Esim ve bebekli hayat..

Allah Allah!
Kahveye giden var mı ayol?
Gencecik adam ne yapıyor öyle pis yerlerde? Eşi,minicik bebek evde o da otursun sohbet etsin he?

Asla kabul etmeyin!
O giden mi var mi?
Kahve dedikleri atiyorum ,
x ili , bilmem ne ilcesi, falanca köyü yardımlaşma dernegi yazar kapilarinda, bir cesit hemsehricilik oynarlar.
Her yaştan erkek, unvan, konum, egitim, siyasi görüş, kültür farketmeksizin o derneklerde toplasip, cay, kahve, sigara esliginde, sabahtan akşama, hatta gece yarisina kadar otururlar.
Hic boş olduklarını da görmemiştim
İstanbulda annemin oturdugu caddede benim bildigim 5 ayri yer vardı böyle,
Bir caddede 5 kahve, kocaman istanbul gerisini siz düşünün.
Erkeklerdeki bu sacma kültürü cozebilmis değilim.

İlçede mi oturuyorsunuz.genelde oradakiler pek sever kahveyi.kizim yeni doğduğunda ilcedeydik eşim kahveden çıkmazdı.cok şükür taşındık öyle kurtuldum
Yokk ilce degil ama cok yaygin burda kahve kulturu doguda bir il. Ben de ciddi ciddi tayin istemeyi dusunuyorum
Kahve yada biz olayında kazanan yok siz daha fazla bu alışkanlık oturmadan yapın ne yapacaksanız evlilik eskidikçe alışkanlıklar dışarda caziplenir .Bunu halletmeye bakın ayrıca otursun sizle dama santranc tavla oynasin bebek uyuyunca sizle kahve içsin çay içsin sohbet etsin olayı banada şey geliyor ne işin varya gencecik adam benim için çok itici bir huy arkadaşları onun eşleri mangal görüşme okey oynamak bile daha cazip ya kahvede çay oyun vs koca koca adamların içinde falan çok itici geliyor banada bir gün dusunuyoru
Dediklerinizi zorla yapiyor Kirk takla aticam da benle tavla oynasin icinden gelmedigini gordugumde benim de hevesim kaciyor onla Ben de vakit gecirmek istemiyorum bu yuzden ama bebek degistirdi her seyi bu konuda gerekeni yapicam

Selamlar 2 yillik evliyim 4 aylikta bir bebegim var. Bebegim den once calisiyodum ogretmenim bekarrken Tek yasiyodum evliykende yine ozgur huzurlu hayatim vardi esimle de. Kahve aliskanligi vardi Ben cok itiraz etmiyodum Ben de yalniz kaldigimda kitap okurdum vs bebek olunca isler cok tersine dondu izine ayrildim ve desteksiz bakiyorum kv var ama surekli gidip gelemiyoruz. Ben aksama kadar zaten yoruluyorum bunaliyorum O da bakmasin en azindan ev de olsun bebekle bi basima yalniz olmadigimi bilmek istyorum . Isleri yogun stresli bazi aksamlari olmuyo olunca da kahveye gitmek istiyo Ben de bunaliyorum diye soyleniyo surtusuyoruz destek olur ama ev de cok olamadigi icin cok olamiyor yani napcam bilmiyorum ( cocuk ikimizin ortak karariydi tamam en)
İşte bu yüzden evlilik çocuk çok zor geliyor hepsi kadına yük ne ala adam kahvelere gitsin sen çocuk bak

İnşallah bulursunuz çaresini bebek için istediği kadar yorgun olsun az dinlenip bağ kursun çocuğuyla dilerim iyi olur

Çocuk yapmaktan korkmak değilde erkeğe de baba olduğu iyice bı belirtilmeli böyle bebek seni istiyor diye iki dakka sonra elinden geri alınmamalı birazcık ağlasın ne var bunda babada durmayads alışsın kadınlar hep tek başına yapmaya çalışıyor bunu sonra zor zamanlar geçince kaymak kısmı erkeğe kalıyor .En baştan bence babayida dahil etmeli sürece

Back
X