Merhaba hanımlar
Bi sorunum var evlendiğim ilk günden beride var kocam cimri baya hemde çok nadir cömertliği tutar herşeyi lüzumsuz der. Geçen gün ehliyet ücretini yatırması gerekiyordu maaşını almamıştı bendede para vardı verdim benim paramdı onun değil dedimki al lazımsa veririm verdim.
Dün kendime bı kıyafet istedim çocuğuma da 600 tlik atlet falan aldım kış için kendim içinde 800 tlik bir elbise dediği şey şu fazla para harcama kendimi Parama göre ayarlıyorum geçen gün kardeşi üniversiteye gitcek diye 5 bin TL gönderdi artı 4 binde ayrı gönderdi onlara gelince para çok bana gelincemi az 2 senedir evliyim bu sorunu hep yaşıyoruz bikere bile dememiştir bı miktar para bırakayım eve belki lazım olur yada al bu parayı senin harçlığın kavga ederiz bu konu üzerine 1 2 istediğim gibi davranır sonra yine aynı çok sıkıldım herşeye para harcama diyip duruyor parada istemiyorum zaten çok nadir ama insan isterki eşi düşünsün ihtiyaçlarını kendi paramla almak istemiyorum ailesine çokça bonkör davranır bana gelince cimri oluyor bu adam. Bunu defalarca anlatmama rağmen aynı ne yapmam gerek nasıl düzelir ya