Eşim ve halasının kızı :))

Kızmak ta bence de haklısınız..

Pek te bi samimiyeti olmayan bir hala kızıyla bu saatten sonra iki de bir mesajlaşılmaz.. Bayılıyosa bekarken yapacaktı o işi..

Ne demek korkuyosan ben gelir seni çıkışta alırım.. senin evin barkın hanımın yok mu.. Hayret birşey..

Sinir oldum adama da , o hikayeden korkan kıza da..

Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
ben eşimle evleneli allah kısmet ederse bu cuma 4yıl bitecek bize severek evlendik 7 konuştuk bayağı zorlulklar aştık falan.eşim ünv okurken kayınvalidem eşime halasının kızını yapmaya çalışmış eşimde ozaman benimle berber di doğal olarak red etmiş konuştuğum kız var diye konuyu kapattırmış.neyse biz evlendik bu kızın ismi dışında bişey bilmiyordum burada kalmıyor 3 ay önce ilk defa bi akrabanın nişanında gördüm kız buraya yerleşmiş bizde annesini ziyarete gittik orada tanışmış oldum eşimde öyle.ozamandan beri eşim onu face eklemiş ben eşimin hesabına giriyorum kendide facede yazıştıklarını görüyorum okuyorum bir gün akşama kadar 2 saat arayla yazıyorlar 1hafta kendimi tuttum sonra dayanamadım söyledim eşime ya her gün her gün yazışılırmı hal hatır sorarsın tamam bu ne yok efendim biri peşine takılmışta korkuyomuşta eve nasıl gidermişte eşimde yazmış istersen ben seni gelir alırım diye ya kızlar inanılma derecede sıkıntı yaptım ne zaman eşimşn face girsem onunla yazışıyor ben dediğim zaman sen fatsın şöylesin böylesin inanın abartmıyorum kız bilgisayar kursuna gidiyor orada aralarda dvmlı face giriyor eşime bişey yazıyo çıkıyo ders saati bitene kadar sonra eve gidiyor pc açığ tekrar devam ben şimdi eşimin face girince oda ordaysa onlına bütün yazxdıklarını anında okuyorum artık işimi yapamaz oldum devamlı giriyorum kızla konuşuyomu diye çok bunaldım haa bide en önemlisi eşim arabesk sever o tür parçalar paylaşıyo fade kız yazmış kim için dinliyorsun gerizekalı evli barklı adam kim için dinleyecek eşimde yazmış öylesine yok ya kızı gidip evire çevire dövesim var haksızmıyım?

canım ya o salak kız resmen kocana asılılyormuş . bir yıl olmuş şu an durum nasıl. bence sen ne yap biliyormusun kızı al evire cevire döv . saçını başını yol. eşine de haddini bildir. öyle işmi olur ya.. resmen kaşar belli.
benimde eşim bekarken bir akrabaları var kaynanam pek sever şişko yalaka bir kız. kaynannam eşimle onun arasını yapmak istemişte eşim beğenmemiş ne tipini ne de yalakalıklarını kızda birde çene var hiç sorma.kaynanam anlattı bunu birde anlatırken ağladı. ben eşimin face den felan sildim söyledimde ben görüşmek istemiyorum diye sende görüşmeyeceksin dedim tamam ben zaten gıcık oluyorum ona dedi.hatta çoğu kızı sildim. ancak kaynanam ne zaman bize gelse o salak kıza gidilir gelinir.

Eski konularına baktım da, arkadaş sanırım dava falan açacaktı en son ne oldu acaba?

aaa yazık ya davaya gelmiş olay taa. arkadaşlar böyle sürtükleri özellikle aşk cart curt bahanesiyle kocalarımıza göz dikenleri toplanacağız hep birlikte evire çevire döveceğiz.p ya birde şimdi erkekler zenginse o kızların aileleri de destekliyor yuvayı yıkıp kendi kızlarını yamamak için. üff YUCE RABBİM kimsenin başına vermesin

Back
X