Eşim ve ailesi😠😡🤬

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Sinirden çatlatıyor eşimde aileside hayatimizin her anindalar bir kocam var aldığı nefese kadar babasina anlatır konuşur kızlarıda annelerine anlatir nasil bir seyler anlamıyorum ben öyle olmadim diye bana neler ettiler bu sabah kalkmis esim mesela bugün biz bizden yarim saat lil uzak biryere birsey almak icin gidecek bende dun dedim birlikte gidelim hem birsey yapmış oluruz diye bana tamam dedi sabahta ayni şekilde bırlıkte gidecegiz dyr babası arıyor gidecegi yeri söylüyor osa benimde isim var bende geleyim dyr bana seni goturem dyr sonra bende sinirlendim hic gitmedik ya hic gitmiyoruz bana bağırdı çağırdı çekti gitti babasiyla her seyi bagirarak yapıyor sonra bana bagirma ne çok bağırıyorsun sürekli böyle dün disarda tlfn ediyor bana tam kendisiyle konuşurken kapi çaldı iki bayan anket yapıyormuş tlfn acik kadınlara musait degilim dyrm kim o kim o sürekli böyle.kadinlar birsey dyr kendi birsey dyr seni sonra ararim dedim.kapattim ısrarla ariyor kadinlarla konusmama.musade etmeden açtım nasil bağırıyor nasil kapatırsın ne demek müsait degilim diye karsimda kadınlar hizla eve gelmiş sen bana nasil müsait degil dersin diye ne olduğunu anlamadim bile sen beni sinir ettin deyip beni suçluyor nasil böyle davranırmışim sinir krizine sokuyor beni

Bence buradaki sorun eşinin ailesi değil başlı başınca eşin adam bak sana kükrüyor burda ben aile göremedim zaten bağırarak biseyleri halletmeye çalışıyor ama bağırarak olmaz dinlemeyi öğrense bağri

Siz de tek başınıza çıkıp bir yerlere gidin. Eşiniz sizi ne kadar takıyorsa, siz de onu o kadar takın. Bağırmaya başladığında başka odaya geçin, insan gibi konuşmaya başladığında devam edelim deyin. Yok rahat bırakmıyor, peşinizden gelip bağırmaya devam ediyorsa, ben bir hava almaya çıkıyorum deyip çıkın bir çay kahve içip dönün. Çocuğunuz var mı? Yani umarım yoktur. Çocuk yapmadan önce bu saygısız, ayarsız kocanın insan olması lazım.

Burcu nedir eşinizn ve sizin

valla ne olursa olsun EŞ önemli .. Aile de önemli varlıkları sağolsun.. Ama burada önemli olan aile değil Eşiniz.. Aileler sorar merak ederler.. ama burada eşinizn ne cvp verdiği önemli.. Eşinizde fenaymış yalnız. tuvalete gitse hbr veriyr allah korusun bu ne böyle.. Ben de taze nişanlıyım daha 2 gunluk.. Nişanlıma bazı seyler söyledim. kol kırılır yel yada yen içinde kalır demişler. aramızda kalsın ne yaparsak ne yaşarsk dedim çok şükür daha görmedm bişiyini inş. değişmez.. hatta nişanmzdan 1 gun snra gezmeye gidelim dedik eniştesi 4te gelin demiş istda (biri yurtdısına gidecekmiş.) nişan gecesi bana söyledi.. iyi de tamam gelelim biz iğne adaya giidyorz 2,5 saatlk yol öğlen çıkıcam 4te gelmem için 2-3 saatlığıne mi iğneadaya gidiyoruz dedim ben neyse gitmeyelim dedim o zaman boşver da olmaz dedi haklısın ben nişan gecesi telaştan dusunemedm dedi gitmiş konusmus yengesi haklısınz planınızı bozmayın demiş önce siz plan yaptınız gittiğinze değsin demiş. oluyor böyle seyler olacak hep . ama burada önemli olan eş şey de diyebilrdi bana yurtdısına giden önemli biri gitmemiz lazım iğneadaya haftaya da gidebiliriz diyebilrdi ama demedi daha önce biz plan yaptgmz için. hatta ben dayanamadım şey demiştım kbakmada yeni nişanlanmışz ilk gunden bile bile ndn böyle söylüyolr fln dedim enişten iğneadann uzaklığını biliyo .. kendisi gitsin madem o yakın o kişiye demiştim . Kim ne derse desin EŞ önemli. kız yada erkek..

Esinizin ailesi ne yapti ki?
Esiniz cok zor biri gercekten.
Tek hatali varsa odur.

Lutfen konu acarken nokta filan kullanalim, kelimeleri kisa yazmayalim. Anlamaya calisirken beynim yandi ...

ya bir de her hafta eşinizle ilgili konu açmaktan yorulmadınız mı?
her hafta bu kadar olay yaratabilmeyi nasıl beceriyor eşiniz?
bu duruma karşı bir önlem almayı düşünüyor musunuz yoksa sadece burada içinizi dökmek yetiyor mu?

Bu forumda “Eşim ve Ailesi” olarak açılan başlıklar kendiliğinden düzeltilmeli.

Bunu mu demek istediniz?: “EŞİM” gibi.

Onun kendi bir sorun zaten başlı başına

Ne gibi bir önlem almayı önerirsiniz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…