- 28 Temmuz 2017
- 563
- 776
- 18
- 31
Slm kızlar izine gittim turkiyeye normalde eşimle kavgalarimiz 1 seneden fazladır yoktur ama gelin görün ki turkiyeye gittiğimiz diğer günden başladı artislik yapmaya bağırmalara nasilsin diye sormaktan korkuyordum çünkü tartışma çıksın istemiyordum bnde cvb veriyordum yeri geldiğinde oda daha çok kızıyordu kısaca "erkeklik yapası tuttu"" ne yani böyle yapınca ne oluyordu onuda anlamış değilim eskidendi eşine bagiran adamdı ama simdi eşine bağıran öküz şiddet yktu ama kalbimi çok kırdı bni hayal kirikligina ugratti onu geciyorum kaynanam her seferinde "sende hep kendini hakli buluyorsun demesi "sen cvb veriyorsn demesi bni daha cok sınır ediyordu bi eltimle aram iyi değil diğeri ile çok iyi ve bu kaynanam her seferinde bana aram iyi olmayan eltimden bahsetmesi "eltin çok fenaydı kocasına cilveler yapiordu falan filan "bnde kızdım söylediklerine cvb veriyordum
Sen kendini hakli buluyorsun dediğinde bnde"sorsan oğlunda bnde haklıyım der"
Sen kadınsın diyo cvb verme diyo bnde "bn kadınsam eşek değilim demistim"
Eltimi örnek gösteriyo "bn onun hareketlerini gördüm k.bakma bn kimseyi örnek almam ve kimsedende bana örnek verme ... simdi kocam iyi olsaydı bn bu duruma düşmezdim kocama çok hirslanmis durumdayim evimizdeyiz simdi keyfimiz yerinde ama bu adamın burnundan getirmek istiyorum ...o kadar ki dolmuş durumdayım. ..
Sen kendini hakli buluyorsun dediğinde bnde"sorsan oğlunda bnde haklıyım der"
Sen kadınsın diyo cvb verme diyo bnde "bn kadınsam eşek değilim demistim"
Eltimi örnek gösteriyo "bn onun hareketlerini gördüm k.bakma bn kimseyi örnek almam ve kimsedende bana örnek verme ... simdi kocam iyi olsaydı bn bu duruma düşmezdim kocama çok hirslanmis durumdayim evimizdeyiz simdi keyfimiz yerinde ama bu adamın burnundan getirmek istiyorum ...o kadar ki dolmuş durumdayım. ..