- Konu Sahibi GozyasiPerisi
yardima ihtiyacim var.5 aylik evliyim ama henuz 2 aydir birlikteyiz.almanyaya geldim.esimin anne ve babasiyla dubleks evde yasiyorum.su an hic mutlu degilim.esimin annesi hep bir sorun cikarir durur ben pek konusmuyorum diye.onceleir anne baba demiyorum diye cok takiliyordu,bu aralar azaldi.canim biseye skilsa sen niye gulmjuyorsun der.esim de tatli dilli olmadgimi soyluyor 2 gundur.yani annecim demiyormusum mesela.ben ikide bbir annesini simartliyim ona gore.surekli guler yuzlu olmaliyim.hic sorun cikarmamaliyim.annesi nasil isterse oyle davranmaliyim acik konusmak gerekirse.birakip gidecektim nerdeyse;ama esim birakmadi.ustune beni suclu cikardi ve benim kendim gibi davranmadigimi soyledi.esime gore ben sabahlari herkesten once erkenden kalkip kahvaltiyi hazirlayip,annecim babacim askim hadi kahvalti hazir demeliyim.kahvaltiyi hazirlamiyor degilim;ama erken kalkamiyorum.gece uyuyamiyorum.evdeki herseyi ben yapiyorum zaten.gerci ben evlenip buraya gelince benim icin eve yeni bir igne bile alinmadi.kurulu bir duzenin ortasina dusuverdim.bu yuzden kendimi misafir gibi hissediyorum.neyse benim yardima ihtiyac duydugum konu esimin annesinden dolayi bu sekilde yaklasiyor olmasi.bana soyle geliyor ben burda hizmetci gibi olmaliyim;ama kesinlikle sikayetci olmamaliyim.kendim gibi davranmami soyluyor;ama bu bence su anlama geliyor onlar nasil istiyorsa oyle davranmaliyim.esimden bile oyle sogudum ki ben de evlilik bana gore degilmis diyorum.kimseye saygida kusur etmiyorum.yapmam gerekenleri yapiyorum;sessiz pek konusmayan bir insanim diye neden boyle oluyor ki?ben nerde yanlis yapiyorum?nasil davranmaliiymm?ya da ben bazi seyleri buyutuyor muyum?