Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terapi konusunu geçtiğimiz yaz araştırdım ama Bitlis in ilçesinde yaşıyorum psikolog yok psikiyatrist işime yaramaz teşekkür ederim cevabınız için.Sorduğunuz sorunun cevabını ancak kendiniz verebilirsiniz.. İleride boşanma uğruna bile çocuk doğurmalımıyım? Diye sormuşsunuz, kafanızda böyle bir düşünce olduğunu eşiniz biliyormu? Eşinizle ayrıca terapi almak (evlilik terapisi) gibi şansınız olursa belki daha pozitif olur bazı şeyler..
Evet yazık çocuklara halbuki ne çok severdim onuBile bile lades demeyin lütfen. olan hep masum çocuklara oluyor. Maalesef Türk milleti Ada'm gibi ayrılmayı beceremiyor. Anne babayı,baba anneyi tehdit eder çocukları alacağım diye. Off bir sürü şey işte. Yaşadıklarım geldi aklıma.
Eşimi seviyorum evliliği sevmiyorum bunun neresi karmaşık. Keşke hep sevgili kalsaydık. Çocuk düşünme meselesi biraz karmaşık tedaviler düşükler mecburiyetler.evliliği istemıyorsun
eşine benzesin istiyorsun
bu nasıl karmaşık bir ruh halidir..
lütfen, kendinize gelmeden, mutsuz bir ortamda cocuk düşünmeyın hanımlar!
yazık yani, ileride halini düşünün o insanın.
o nasıl bir mantık. eşini sevdiğine göre, evlılık senın için mutluluk olması gerekmıyor mu?Eşimi seviyorum evliliği sevmiyorum bunun neresi karmaşık. Keşke hep sevgili kalsaydık. Çocuk düşünme meselesi biraz karmaşık tedaviler düşükler mecburiyetler.
Offf nerden başlasam bilemedim. En iyisi sırası geldikçe yazayım
Olabilir belki alışkanlıktır benim için ama iyi bi insandır eşim yani hayatta bi beni kırar hiç düşmanı yoktur,sınıf öğretmeni vicdanlı ve çalışkan. Bence çoook yakışıklı fakat benim bilinçaltım benimle oyun oynuyor sanki. Sanki tüm düşükler acılar onun yüzünden hem aşk hem nefret. Uyuz oluyorum kendimeo nasıl bir mantık. eşini sevdiğine göre, evlılık senın için mutluluk olması gerekmıyor mu?
belkı de eşini sevmıyorsun, ama farkında degılsın olamaz mı?
Psikiyatri sadece ilaç verip uyuşturur benim durumum ilaçlık mi? Sanmıyorum.Psikiyatr neden isine yaramaz?
işte ona sen degıl psıkıyatr karar verecek :=)Psikiyatri sadece ilaç verip uyuşturur benim durumum ilaçlık mi? Sanmıyorum.
Hiç psikiyatra gittiniz mi merak ettim ben universitedeyken bi kaç kez yolum düşmüştü de başım agriyo diyene prozac yazıyorlar yani oraya gitmek ben psikatri hastasıyım demek onlar için sen psikologluksun diyenini görmedim. Neyse yinede teşekkürler yorumunuz için.işte ona sen degıl psıkıyatr karar verecek :=)
ben gıtmedım. görümcem gitti. ilaç verıldı ve ılaclar işe yarıyorHiç psikiyatra gittiniz mi merak ettim ben universitedeyken bi kaç kez yolum düşmüştü de başım agriyo diyene prozac yazıyorlar yani oraya gitmek ben psikatri hastasıyım demek onlar için sen psikologluksun diyenini görmedim. Neyse yinede teşekkürler yorumunuz için.
Haklısınız ilaç hasta olana iyi gelir. Geçmiş olsun.ben gıtmedım. görümcem gitti. ilaç verıldı ve ılaclar işe yarıyor
şuan eskısınden daha ıyı hıssedıyor kendını
2 hafta sonra da bırakacak ilacı
Şu yazdıklarınıza ve hissettiklerinize bakılırsa ben sizi psikolojik olarak normal görmüyorum. Psikiyatra gidin, içinizi dökün.Haklısınız ilaç hasta olana iyi gelir. Geçmiş olsun.
Haklısınız ilaç hasta olana iyi gelir. Geçmiş olsun.