• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşları konusunda yanlış mı davranıyorum?

SarahKerrigan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
418
10
68
Hanımlar, fikrinizi almak istiyorum.

Biz 7 senelik evliyiz. Eşim bir iki senedir kendinden on yaş küçüklerle arkadaşlık kurmaya başladı. Birkaç tane sık görüştüğü üniversiteli bekar tipler var.
Kimle isterse görüşür ben ona çok karışmadım hiç. Birlikte konserlere gidiyorlar, beni çağırmıyor erkek erkeğe takılıyorlar.

Sorun şu birkaç zamandır çocukları akşamları bizim evimize getirmeye ve içki muhabbetine başladılar. Gece gitmiyor ve bizde kalıyorlar.
bu durum hoşuma gitmiyor. Söyledim eşime, "dedim ki genç adamların benim evimde ne işi var, gece tuvalete kalkarken bile rahatsız oluyorum" dedim. Hemen kızdı. Haksız mıyım?
Bazen de eşim onlarda kalmak istiyor.
Ya evli bir adamın böyle şeyler yapması normal mi? ben mi çok yumuşak başlıyım? veya çok mu büyütüyorum hanımlar?

ne yapayım. Bu adam sıkılıyor mu? napıyor hiç konuşamaz da öyle karşılıklı, bu meseleyi şöyle ciddi ciddi konuşamadık yani.
Evli adamın böyle çocuklarla bekar muhabbeti yapması bana hiç hoş gelmiyor.

Hanımlar, fikrinizi almak istiyorum.

Biz 7 senelik evliyiz. Eşim bir iki senedir kendinden on yaş küçüklerle arkadaşlık kurmaya başladı. Birkaç tane sık görüştüğü üniversiteli bekar tipler var.
Kimle isterse görüşür ben ona çok karışmadım hiç. Birlikte konserlere gidiyorlar, beni çağırmıyor erkek erkeğe takılıyorlar.

Sorun şu birkaç zamandır çocukları akşamları bizim evimize getirmeye ve içki muhabbetine başladılar. Gece gitmiyor ve bizde kalıyorlar.
bu durum hoşuma gitmiyor. Söyledim eşime, "dedim ki genç adamların benim evimde ne işi var, gece tuvalete kalkarken bile rahatsız oluyorum" dedim. Hemen kızdı. Haksız mıyım?
Bazen de eşim onlarda kalmak istiyor.
Ya evli bir adamın böyle şeyler yapması normal mi? ben mi çok yumuşak başlıyım? veya çok mu büyütüyorum hanımlar?

ne yapayım. Bu adam sıkılıyor mu? napıyor hiç konuşamaz da öyle karşılıklı, bu meseleyi şöyle ciddi ciddi konuşamadık yani.
Evli adamın böyle çocuklarla bekar muhabbeti yapması bana hiç hoş gelmiyor.

onlarla kendını daha mı genc hısedıyor acaba ..aslında ben ona degılde evde ıckı muhabbetıne takıldım...yanı kesın tavrını koy canım..zaten dunyanın .oku cıkmıs..mıllet kendı kardesınıın ırzına gecer hale gelmıs..sapık ınsanlarla dolu etrafımız Allah korusun...ılle ıstıyorsa esın gıtsın..hatta aslında onun da ısı yok otursun evınde ama ılle ıcecekse gıtsınn ayılsın ole gelsın...sen yumusakbaslısın bellı..adamların evınde ne ısı var...ınsanın nefsı en buyuk dusmanıdır dogru...

onlarla kendını daha mı genc hısedıyor acaba ..aslında ben ona degılde evde ıckı muhabbetıne takıldım...yanı kesın tavrını koy canım..zaten dunyanın .oku cıkmıs..mıllet kendı kardesınıın ırzına gecer hale gelmıs..sapık ınsanlarla dolu etrafımız Allah korusun...ılle ıstıyorsa esın gıtsın..hatta aslında onun da ısı yok otursun evınde ama ılle ıcecekse gıtsınn ayılsın ole gelsın...sen yumusakbaslısın bellı..adamların evınde ne ısı var...ınsanın nefsı en buyuk dusmanıdır dogru...

Bundan sonra kızsada, olay da olsa tavrımı dile getireceğim. Sanıyorum onlarla kendini daha genç hissediyor. İş yüzünden canı sıkıldığı için boş vakitlerinde laylaylom yapmak istiyor, ama onlarla tabi benimle değil :( ben yetemiyorum demekki.

onlarla gezmesi eğlenmesi bile bence normal değil ama
hadi diyelimki hoşuna gidiyor,stres atıyor...
ama eve getirmesi kesinlikle yanlış,eşin söyleyemiyorsa sen o gençelere söyle
benim babamda yıllar önce iş arkadaşlarını eve getirmişti
alkol de almışlardı yemekte.
annem hiç hoşlanmaz öyle şeylerden,direk adamların suratına söyledi,
karılarınızla birlikte gelin buyurun,başımın üstünde yeriniz var ama
ben evimde alkol içirtmem,sizede hizmet etmem dedi.

Evli bir erkek bu tarz davranışlarda bulunamaz hiç kusura bakmasın. Cnm bana kalırsa tavrını ortaya koy daha sonra önünü alamazsın benden söylemesi..

Canım bence ve eşime göre hiç normal değil eşin kaç yaşında merak ettim..Bırak yatılı kalmayı eşimin bekar arkadaşı ben evdeyken bile gelemez 1 defa gelmek zorunda kalmıştı onda da eşim hemen başka odaya yolladı beni...Bize göre yanlış sende eşinle bu durumu konuşup anlatmalısın hatta bu kadar çok dışarıda takılmalarına bile tavrını koymalısın diye düşünüyorum...Sen haklısın yani mutlaka anlat konuş bu devirde kimseye güven olmuyor...

onlarla gezmesi eğlenmesi bile bence normal değil ama
hadi diyelimki hoşuna gidiyor,stres atıyor...
ama eve getirmesi kesinlikle yanlış,eşin söyleyemiyorsa sen o gençelere söyle
benim babamda yıllar önce iş arkadaşlarını eve getirmişti
alkol de almışlardı yemekte.
annem hiç hoşlanmaz öyle şeylerden,direk adamların suratına söyledi,
karılarınızla birlikte gelin buyurun,başımın üstünde yeriniz var ama
ben evimde alkol içirtmem,sizede hizmet etmem dedi.

En son çare öyle yapacağım :( ben istemediğim için şu sıralar eve getirmiyor. Ama geçen gün ben mızırdansam da kendisi gitti kalmaya. Ailesi de hiç hoş karşılamıyor.

Canım bence ve eşime göre hiç normal değil eşin kaç yaşında merak ettim..Bırak yatılı kalmayı eşimin bekar arkadaşı ben evdeyken bile gelemez 1 defa gelmek zorunda kalmıştı onda da eşim hemen başka odaya yolladı beni...Bize göre yanlış sende eşinle bu durumu konuşup anlatmalısın hatta bu kadar çok dışarıda takılmalarına bile tavrını koymalısın diye düşünüyorum...Sen haklısın yani mutlaka anlat konuş bu devirde kimseye güven olmuyor...

eşim Otuz yaşında. Ama çocuk gibi davranıyor şu sıralar. Bir çeşit bunalıma da girdi. İlerde tekrar arkadaşları gelir mi bilmem ama kendisi gidiyor kalmaya.
Yani bir erkek nasıl böyle davranır anlamıyorum. Eve getiriyor içiyorlar sabahlara kadar üstelik haftaiçi benim işe gideceğimi erken kalkmam gerektiğini bile bile. Sonra arkadaşları kalıyor.
Ne kıskançlığı var ne de mantıklı bir adam gibi davranıyor. Küçük bir çocuk gibi sanki hiçbirşeyi akıl edemiyor.

Ne yapacağım bilmiyorum.

merhabalar........
eşinin kendınden bu kadar küçüklerle takılmasında sorun yok ,kafaları uyuşuyordur takılıyordur...
asıl sorun eve getırıp içki içirmesi.....çok yanlış eşiniz bunu nasıl içine alıyor da yapıyor anlamadım....sizi hiç mi kıskanmıyor!
çok yanlış bir davranış.....lütfen dikkatli olun önüne alamadığınız şeyler olmasın sonra.....
bu bekar öğrencilerın ,bekar üniversıte öğrencısı bayan arkadaşları da olur....sonra basınızı duvarlara vurmayın.taviz vermeyın...
müsaade etmeyın.....hanı ayda 1-2 takılırlar erkek erkeğe ama bundan sonra eğlenmek ıstıyorsa beraber gıdın.....

Evli bir erkek bu tarz davranışlarda bulunamaz hiç kusura bakmasın. Cnm bana kalırsa tavrını ortaya koy daha sonra önünü alamazsın benden söylemesi..

Tavrımı koydum. Fakat bu sefer kırkyılda bir gidiyorum diyerek, yine arkadaşlarının evine içmeye ve kalmaya gitti.

ay bu ne böyle....
hadi takıldın gezdin fln da eve getirmek ne demek..
biğ de alkol muhabbeti yapıyolar...
bu kadar sakin davranman çok ilginç...

merhabalar........
eşinin kendınden bu kadar küçüklerle takılmasında sorun yok ,kafaları uyuşuyordur takılıyordur...
asıl sorun eve getırıp içki içirmesi.....çok yanlış eşiniz bunu nasıl içine alıyor da yapıyor anlamadım....sizi hiç mi kıskanmıyor!
çok yanlış bir davranış.....lütfen dikkatli olun önüne alamadığınız şeyler olmasın sonra.....
bu bekar öğrencilerın ,bekar üniversıte öğrencısı bayan arkadaşları da olur....sonra basınızı duvarlara vurmayın.taviz vermeyın...
müsaade etmeyın.....hanı ayda 1-2 takılırlar erkek erkeğe ama bundan sonra eğlenmek ıstıyorsa beraber gıdın.....

Neyseki artık getirmiyor. Çok rahatsız oluyordum. Yeltenirse sessiz kalmayacağım. Bir iki kere kendisi gitti kaldı yine çok kızdım, kardeşi de söylenmiş, ondan sonra gitmedi.
Şimdi de bunalımda, doktora git diyorum gitmiyor.

ay bu ne böyle....
hadi takıldın gezdin fln da eve getirmek ne demek..
biğ de alkol muhabbeti yapıyolar...
bu kadar sakin davranman çok ilginç...

İşte burda aile yaşantısı çok önemli. Babasından annesine öyle ince davranışlar görmemiş öyle büyümüş. Stresli ve saygısız ortamda büyümüş. Kıskançlıık huyu hiç yok. İnce düşüncesi de yok. benim şansım işte.

ben de senelerdir alttan ala ala bi hal oldum.

Çok yanlış senin için üzüldüm dışarda takılması neyse de hem eve getirmesi hem kendinin gidip kalması çok yanlış mutlaka önüne geçmelisin bi büyüğünüz varsa ondan eşinle konuşmasını rica edebilirsin olmadı ailelerinizi çağır durumu anlat 7 senelik evlilik sonuçta
böyle davranması çok yanlış bunu ona biri anlatmalı

Çok yanlış senin için üzüldüm dışarda takılması neyse de hem eve getirmesi hem kendinin gidip kalması çok yanlış mutlaka önüne geçmelisin bi büyüğünüz varsa ondan eşinle konuşmasını rica edebilirsin olmadı ailelerinizi çağır durumu anlat 7 senelik evlilik sonuçta
böyle davranması çok yanlış bunu ona biri anlatmalı

Evet bu durum devam ederse, ailesine falan da devredeceğim konuyu. İstemiyorum çünkü gelmelerini. Birini misafir etmek güzel şey tabi ama gece kalması falan hoş değil.

Sorun işte bu hareketin yanlış olduğunu idrak edemiyor. Görmemiş çünkü hiç.

Evet bu durum devam ederse, ailesine falan da devredeceğim konuyu. İstemiyorum çünkü gelmelerini. Birini misafir etmek güzel şey tabi ama gece kalması falan hoş değil.

Sorun işte bu hareketin yanlış olduğunu idrak edemiyor. Görmemiş çünkü hiç.

bu ne böle yaa
bekarlar gelcek evimde içki muhabbeti olacak
hemde kalacak
hepsini eşimde dahil kovarım evden
eşmin tek bi arkadaşı var izmir de arada gelir oda sene 1 bekar ama tanıyorum çok temiz çok saf çok kibar biridir.
saygısından zerre kadar ödün vermez biz ankarada olduğumuzdan eşimi çok özlüyor anasınıfı arkadaşı mükemmel anlaşırlar tek dert ortağı çocuk utana sıkıla gelir bizden önce yatar alkol almasına rağmen ben evime sokmadığımı bilir eşimede hadi gel içelim demez
sabah yatağını toplar ve gelince 2 gün bile kalmaz otelde yatıyorum demişti hatta 1 seferinde yemin ederim parkta yatmış çocuk üzülmüştüm. eşim almaya gitmişti.
eğer ailesinin arkanda duracağına inanıyorsan söyle devam ettirirse bu durumunu...

Allahım gani gani sabır versin

Kesinlikle taviz verme. Bekar olmaları sorun değil kocanızın yaptıkları yanlış. O kişiler birşey yapmasa bile onların hayatlarına özenip daha ilerleyecek. Aynısı benim başıma geldi evli değilim ama çok yıprattı. Öğrenci ortamına girip onlarla sıkı fıkı oldu. Masraflarını karşıladı. Tabi bayan ortamlarıda var ve birlikte içmelere gittiler. Başta inkar etti ama sonra çıktı bir bir.
Kocanızın niyeti ne bilmiyorum ama gittiği yol iyi değil. Hayırlısı olur inşallah. Ailesine ya da sevdiği bir büyüğüne durumu anlatın ona çekidüzen versin. Sizinle olacak bir iş değil.

Tavrımı koydum. Fakat bu sefer kırkyılda bir gidiyorum diyerek, yine arkadaşlarının evine içmeye ve kalmaya gitti.

Ben asla izin vermezdim ne demek kalmalar içmeler. Hadi evli barklı olur arkadaşı anlarım o da bir yere kadar ama üniversite öğrencisi bekar arkadaşlarla olmaz, kız arkadaşlarıda var onların allah korusun içki ve ortam sonuçta. Gerekirse eşinizle çok büyük kavgalar edin ama güzellikle anlatın öncelikle. Tabii eşinizide anlamak gerekir, neden böyle ve gençler var etrafında diye...

Back
X