eşim ve ailesi

sessiz89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
215
12
13
merhaba arkadaşlar;benim büyük bi sıkıntım var.eşimi cok sıkıyorum asırı derecede boğuyorum dışarı çıkması konusunda.eşimle 1 yıldır evliyiz.eşimin ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.eşim benım için memleketini değiştirdi.kayınvalıdemlere gidince de eşim dsarı çıkmak arkdslarıyoa gezmek istiyor.bende arkdslarını pek sevmiyor.çok dısarda olmasını istemiyorum.ama normalde kendı evimizdeyken eşim çok dısarı cıkan biri değil.neyse kayınvalıdemlerdeyken kavga ettık herkesın içinde tabi eşimin tarafının yanında.eşim bana benı sıkıosun bogma benı yeter artık bunaldım tak dedı falan dedı.sonra bende bana bagırma boşanırım falan filan dedım.e tabı sınırlıyken üstüme yürümeler ve bana el kaldırdı.herneyse sonra ben evden çıktım.kendımı dısarı attım.dedım ben bosanıyrm bbmlara gidiyorum otobuse bınıp gtcem deyıp çıktım evden.sonra eşim arkamdan gelmedi.kayınpederim bn gıdınce babamı aradı bunlar anlaşamıyor boşansın dıye.sonra benı de aradı kayınpederim buraya gel nereye gıdıosun,gelmezsen bbnı ararım falan ddı.ama ztn aradı bbmı. herneyse snra bn tekrar gttm oraya.eşimle gene tartıştık.ve kayınpederim bnmle ayrı bı odada konustu.cocugu cok sıkıosun aynı seyı bnm karım bana yapsa boşardım döverdım onu dedı.herneyse sonra konu kapandı.biz ertesi günü kendi evimize döndük.ama eşim bbsı bbmı aradgı ıcın kendı babasına falan hıc kızmadı.normlde de eşim bbsını pek sevmezdi.evlendiğimizden beri hep bn bbsıyla arasını ıyı tuttum.şuan da da eşimin herşeyi bbsına anlattgnı dusunuyrm.ne yapmam lazım.ve kaynanamı aradım telefnlarımı açmadı aynı zmnda kayınpederimde.hanı dedım arıyım ara sıcak olsun.iyi dvranayaım dedım.napmam lazım.lütfen yardım.

Keske orada o kavgalari hic etmeseymissiniz bosuna yuzgoz olmussunuz .kp inizin bu laflarini isitmek durumunda kalmissiniz.madem anlayisli insanlar degillerdi onlarin yaninda yapmayacaktin.aslinda madem evdeyken esiniz cok cikmiyor keske memlekette cikmasina da tepki gostermeseydiniz.o konuda haksizsiniz ama esiniz de siddete basvurmus cok uzucu.

Herkes haksız, hepinizin hataları var ama en affedilemeyecek olan eşinin el kaldırması ve kayınpederinin babanı araması ve ben olsam seni döverdim demesi. Normalde aileler yapıcı olur. Ne biçim aile bunlar herşeyi eline yüzüne bulaştırmışlar.

evet bana el kaldırdı.ama sınırlı ortamdı gerildik o yuzden.yoksa durup dururken oyle bişey olmaz.şuan napmam lazım. kaynanamı ve kayınpederimi aradım açmıyorlar telefonlarımı.ve sanırım eşimde herşeyi bbsına anlatıyor.eskıden o ypmaz dıodum ama artık ınanıyrm.çnku bız tartısırken bbsı bneı odaya aldı bnmle konustu o zmn bana aldgınız parayı nbıosunuz falan dedı.burdam anladım eşimin acaba anlatıyr mı dıye dsundum

merhaba arkadaşlar;benim büyük bi sıkıntım var.eşimi cok sıkıyorum asırı derecede boğuyorum dışarı çıkması konusunda.eşimle 1 yıldır evliyiz.eşimin ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.eşim benım için memleketini değiştirdi.kayınvalıdemlere gidince de eşim dsarı çıkmak arkdslarıyoa gezmek istiyor.bende arkdslarını pek sevmiyor.çok dısarda olmasını istemiyorum.ama normalde kendı evimizdeyken eşim çok dısarı cıkan biri değil.neyse kayınvalıdemlerdeyken kavga ettık herkesın içinde tabi eşimin tarafının yanında.eşim bana benı sıkıosun bogma benı yeter artık bunaldım tak dedı falan dedı.sonra bende bana bagırma boşanırım falan filan dedım.e tabı sınırlıyken üstüme yürümeler ve bana el kaldırdı.herneyse sonra ben evden çıktım.kendımı dısarı attım.dedım ben bosanıyrm bbmlara gidiyorum otobuse bınıp gtcem deyıp çıktım evden.sonra eşim arkamdan gelmedi.kayınpederim bn gıdınce babamı aradı bunlar anlaşamıyor boşansın dıye.sonra benı de aradı kayınpederim buraya gel nereye gıdıosun,gelmezsen bbnı ararım falan ddı.ama ztn aradı bbmı. herneyse snra bn tekrar gttm oraya.eşimle gene tartıştık.ve kayınpederim bnmle ayrı bı odada konustu.cocugu cok sıkıosun aynı seyı bnm karım bana yapsa boşardım döverdım onu dedı.herneyse sonra konu kapandı.biz ertesi günü kendi evimize döndük.ama eşim bbsı bbmı aradgı ıcın kendı babasına falan hıc kızmadı.normlde de eşim bbsını pek sevmezdi.evlendiğimizden beri hep bn bbsıyla arasını ıyı tuttum.şuan da da eşimin herşeyi bbsına anlattgnı dusunuyrm.ne yapmam lazım.ve kaynanamı aradım telefnlarımı açmadı aynı zmnda kayınpederimde.hanı dedım arıyım ara sıcak olsun.iyi dvranayaım dedım.napmam lazım.lütfen yardım.

Yaş kaç? 17???

sonra eşime dedım kı babana soyle sen bır daha karısma diceksin.bnm bbmı ne yuzlu arıyor senın babn dedım.ama o da bbsına kızmadı yanı.ztn aradgında onun yanındaydı

kocam 27 yasında. kayın pederim bnm bbmı arayıpta bunlar anlasamıyr bosansınlar demesı de bnm babama cok koymuş.şuan bbm en ufak bı kıvılcım beklıyor.onun bbnı ndn bnı arayıp oyle dıyor dedı.bnm bbmda bbasını bayram ıcın aradgında boyle bişeyle karşılaşıyor.bbm şok olmuş

Sen eşinle arandaki sorunu siz çözemezsiniz kimse çözemez. Bu üç yıllık evliliğimde edindiğim tecrübe. Bir de şu var eşinin annesi ve babası ile arası ne kadar kötü olursa olsun eğer siz tartıştığınız öyle sıkı fıkı olurlar ki hiçbir zaman olmadığı kadar samimileşirler. O yüzden onların yanında kavga etmen iyi olmamış

Evlendikten sonra adama cocuk muamelesi yapmakta nedir arkadas
Sende esinde arkadaslarinzla görüsebilirsiniz ayrica esinin arkadaslarini sevmek zorunda degilsin
Herkesin icinde kavga edip bosanirim diyede tehtit edersen gayet tabide esin arkandan gelmez
Hepinizde bir tuhaflik var arayi düzeltende yok masallah hemen babanda aranmis bunlar bosansin denmis ...

çok çaresiz kaldım.napmam lazım.eşımın memleketıne ne zmn gıtsek hep aynı sorun oluyor.onunla hep tartısıorum orda.bu ılk degıl.bende cok sınırlı agresıf ınsan oldum.ama ilk kez bnm bbm arandı boşansınlar dıye

peki napmalıyım? ama eşimle bbsının arasının çok ıyı olmasını artık ıstemıyorum.çnku eşimin bbsına herseyı anlattgını bbsının da ona akıl verdgını düşünüyrm.

Bunu yazmam belki yanlış olacak, önyargılı davranmış olacağım ama, olayı nasıl anlatırsanız anlatın, üslubunuzdan mıdır, yazım şeklinizden midir nedir? Sizden hiç pozitif enerji alamadım, sizi mantıklı, olgun, aklı başında bulmadım.

Zihnimde biraz cazgır, geçimsiz birisi olarak canlandınız. Üzgünüm.

Olayın geri kalanına yorum yapmayacağım ama sanırım eşinizin ve ailesinin yerinde olsaydım sizi geri döndürmeye çalışmazdım.

ve ben şöyle bişey de yaptım. eşimden habersız altınları kendı bbma verdım borçlar var dıye.bbm çok sıkışmıstı çaresızdı bnde bilezikleri verdim.bunu eşim daha snra öğrendı.ve en basta kendı bbsına dememişti.ama snradan onu da anlatmış. çnku bbm biliyor dedı.

Back
X