- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Merhaba yeni uye oldum ve kusura bakmayin hemen yazmak istiyorum o kadar bunaldim ki nerden baslasam bilemiyorum biraz uzun olucak ksura bakmayin simdiden okuyan herkese cok tesekkur ediyoru. Ben 3 senedr ewlyim 23 yasindayim 2 yasnda bir kizim var oncelikle belirteyim kiskanc bir kadin asla degilim su an esimle konusmuyorum size bugun yasadigim olayi anlatmak istiyorum . Benim esim kuafor erkek kuaforu esimin is yeri evmizin hemen 2 alt sokaginda ve bnde sabah ewden ciktim asagi dogru iniyorum onumde bi bayan ama cok asiri dar giyinmis tam esimin dukkaninin onune geldim bi baktim esimin gozu kadinda tamam kiskanc degilimde gozumun onunde olan seyede goz yumamam o kadar degil dsari cagrdim yavasca sen napiyosun dedim noldu dedi bnde ne diye bakiyosun milletin karisina kizina dedim o da bn ona bakmiyordum dedi ewt tamam dedim bsey soylemedim aksam ewe geldim o da geldi knusmadim p knusmaya calsti yinede knusmadim cok sinirlendim hem musterisi var sac kesiyo hemde millette gozu sizce abartiyomuyum