- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi GozyasiPerisi
Ben onu bunu anlamam kardesim evleniyosan ayri eve cikacaksin ki kocana karsi söz soyleme hakkin olsun ah bu kaynanalar yokmu bitanede bende var bende iki yildir almanyadayim ilk bir ay beraberdik allahim nefes bile alamiyordum okadar boguluyodum herseye karisiyordu kocamla biseyin tartismasini yapamiyodum hemen araya girip oglunu savunuyodu kacamda onu destek bilip beni konusturmuyodu bile evimi ayirdim ipleri elime almaya başladım inanirmisiniz kocam bile ben anneme 25 yil nasıl dayandim diyor okadar cok konusur ve herseye karisirki allahim kabus gibi hala evime gelir esyarin yerine karisir yatak odamin dolaplarini karistirir bu buraya olmamis bunu buraya niye koydun offf ömür lazım bunlara tek bildigim sey ayni evde yasamicaksiniz erkek ailesine sirtini dayiyor ve karisini yok sayiyor ben suan hamileyim hamileligimin ilk ayi cok kotu gecti bulanti ve kusmadan dolayi 3 hafta orda kaldim allahim bitmedi o üç hafta artik her aksam agliyodum biktim diye esimde farketti annesinin yaptiklarini artik annesine tepki veriyor