Eşim ve aklımdaki sorular

Eşinizin yaptığı şaka da değil, eşek şakası da değil.
Sizi üzmek istemiyorum ama adam o an sizi dinlemek istememiş (yanlış hatırlamıyorsam benzer bir konunuz daha vardı) ve sizi susturmaya çalışmış.
Sonra da "off gece gece kavga çekmeyeyim" deyip şaka yaptım ayağına yatmış.
Üzgünüm ama gerçek bu.

Başka zamanlarda da bu tarz konuşmaları oluyormuş. Bunların şaka olduğuna inanmak istiyorsanız siz bilirsiniz ama bu yaptığıyla sizi manipüle ediyor.
"Hamileyim, ondan alınganım" demeye başlamışsınız bile. Oysa yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil.
 
Bahsettiğiniz şekilde şaka olmuyor siz eksik biliyorsunuz şaka yapılır mutlaka iki kişi güler biter mevzu. Alıngansanız baştan itibaren bu adamın saçma sapan şaka adi altına sığınarak ukalâca konuşmasına musade etmemeliydiniz alışmış bence gereksiz, izin vermeyin bundan sonra.
 
Bana pek saka gibi gelmedi bu anlattığınız.Sanki biseyler soylemek istiyorda tam kiviramiyor saka maskesine burunuyor gibi geldi.icinde tuttugu diyemediği demek istedigi biseyler var bence. Boyle saka olurmu bilemedim.
 
Back
X