eşim ve eski sevgilim yardım ltfnnn

sln_86

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
21
0
16
Kocaeli
slm kızlar bn 3 yıllık evliyim ve eşimle severek evlendik ama zaman içinde ne oldu bilmiyorum biraz uzaklastık ama iyiyizz yne şükürr.Ama bnm asıl derdim lise yıllarım da 4 yıllık cok delidizgin yasadıgım bi ilişkim olmuştu ve 1,2 aydır o cocugu görüyorum nerdeyse her gece rüyalarımda yne onunla birlikteyimişim öyle gercek oluyo ki ilk zamanlarda önemşememiştim ama cok sıklaştı bu rüyalarım ve gün boyuncada hep aklıma geliyo rüyalar cıkamıyorum etkisinden böle oluncada sanki eşime ihanet ediyomuş gbi hissediyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?hayr sorunum ne anlamıyorum yardım edin ltfn..

Bilinç altı korkulacak bir şey yok zamanla geçer. Ben bile zaman zaman eski sevgilimi rüyamda görüyorum oysa aradan yıllar geçti.

Adi ustunde ruya canim kafana takma eger bilinc altina yerlestirirsen ayni ruyayi her gece gorursun.Basligi okuyunca esin ve eski sevgilin arasinda kaldin sandim fazla kafana takma.

riyanda gördün diye suçluluk duymuşsun, bu suçluluk arttıkça rüyaların da devamı gelmiş.

bi sıkıntı yok bence, aklına geldiğinde başka bişeyler yap, farklı uğraşlar bul

eşini seviyorsun değil mi?

Bilinç altı korkulacak bir şey yok zamanla geçer. Ben bile zaman zaman eski sevgilimi rüyamda görüyorum oysa aradan yıllar geçti.

ama ynede bni tedrigin ediyo iice sıklastı bide rüyalarım diyorum bi işaret mi sonra sacmalama sln diyorum kızıyorum kendime sanki özlüyo gbiyim onu ama bn eşimi seviyorum cok karısık duygular içindeyim cnm umarım dedigin gbi gecer :s

bende sık rüyalar görürürm. ama eskiye dair değil.

bininç altına yerleştiği için, rüyalarında görüyorsun. birde eski sevgilinle karşılaşıyorsun veya onu gördüğün için, birden 4 senelik ilişkini hatırladın, kafan karıştı. Birazda olsa özlem duyuyorsun dur ona karşı, yada nebiliğim farklı duygular besliyorsun dur. nede olsa 4 yıl dile kolay. bu yüzden kafanı karıştırmasına izin verme.

Ben artık evliyim, geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı. eski sevgilim beni yıllar önce kayıp etti. Ben eşimin yanında mutluyum diyeceksin.
Ve geceleri yatarken abdestli olmaya özen göster. Duanı et, öyle uykuya dal. göreceksin, şeytan uğraşamayacak!!!

Adi ustunde ruya canim kafana takma eger bilinc altina yerlestirirsen ayni ruyayi her gece gorursun.Basligi okuyunca esin ve eski sevgilin arasinda kaldin sandim fazla kafana takma.
rüyada olsa dedigin gbi eşimle eski sevgilim arasında kalmıs hissediyorum kendimi cnm evet takmamaya calısıyorum belkide kendim yapıyorum bilmiyorm :S

eşimi seviyorum saygı duyuyorum herseyden önce ama aşk heyecan kalmadı önceki gbi bebekte yok dha istiyorum olsun ama olmuyo bi nedenide yok işte bölede olunca diorum nie karıstım iice off sanki ayrılıcakmısız gbi gelio eşimle

Hayatımıza giren ve artık görüşmediğimiz bir sürü insanı özleriz, bunda garip bir şey yok. O kişiyi de böyle değerlendirin. İlk rüyanızda gördüğünüzde tahminen onu hatırlatacak bir şey olmuştur, sonra da rüyanın üzerine düşünmüşsünüzdür, öylece devam etmiştir.

Neyse ki sayıklamıyorsunuz, ben sayıklayan, sorulan sorulara filan cevap veren biriyim mesela... Sayıklamıyorsanız rüyalarınızın bir sakıncası yoktur

haklısın cnm ama genelde bn bu rüyaları sabh namazımı kılıp yattıktan snra görüyorum...

3 sene geçirmişsiniz birlikte, heyecan olmaz elbet ilk günerdeki gibi, sevgililerde bile ilk günlerin heyecanından eser kalmıyor, aynı evin içinde çok normal. o diğer çocukla olsaydın da aynı şekilde olurdu heyecan durumu.

bebek olmamasından belki de diğer sorunlardan byle düşünceler üretiyorsun, çok normal, şu içindeki suçluluğu atarsan rüyalar da biter huzura ulaşırsın eminim...

eet onu özlüyorum belkide ama evliyim böle bişi olmaması gerek die de kızıyorum böle oldukca dhada artıyo rüyalarım ..
sayıklıyomuyum bilemiyorum eşim bişi demio :S

evet haklısınn cnmm ama rüyalar etkiler cogu kadını sizede öyle olmuyo mu :S bnide etkiledi işte bkdr uzun sürmesi umaım dha uzamandan biter gider ve normal hayatıma dönerim..

cvplar için cok tesekkrler kızlar
umarım sizleride rahatsız eden rüyaların etkisinden hemen kurtulursunuz cnkü bz kadınlar rüyayı dahi cok rahat büyütebiliyoruzz bnm yaptıgım gbi :s

cvplar için cok tesekkrler kızlar
umarım sizleride rahatsız eden rüyaların etkisinden hemen kurtulursunuz cnkü bz kadınlar rüyayı dahi cok rahat büyütebiliyoruzz bnm yaptıgım gbi :s
bir psikologdan danışmanlık alabilirsiniz.rahatlatacaktır sizi.

hep rüyalar bi işaret mi vs gibisinden stres oluyosun
bilinç altına yerleşiyo ve yine rüya görüyosun
zaten çoğu zaman günlük yaşamda konuştuğumuz yaptığımız korktuğumuz şeyleri gecesinde rüyamızda görürüz zaten
sen de hep bu konuyu düşünürsen rüyada görmeye devam edersin

bir psikologdan danışmanlık alabilirsiniz.rahatlatacaktır sizi.
psikolog olmaz cnmm ona gittigimde eşimde gelmek ister bnmle konuşamam rahat :s

farkındayım bilinçaltımda kalmıs bişiyler ve yni yni rüyalarla patlak verio eşimlede biraz gerilince direk diyorum işte biz yanlış bi çiftiz onunla olsaydı dha mı saglıklı bi ilişkm olurdu die sacma sapan seyler düşünüyorum

bence sen kendin bi uzmandan yardım al
eşin odaya giremez ki doktora gidicem dersin çıkarsın illa seninle gelmek zorunda değil hatta psikologa gidiceni de söylemeyebilirsin
sen sürekli eşinle eski sevgilisini karşılaştırırsan mutlu olamazsın
üstelik eşine de haksızlık etmiş oluyosun
ilgili bi eş anladığım kadarıyla

inanılmaz bi eş herseyden önce deger verio seviyo bni bnde onu tabi ama o cok düzenli uykusu yemesi içmesi vs.
bn dha salasım hayatım dha düzensiz plansızımdır bn o an aklıma ne gelrse onu yaparım oda tam tersidir bu yüzden cogu zaman ters düşebiliyoruz bu sebepten arkads ortamlarımızda hep farklı oluyo grup toplandıgımız nadirdir..
ama bn eskiden kendim gbi biryle oldugum için hersey deli dlu gdiyodu onunlada ikmiz aynıyız olmuyo die ayrılmıstık eşimde farklı geldi sevdim ve evlendim ama işte zaman gectikce evliligi yürütmek zorlasıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…