• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ikiyüzlü olmasi

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kızlar izine gittim turkiyeye normalde eşimle kavgalarimiz 1 seneden fazladır yoktur ama gelin görün ki turkiyeye gittiğimiz diğer günden başladı artislik yapmaya bağırmalara nasilsin diye sormaktan korkuyordum çünkü tartışma çıksın istemiyordum bnde cvb veriyordum yeri geldiğinde oda daha çok kızıyordu kısaca "erkeklik yapası tuttu"" ne yani böyle yapınca ne oluyordu onuda anlamış değilim eskidendi eşine bagiran adamdı ama simdi eşine bağıran öküz şiddet yktu ama kalbimi çok kırdı bni hayal kirikligina ugratti onu geciyorum kaynanam her seferinde "sende hep kendini hakli buluyorsun demesi "sen cvb veriyorsn demesi bni daha cok sınır ediyordu bi eltimle aram iyi değil diğeri ile çok iyi ve bu kaynanam her seferinde bana aram iyi olmayan eltimden bahsetmesi "eltin çok fenaydı kocasına cilveler yapiordu falan filan "bnde kızdım söylediklerine cvb veriyordum
Sen kendini hakli buluyorsun dediğinde bnde"sorsan oğlunda bnde haklıyım der"
Sen kadınsın diyo cvb verme diyo bnde "bn kadınsam eşek değilim demistim"
Eltimi örnek gösteriyo "bn onun hareketlerini gördüm k.bakma bn kimseyi örnek almam ve kimsedende bana örnek verme ... simdi kocam iyi olsaydı bn bu duruma düşmezdim kocama çok hirslanmis durumdayim evimizdeyiz simdi keyfimiz yerinde ama bu adamın burnundan getirmek istiyorum ...o kadar ki dolmuş durumdayım. ..

şimdi kaynanaların çoğunda ölümüne oğlunu savunmak var bu normal
eltin şöyle akıllıymış
he canım evet gülüm sensin kuzum der ama istediğini de yaptırır geri kalmaz inan böyle tipler hep kazanıyor
madem böyle sana tavziyem he de geç
seni çok iyi anlıyorum haksızlığa gelemiyor insan ama bırak ya seni saf zannetsinler
keyfine bak kimin ne düşündüğünün ne önemi var

Yani arkadaş diyor ki eşim Avrupa'da iken iyi ama Türkiye'ye gittiğimizde horozlanmaya başlıyor. Kayınvalidem de sevmediğim eltimi örnek göstererek haklı olsan da cevap verme diyor.

Erkegin ailesinin yaninda horozlanmasi meselesi, bir Turkiye klasigi. Hal boyleyken iki seceneginiz var: Ya eltiniz gibi olup esinize cevap vermeyecek ve bu sekilde meydani esinize birakacaksiniz ya da esinizle horoz dalasina gireceksiniz ki tepki alacagini bileceginden bir daha buna yeltenmeyecek.

Eşiniz neden ikiyüzlü anlamadım.
Türkiyeye gelince ailesinin yanında rencide etmesi açısından mı diyorsunuz.
Bağırması çağırması normal değil ki hiç hazetmem bende !
Sıkıntısı var ise eve saklasın yada odanızda konuşun nedir yani bu .
Kv sadece örnek vermiş kasıtlı değil sanki sizde hassas olunca sanırım tuzu biberi olmuş.
Gerekli cevabı validenize zaten vermişsiniz,ailesel problemlerinizi asla onlarla konuşmayın.

Cokta takma yoksa bir kac gunun zehir olur naparsa yapsin anlamazliga takmamaya getir kendince umursama yoksa daha cok diklenir ordan gidene kadar bu devam eder gidince o zaman yap ne yapmak istiyosan

Vallahi hiç bişi anlamadım sorun neydı canım?

Esiniz ikiyuzlu burada iki yuzluluk goremedim,anlayabildigim kadariyla...

Eşi kendi evlerindeyken iyi, ama ailesinin yanındayken kötü davranıyormuş. İkiyüzlü deme sebebi bu.

Vallahi hiç bişi anlamadım sorun neydı canım?

Eşi kendi evlerindeyken iyi, ama ailesinin yanındayken kötü davranıyormuş. Ailesinin yanında artistleniyormuş, kayinvalidesi de hep oğlunu savunuyormuş, konu sahibine sen kadınsın sen susacaksın diyormus. Eltisini örnek gösteriyormuş, onun gibi davran sus diyormus.

Nokta (.) virgül (,) ilk okulda öğretiliyor. Fazlasına da gerek yok zaten.
Anlayanları ayrı bir tebrik ediyorum.
Okudum o dedi, bu dedi dışında bir şey anlamadım.

Back
X