Evlenmeden önce kullandığım kredi kartımı evlendikten sonrada iptal ettirmeyerek ne kadar büyük bir hata yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum.Her ay 1000-1500 liranın altına düşmüyor eşimin sayesinde.Sinir oluyorum artık.Üstelik ara sıra lazım olduğunda kartımı alan eşim,şimdi ise hiç bana vermiyor.Kendi kartımı zorla alıyorum.sabah yine bu konu yüzünden epeyce tartıştık.Hep bu ay sıkıntımız bitecek diyor ama yok.sadece geçen ay 400 lira gelmişti azalıyor diye sevinmiştim.Az önce mesaj geldi yine 1000 liradan aşağı değil.Yok araba masraf çıkarmış o yüzden bu ay fazla gelmiş bilmem ne.Ben harcamıyorum kart zaten eşimde.Ekstreye baktım birkaç taksit harici hep benzin,araba masrafı vs.Çalışıyorum aldığım maaşıdan 3 kuruş köşeye atamıyorum.Geçen ay bileziğimi bozdurmka zorunda kaldım.Hep bu borç yüzünden.Ama anlaşılan değişen bişey olmamış.3 yaşındaki oğluma baza alıcam.Kaç haftadır kartın limiti olmadığı için alamadım.İstediğimi alamadıktan sonra ben niye çalışıyorum?Bu arada eşim özel sektörde çalışıyor.İşyerinde de bazen bizim kredi kartını kullanıyorlar.En çokta zoruma giden şey bu.Hadi diğerleri kendi masrafımız diyelim.Ama işyeri için niye bizim kartımız kullanılıyor?300-400 bişeyler çektirmişler anlamadığım.Soruyorum : haa onları ben alıyorum diyor.Alıyormu unutuyormu bilen yok artık ne yapıyor.Ben geçen hafta baza alacaktım 500 lira tutuyor 10 ay taksitle baktım limit yok.Sordum;işyerine lazım olmuşta 400 lira çektirmişler.Gelde kızma sinir olma.İşyerinden alıp yatıracakmış ondan sonra baza alacakmışız.Ben beklemek zorundamıyım ya?Çok moralim bozuluyor.Bana akıl verin bayanlar.kartımı nasıl alıcam?Borcu bitse zaten hemen iptal ettireceğim ama bu gidişle çok zor