- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Burcu nedir eşinizn ve sizinSinirden çatlatıyor eşimde aileside hayatimizin her anindalar bir kocam var aldığı nefese kadar babasina anlatır konuşur kızlarıda annelerine anlatir nasil bir seyler anlamıyorum ben öyle olmadim diye bana neler ettiler bu sabah kalkmis esim mesela bugün biz bizden yarim saat lil uzak biryere birsey almak icin gidecek bende dun dedim birlikte gidelim hem birsey yapmış oluruz diye bana tamam dedi sabahta ayni şekilde bırlıkte gidecegiz dyr babası arıyor gidecegi yeri söylüyor osa benimde isim var bende geleyim dyr bana seni goturem dyr sonra bende sinirlendim hic gitmedik ya hic gitmiyoruz bana bağırdı çağırdı çekti gitti babasiyla her seyi bagirarak yapıyor sonra bana bagirma ne çok bağırıyorsun sürekli böyle dün disarda tlfn ediyor bana tam kendisiyle konuşurken kapi çaldı iki bayan anket yapıyormuş tlfn acik kadınlara musait degilim dyrm kim o kim o sürekli böyle.kadinlar birsey dyr kendi birsey dyr seni sonra ararim dedim.kapattim ısrarla ariyor kadinlarla konusmama.musade etmeden açtım nasil bağırıyor nasil kapatırsın ne demek müsait degilim diye karsimda kadınlar hizla eve gelmiş sen bana nasil müsait degil dersin diye ne olduğunu anlamadim bile sen beni sinir ettin deyip beni suçluyor nasil böyle davranırmışim sinir krizine sokuyor beni
Benim oğlak esiminki boğaBurcu nedir eşinizn ve sizin
Yok yazmadımBu kapıda telefonla konuşma muhabbetini daha önce yazmış mıydınız?
Onun kendi bir sorun zaten başlı başınaya bir de her hafta eşinizle ilgili konu açmaktan yorulmadınız mı?
her hafta bu kadar olay yaratabilmeyi nasıl beceriyor eşiniz?
bu duruma karşı bir önlem almayı düşünüyor musunuz yoksa sadece burada içinizi dökmek yetiyor mu?
TamamEsinizin ailesi ne yapti ki?
Esiniz cok zor biri gercekten.
Tek hatali varsa odur.
Lutfen konu acarken nokta filan kullanalim, kelimeleri kisa yazmayalim. Anlamaya calisirken beynim yandi ...
EvetBu forumda “Eşim ve Ailesi” olarak açılan başlıklar kendiliğinden düzeltilmeli.
Bunu mu demek istediniz?: “EŞİM” gibi.
Ne gibi bir önlem almayı önerirsiniz meselaya bir de her hafta eşinizle ilgili konu açmaktan yorulmadınız mı?
her hafta bu kadar olay yaratabilmeyi nasıl beceriyor eşiniz?
bu duruma karşı bir önlem almayı düşünüyor musunuz yoksa sadece burada içinizi dökmek yetiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?