilemiyorumm.. çok doldumm biri bana akıl versin çıldırmak üzreyim.