• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve ben

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Iyi geceler.yine caresiz ben.yapabildigim tek sey burda esimin giybetini etmek zaten.cunku ne bosanip gitmeye cesaretim var ne de devam etmeye.aman kirilmasin aman gucenmesin evliligimize zeval gelmesin derken adam resmen tepeme cikti.hic lafini esirgemez alinirmiyim gucenirmiyim yok.bu cocuklar bagirirsam annelerine korkarmi yok.bi ihtiyac evin bi ihtiyaci varmi yok.arkamda destek arasam beni hakli cikarirmi yok.velhasil kendimi son gunlerde enayi hibi kulanilmisim gibi hissetmeye basladim cunku onun icin yaptigim hicbiseyin karsiligini sevgi olarak bile alamadim.artik esimin memnuniyeti icin hic bir konuda bisey yapmak gelmiyor icimden.ve elimi etegimi cektim resmen herkonuda.ve kavgalarimiz temelli buyudu.hatta bugun dedimki gonul almayi bilmezsen bende oyle davranirim.esimde cokta tin sen kaybedersin dedi.gelecegimden kaygiliyim.

Cocuklar kac yasinda siddet asagilama vs var mi cocuklarin babayla arasi nasil mesela baba geldi diye kapiya kosuyorlar mi ya da bir yerlerde siniyorlarmi

Cok yazık.. Bu tip öküzlerin ne istedigi de belli olmuyor.. Rabbim size sabir versin.. Insallah bi dayanak bulursunuz kendinize ve gerekeni yapabilirsiniz.

Benim durumum da aynı şekilde gözlerimi kapatıp evden çekip gidesim var cesaret edemiyorum ,ailem de yurt disinda burda kimsem yok tekim ,yalnizim .Eşim 1aydır telime program yuklemiş beni onunla takip ediyor sonra ben ogrenince sinir oldum rahatsiz olmaya başladim her konustugumu dinliyo ,beni nereye gittigimi goruyo ama benim yaptigim bi sey yoktu gine de takip devamdi, sona vermesin istedim telimi kapattim disara çiktim stresimi atmaya ,eve geldim 10kere aramiş tabi telefon kapali olunca düşünceler nerelere gidiyor .Akşam geldi bagiriyor nerdeydin diyor ,sesimi çikartamdim disardaydim dedim ,o gunden bu gune kadar konusmuyor benimle ne yapacagimi bilmiyorum kafam karisik.Size de Allah yardimci olsun ,sabır etmemiz gerekiyor belki důzelir insallah ,bir ailenin duzeni bozulmasi cok kotu bi sey .

Benim durumum da aynı şekilde gözlerimi kapatıp evden çekip gidesim var cesaret edemiyorum ,ailem de yurt disinda burda kimsem yok tekim ,yalnizim .Eşim 1aydır telime program yuklemiş beni onunla takip ediyor sonra ben ogrenince sinir oldum rahatsiz olmaya başladim her konustugumu dinliyo ,beni nereye gittigimi goruyo ama benim yaptigim bi sey yoktu gine de takip devamdi, sona vermesin istedim telimi kapattim disara çiktim stresimi atmaya ,eve geldim 10kere aramiş tabi telefon kapali olunca düşünceler nerelere gidiyor .Akşam geldi bagiriyor nerdeydin diyor ,sesimi çikartamdim disardaydim dedim ,o gunden bu gune kadar konusmuyor benimle ne yapacagimi bilmiyorum kafam karisik.Size de Allah yardimci olsun ,sabır etmemiz gerekiyor belki důzelir insallah ,bir ailenin duzeni bozulmasi cok kotu bi sey .
Durumun karisik degil. Ailenle yasamak boyle bir okuzle yasamaktan daha iyi degil mi? Koca ile gezilir, sohbet edilir, el ele tutusulur falan. Siz ayni evde yasayan tam anlamiyla iki dusmansiniz. Kocan seni takip edecegine bu enerjiyi vatana millete hayirli bir seyler icin harcasa.

Cocuklar kac yasinda siddet asagilama vs var mi cocuklarin babayla arasi nasil mesela baba geldi diye kapiya kosuyorlar mi ya da bir yerlerde siniyorlarmi
Daha okula gitmiyor ikiside.biri bebek sayilir.dedikleeinizin hic biri yok ancak kavgalarimiz inatlasmamiz cogaldi.onceden alttan alirdim artik alamiyorum doldum resmen.cocuklarim sever babalarini.dovmez ama bagirir.

Allah sizinde yardimciniz olsun.gercekten cok zor.ne umutlarla yuva kuruluyor ancak bazen de istenilen mutluluga kavusamiyor insan

Daha okula gitmiyor ikiside.biri bebek sayilir.dedikleeinizin hic biri yok ancak kavgalarimiz inatlasmamiz cogaldi.onceden alttan alirdim artik alamiyorum doldum resmen.cocuklarim sever babalarini.dovmez ama bagirir.
Bi evde dayak hakaret asagilama cocuklara kotu muamele yoksa duzeltilebilir diye dusunuyorum.

Back
X