eşim ve işim

anyoneelse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
6
1
1
38
Merhabalar,
Uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak üyelik için neden bu kadar geciktim bilmiyorum.
İki gündür bir sıkıntım var ve bunun üstesinden nasıl geleceğimi bilemiyorum. Bu yüzden buradayım. Lütfen yardımcı olun.
Bir kamu kurumunda çalışıyorum ben. Eşim de çalıştığım kurumla iş yapan ara firmalardan birinde çalışıyor. Yani ben işin devlet kısmındayım o da özel sektör kısmında. Çalıştığı firmayla birkaç aydır sıkıntılar yaşıyormuş. çalıştığı yerde malzeme eksiği olduğunda almaları için bildiriyormuş ama duymamazlıktan geliyorlarmış. iş arkadaşlarından bir şey istiyormuş haftalar sonra akıllarına gelirse getiriyorlarmış. Her işe kendisi yetişmeye çalışıyormuş artık dayanamamış. -miş'li anlatıyorum çünkü bana 4 gün önce anlattı.
Şimdi de benden firmanın ödemelerinde sıkıntı çıkarmamı istiyor. 2 gündür de bu konuda sıkıştırıyor beni. Bir şey demeyince arkamda durmuyorsan, beni desteklemiyorsan biz niye evliyiz boşanalım sen de çocuğu firmadakilerle büyüt vs gibi şeyler söyledi. Hatta bu nedenle eve dün geç geldi. Bana surat yapıyor. iki gündür huzurum kalmadı. ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilemedim. :110::110::110:
Söyledikleri öyle zoruma gitti ki bu sabah konuşmadım kendisiyle. Sadece uyansın diye seslendim, kıyafetlerini koydum o kadar. Yabancı biriymiş gibi davrandım yüzüne bile bakmadım. Ama nereye kadar? Aynı evin içinde ne kadar yabancı kalabiliriz?

Merhabalar,
Uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak üyelik için neden bu kadar geciktim bilmiyorum.
İki gündür bir sıkıntım var ve bunun üstesinden nasıl geleceğimi bilemiyorum. Bu yüzden buradayım. Lütfen yardımcı olun.
Bir kamu kurumunda çalışıyorum ben. Eşim de çalıştığım kurumla iş yapan ara firmalardan birinde çalışıyor. Yani ben işin devlet kısmındayım o da özel sektör kısmında. Çalıştığı firmayla birkaç aydır sıkıntılar yaşıyormuş. çalıştığı yerde malzeme eksiği olduğunda almaları için bildiriyormuş ama duymamazlıktan geliyorlarmış. iş arkadaşlarından bir şey istiyormuş haftalar sonra akıllarına gelirse getiriyorlarmış. Her işe kendisi yetişmeye çalışıyormuş artık dayanamamış. -miş'li anlatıyorum çünkü bana 4 gün önce anlattı.
Şimdi de benden firmanın ödemelerinde sıkıntı çıkarmamı istiyor. 2 gündür de bu konuda sıkıştırıyor beni. Bir şey demeyince arkamda durmuyorsan, beni desteklemiyorsan biz niye evliyiz boşanalım sen de çocuğu firmadakilerle büyüt vs gibi şeyler söylüyor. Hatta bu nedenle eve dün geç geldi. Bana surat yapıyor. iki gündür huzurum kalmadı. ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilemedim. :110::110::110:

eşinizin yaptığı çok yanlış, işi resmen kendi istedği gibi yönlendiriyor, böyle bir durumda sorun olacağını falan söyleyin, olur mu hiç öyle şey

Eşinizin düşüncesi çok yanlış.Siz de orda bir çalışansınız sonuçta babanızın yeri değil orası.Kafanıza göre işlem yapamazsınız.Böyle bir şey yaptığınız ortaya çıkarsa,siz işinizden olursanız ve ya uyarı alırsanız ne olacak?

eşinizin yaptığı çok yanlış, işi resmen kendi istedği gibi yönlendiriyor, böyle bir durumda sorun olacağını falan söyleyin, olur mu hiç öyle şey
üstelik bu konuda bana psikolojik baskı yapıyor şu anda.. :KK43: :KK43:
Onlara ceza mı verecek sizi kullanarak? Öyle saçma şey olur mu? Senlik bir durum değil ve söylediği şeyi yapman hiç doğru değil. Kendi sıkıntısını kendisi giderebilmeli
Keşke bunu kendi de fark edebilse.

Merhabalar,
Şimdi de benden firmanın ödemelerinde sıkıntı çıkarmamı istiyor. 2 gündür de bu konuda sıkıştırıyor beni. Bir şey demeyince arkamda durmuyorsan, beni desteklemiyorsan biz niye evliyiz boşanalım sen de çocuğu firmadakilerle büyüt vs gibi şeyler söyledi. Hatta bu nedenle eve dün geç geldi. Bana surat yapıyor. iki gündür huzurum kalmadı. ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilemedim. :110::110::110:
Söyledikleri öyle zoruma gitti ki bu sabah konuşmadım kendisiyle. Sadece uyansın diye seslendim, kıyafetlerini koydum o kadar. Yabancı biriymiş gibi davrandım yüzüne bile bakmadım. Ama nereye kadar? Aynı evin içinde ne kadar yabancı kalabiliriz?

siz devlettesiniz, sorumluluğunuz tüm ülkeye karşı. tüyü bitmedik yetimin hakkı var derler ya o misal.
eşiniz hırsından doğru düşünemiyor. surat yapmaya devam edecektir ya da baskı uygulamaya ancak işe yaramadığını görünce muhtemelen yelkenleri suya indirecektir.
eşinize kamu kurumunun dingo'nun ahırı olmadığını söyleyin. kişisel çıkarlar için sırtınıza alacağınız kul hakkının büyüklüğünden bahsedin.

Bugün böyle daralınca ödemeyi aksat diyecek acaba yarın ne olacak?
Küserse küssün. Hiç sallamayın

artı bunu yaparsanız "görevi kötüye kullanma" söz konusu olur. şikayette bulunulursa haksız çıkarsınız.

eşinin yaptığı çok yanlış
kişisel peroblemlerini işine yansıtıyor
işin kötü tarafı seni de alet etmeye çalışıyor

öyle şey mi olur

hani dese ki firmada para yok sizin işler de aksıyor, önce onun evraklarını yap da bir an önce alsınlar paraı hepimizin iş görülsün yine anlarım da eşinizin dediği olmamış

kamunun yararı önemlidir eşinizin paşa keyfi değil

çok bunamış olabilir ama bunun çözümü size önerdiği değil; başka iş arasın vs vs

bu arda ne seslenmesi; ne giysisini koyması

valla normalde çıkacağım saatten bile erken çıkar çeker giderim bu adama

bunun için kapris yapıyorsa paşa keyfi bilir

"iyi günde kötü günde"yi yanlış anlamış

parası olmazsa işsiz kalırsa vs yardımcı olunur destek olunur da

devlet işini kötüye kullanılıp da beyefendinin patronundan intikam alınmazzz

İş başka dostluk başka, bundan haberi var mı kocanızın? Karı koca evdedir, iş yerine girince herkes çalışandır. Hiç etik biri değil üstelik sizi kötülük yapmaya zorluyor. Asıl o sizin arkanızda değil.

üstelik bu konuda bana psikolojik baskı yapıyor şu anda.. :KK43: :KK43:

sen işini kötüye kullanma canım, bunun yanlış olduğunu söyle sürekli ve bir daha böyle bir şeyle gelmemesi gerektiğini kararlı ol, soruşturma açarlar diye de abart bence,denetime gelicekler falan dersin

Bu nasıl koca yav?
Hiç etik değil arkadaşım zaten farkındasın da umarım kocan da anlar.

eşinin yaptığı çok yanlış
kişisel peroblemlerini işine yansıtıyor
işin kötü tarafı seni de alet etmeye çalışıyor

Evet ve ben o kadar bunaldım ki bu durumdan ve bunu görememesinden :(

öyle şey mi olur

hani dese ki firmada para yok sizin işler de aksıyor, önce onun evraklarını yap da bir an önce alsınlar paraı hepimizin iş görülsün yine anlarım da eşinizin dediği olmamış

kamunun yararı önemlidir eşinizin paşa keyfi değil

çok bunamış olabilir ama bunun çözümü size önerdiği değil; başka iş arasın vs vs

Keşke eşim de düşüncesinin yanlış olduğunu fark edebilse. iş arayışına girmesi için teklifte bulundum ama artık kafayı nasıl bozmuşsa şirketle...
Ben de işler aksamasın, evraklarını yapayım diye acele etmeye çalışıyorum ama gel de bunu anlat :KK34::KK34:

bence eşin, işini değiştirmeli yoksa bu problem çözülmez

Eşinin isteği saçma
İstediği olmayınca da ayrıca çirkinleşmiş -çocuk tek senin çocuğunmuş gibi tehdit etmiş-
İyi yine uyandırmak için seslenmişsin, bi de kıyafetini mi verdin kendi beceremiyo mu bebek mi o

Back
X