eşim ve arkadaşları

lordlyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
5
0
36
İstanbul
Merhabalar
Daha once actigim konuda tanistigim biriyle ilgili yardim istemistim cevap gelmemis ama biz hızli bir sekilde evlilik karari aldik ve evlendik.cok sukur ki bi problemmimiz yok anlasiyoruz hersey guzel ama belkide benim buyuttugum ufak bi sorunum var.
Yurt disinda yasiyoruz normalde ve yeni evliyiz ama esim her programa muhakkak orada bulunan arkadaslarinida katiyor ben sıkilmiyim o arada esleriylede vakit gecireyim diye boyle bir sey yaptigini dusunmek istiyorum ama turkiyeye tatile geldik ve yine ayni akraba ziyareti falan tamam ama hadi disari cikip basbasa biseyler yapalim gibi bi cumle duymadim simdiye kadar bu durum canimi cok sıkıyor ki daha oncesindede ifade ettim onunla basbasa vakit gecirmek istedigimi ama degisen bisey yok sizce neden yada bunu nasil duzeltebilirim

Başbaşa eğlence kültürü yok birlikte çok zaman geçirmediniz için yalnız eğlenebileceğinizi bilmiyor demek ki

Siz plan yapın güzel anları görünce o da başbaşa kalmak ister

demekki sizin plan yapma vaktiniz gelmiş. o kadar güzel eğlenceli planlar yapın ayarlayın ki hep yalnız kalmak istesin.
ama mesela hep romantizm olmasın onun da sevdiği istediği eğlenebileceği şeyleri de dahil edin planınıza

Sevgili nisanliyken nasildi

Yasadigimiz ulkeyi ben bilmiyorum yani bildigim yer olsa plan yapicam en basiti bi kahve icemeye cikalim dedigimde tamam der ama o arada biri aradiginda hemen olaya onuda dahil eder 7 aylik evliyiz

Açık açık konuşun. Ben seninle başbaşa vakit geçirmek istiyorum de. Planlarına başkalarını dahil etme de. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef.

Bunuda soyledim ama degisen bisey olmadi su var evdeyken hic sıkılmıyor disari cikalim demesem yada biri program yapmasa cikmaz evde olmaktan keyif aldigini soyluyor ama bende baska turlu paylasimlarda da bulunmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…