esim ve cinselli istekleri hakkinda

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Kizlae esim cinsel organini agzima almami istiyor benimde midem bulaniyor ve de gunah oldugunu biliyorum..muslumanlarda normal degil diye biliyorum yabancilarda her sey var... Bu dusuncemi de bu skeilde dile getirdim.. Ama hala israrci.. Ne yaomam lazim ???Bir de su konuda bilgi istiyorum..mesela cizgi filmlerde filmlerde subliminal mesajlar oluyir bu da bulincaltimiza isliyor amerikanin bizim cocuklugumuzdan beri uyguladığı bikinc alti etkileme yontemi..avaba esim bubkonuda cok mu rtlilendi de boyle istekleri var.. Bu subliminal mesajlarin hayayimiza nasil etkisi oluyor..lutfen mantikli ve konu hakkinda bilgisi olanlar yazsin.. Simsiden tskkk. Benim icin Onemli bir konu

Onunla ne alakası var kardeşim sübliminal bilmem ne geç onları. İstemediğin bir cinsel ilişki stilini yapmak zorunda değilsin, her ilişkinin dinamiği farklı. İsteyen yapar, istemeyen yapmaz sübliminal falan diye kendinizce birilerini anormalleştirmeye çalışmayın. Eşine söyle bunu yapmaktan hoşlanmadığını.

26. Kare ile bu istekle bir değil. Subliminal mesajlar çok farklı etkiliyor çocukluğu tamam bu işin içinde cinsellikte var ama oral seks değil cinsellik yaşının Alta çekilmesi ile alakalı. Şimdi burada fetva vermicem fakat bir kaç güvenilir kişiye daha sorun size açıklayıcı bir cevap verir.

Seksin yabancısı yerlisi mi var yahu?
Burada mesele istemediğiniz bir şeyi size dayatması. Cizgifilmden etkilense ne olur etkilemese ne Olur?
Mesele size saygı duymaması.
ne kadar sacma konustun ya ozellikle belirttim mantikli yorum yapun diye dinimize gore
Seksin yabancısı yerlisi mi var yahu?
Burada mesele istemediğiniz bir şeyi size dayatması. Cizgifilmden etkilense ne olur etkilemese ne Olur?
Mesele size saygı duymaması.
Ozellikle mantikli yorum yapar misiniz doye belirttim..ne kadar sacma konusmussun dinimize gore makattan erkehin kadina yakinlasmasi gunah ama bubda bir sex sonucta ve de yabancilarnicin bu normla karşılanıyor... Bunlar subliminal etki mi dedim yoksa baska bir sey mi.. Saygi duymamazlıkta olabikir ama ben nasil karsilamaliyim bu durumu. Hic istedigi gibi olmadim cunku boyle dusunuyorum yanlis mi diye sormak istedim

İstemediğin bi şeyi yaptıramaz sana. Bu konuda ısrarcı ve baskıcı olması da ne kadar bencil olduğunu gösterir. Yapman gereken şey, bu tavrını korumak.. baskıları artarsa, resti çek. Sana saygı duymayan birinden zaten hayır gelmez..

26. Kare ile bu istekle bir değil. Subliminal mesajlar çok farklı etkiliyor çocukluğu tamam bu işin içinde cinsellikte var ama oral seks değil cinsellik yaşının Alta çekilmesi ile alakalı. Şimdi burada fetva vermicem fakat bir kaç güvenilir kişiye daha sorun size açıklayıcı bir cevap verir.
Cilekli sakiz her zaman bana guzel yorumlar yapıyorsun en azindan gercekci tskk ederim.. Bakalim yazanlardan da filkir alalim..

ya allah aşkına ne alakası var . Nereden çıkarttınız bunu anlayamadım şuan cidden beynim yandı. Ayrıca ben dinen bir sorun olduğunu bilmiyorum . Bir tek ters ilişki hem dinen hem sağlıkta sorun oluyor adam istiyor yani yapcak birşey yok:oha:

Sublininal mesaja gerek mi var günümüzde yahu. Çocuklar büyüklerle dizi izleyerek büyüyor, 4 yaşındaki çocuklar öpüşme aşık olmak vs her bir şeyi biliyorlar. Ya geçen bir kız çocuğunu kovaladım benim sıpayı öpmeye kalkıyordu, dedim bende yeterince çocuk var kızım senin anan baban yok mu, git yanlarına:))

Konu sahibi eşine istemiyorum deyince haşa ısrar mı ediyor?

Back
X