Eşim ve fanatizm

benimki de tam bi fener fanatiği..
geçen günlerde fenerin maçı vardı ya, gol attıklarında bağrışları mahalleyi ayağa kaldırdı...
gol kaçıran ve ya topu direğe atan futbolcuya söylediklerini saymıorum bile....
eğer fener yenerse, kendini balkonlara atar, konvoylara katılır...
yenildiğin de ise başka takımdan olan arkadaşlarının arayıp da nası yenildiniz ama? deme ihtimaline karşı telefon kapatılır ve uyumaya gidilir.. :)

çok şükür eşim hiç maç seyretmiyor
arkadaşım sanada ALLAH kolaylık versin...

Benim eski eşim de inanılmaz fanatikti. Gs nin maclarında sevindiğinde beni hırpalardı, evet şaka yapmıyorum sevinirken sarılır sıkar nefes aldırmazdı, bir kez ağlamıştım :)

içim fesat yaaa :27:
konu başlığını eşim ve fantezim diye okudum iyi mi :27: :23:

kizlar sorunumuz daha dogrusu esimin sorunu deli fenerbahceli akan sular duruyor fb soz konusu olunca yenilince sinirden saatlerce uyuyamiyor ertesi gunu ise gitmiyor ve panik atagi var onu da tetikliyor o da tansiyonu ne yapicam bilmiyorum saglikli beslenmeye alistrym diyorum iki gunun biri ya hamur isi ya etsiz yemek yemiyor bence hepsi zincirleme bi yerden probleme cozum bulmaya calisiyorum ama ne yapicam bilmiyorum simdi biraz duruldu bebegimiz var o ilgisini dagitiyor onceden daha fenaydi aksi ben de gs taraftariym ama fanatik felan degilim yenilse takim benden biliyor nefret ettim futboldan gs real madridi yendi die o gece kavga etti benmle odaya almadm sora pisman oluyor cok cabuk ne yapicam bilmiyorm

herşeyin aşırısı zarar fanatiklik boyutunu aşmış futbolu saplantı haline getirmiş uzman yardımı alın derim

ayy çok güldüm yaa :1: algıda seçicilik olmuş senin ki :1:

aynen öyle oldu,aklım neredeyse artık :27:
hatta dedim vay be önceden eşim fantazileri diye konu açılırdı artık bayanlarda aşmış :23:

Başlığı değiştirdiğimde ben de iki kez okudum acaba yanlış mı yazdım diye :1:

ne diyeyim ilk okuyuşta doğru okuyup anlayanları tebrik ediyorum :27:
utandım şimdi :37:

yalnız değilsin :17::17: bende ıkıkere konuyu açtım içeriği okuyorum yok bı ylnışlık var deyıp bıda okudum :9::9::9:

bende içerikte konu başlığına uygun bişeyler aradım bulmayınca başlığa bi kez daha baktım ve farkettim :9:

fantazi diye okudum ben allahım dedim fantazisini mi anlatacak:27:

yalnız değilsin :27:

Back
X