Eşim ve kredi kartının bitmek bilmeyen borcu

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Evlenmeden önce kullandığım kredi kartımı evlendikten sonrada iptal ettirmeyerek ne kadar büyük bir hata yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum.Her ay 1000-1500 liranın altına düşmüyor eşimin sayesinde.Sinir oluyorum artık.Üstelik ara sıra lazım olduğunda kartımı alan eşim,şimdi ise hiç bana vermiyor.Kendi kartımı zorla alıyorum.sabah yine bu konu yüzünden epeyce tartıştık.Hep bu ay sıkıntımız bitecek diyor ama yok.sadece geçen ay 400 lira gelmişti azalıyor diye sevinmiştim.Az önce mesaj geldi yine 1000 liradan aşağı değil.Yok araba masraf çıkarmış o yüzden bu ay fazla gelmiş bilmem ne.Ben harcamıyorum kart zaten eşimde.Ekstreye baktım birkaç taksit harici hep benzin,araba masrafı vs.Çalışıyorum aldığım maaşıdan 3 kuruş köşeye atamıyorum.Geçen ay bileziğimi bozdurmka zorunda kaldım.Hep bu borç yüzünden.Ama anlaşılan değişen bişey olmamış.3 yaşındaki oğluma baza alıcam.Kaç haftadır kartın limiti olmadığı için alamadım.İstediğimi alamadıktan sonra ben niye çalışıyorum?Bu arada eşim özel sektörde çalışıyor.İşyerinde de bazen bizim kredi kartını kullanıyorlar.En çokta zoruma giden şey bu.Hadi diğerleri kendi masrafımız diyelim.Ama işyeri için niye bizim kartımız kullanılıyor?300-400 bişeyler çektirmişler anlamadığım.Soruyorum : haa onları ben alıyorum diyor.Alıyormu unutuyormu bilen yok artık ne yapıyor.Ben geçen hafta baza alacaktım 500 lira tutuyor 10 ay taksitle baktım limit yok.Sordum;işyerine lazım olmuşta 400 lira çektirmişler.Gelde kızma sinir olma.İşyerinden alıp yatıracakmış ondan sonra baza alacakmışız.Ben beklemek zorundamıyım ya?Çok moralim bozuluyor.Bana akıl verin bayanlar.kartımı nasıl alıcam?Borcu bitse zaten hemen iptal ettireceğim ama bu gidişle çok zor

benim durumnda aynı. araba benzin yok teker yok yağ filtresii yok kasko her ay 2000 tl gidiyo. benim maaşın tamamı kredi kartına çalışıyo yani. taksitleri olmasa bende krıp atacam ama ne çare. 9 aydır yatak odasına perde alınacak. 3 perde takılı ya kısa kaldıkları için. alamıyom çünkü limit hep dolu :47:üzülme boşuna anlamaz erkekler halden

Evlenmeden önce kullandığım kredi kartımı evlendikten sonrada iptal ettirmeyerek ne kadar büyük bir hata yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum.Her ay 1000-1500 liranın altına düşmüyor eşimin sayesinde.Sinir oluyorum artık.Üstelik ara sıra lazım olduğunda kartımı alan eşim,şimdi ise hiç bana vermiyor.Kendi kartımı zorla alıyorum.sabah yine bu konu yüzünden epeyce tartıştık.Hep bu ay sıkıntımız bitecek diyor ama yok.sadece geçen ay 400 lira gelmişti azalıyor diye sevinmiştim.Az önce mesaj geldi yine 1000 liradan aşağı değil.Yok araba masraf çıkarmış o yüzden bu ay fazla gelmiş bilmem ne.Ben harcamıyorum kart zaten eşimde.Ekstreye baktım birkaç taksit harici hep benzin,araba masrafı vs.Çalışıyorum aldığım maaşıdan 3 kuruş köşeye atamıyorum.Geçen ay bileziğimi bozdurmka zorunda kaldım.Hep bu borç yüzünden.Ama anlaşılan değişen bişey olmamış.3 yaşındaki oğluma baza alıcam.Kaç haftadır kartın limiti olmadığı için alamadım.İstediğimi alamadıktan sonra ben niye çalışıyorum?Bu arada eşim özel sektörde çalışıyor.İşyerinde de bazen bizim kredi kartını kullanıyorlar.En çokta zoruma giden şey bu.Hadi diğerleri kendi masrafımız diyelim.Ama işyeri için niye bizim kartımız kullanılıyor?300-400 bişeyler çektirmişler anlamadığım.Soruyorum : haa onları ben alıyorum diyor.Alıyormu unutuyormu bilen yok artık ne yapıyor.Ben geçen hafta baza alacaktım 500 lira tutuyor 10 ay taksitle baktım limit yok.Sordum;işyerine lazım olmuşta 400 lira çektirmişler.Gelde kızma sinir olma.İşyerinden alıp yatıracakmış ondan sonra baza alacakmışız.Ben beklemek zorundamıyım ya?Çok moralim bozuluyor.Bana akıl verin bayanlar.kartımı nasıl alıcam?Borcu bitse zaten hemen iptal ettireceğim ama bu gidişle çok zor

Sıkıntılı bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Eğer kartınızı iptal ettirecekseniz borcunun bitmesini beklemeniz gerekmez.
Kartı iptal ettirirsiniz, borcunu ay ay ödersiniz.
Biz öyle yapıyoruz.

Ben birşey alacak olsam kartla sürekli erteliyor.kendi işi oldumu hemen anında kullanıyor kartı.Geçen ay zoraki bileziğimi bozdurdum.Borcu kapatıp kartı bana verecekti maaşımdanda sadece 300 lira isteyecekti gerisi bana kalacaktı güya.Ama hikaye hepsi.Kartın limiti varmı baza yatak alıcam diye 2-3 güne bir soruyorum üstüne kızıyor birde soruyorum diye..

Sıkıntılı bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Eğer kartınızı iptal ettirecekseniz borcunun bitmesini beklemeniz gerekmez.
Kartı iptal ettirirsiniz, borcunu ay ay ödersiniz.
Biz öyle yapıyoruz.

Öyle yapıldığını bilmiyordum buna çok sevindim ama eşimden habersiz öyle birşey yapsam kıyamet kopar heralde..Sık sık dile getiriyorum kapatıcam diye hemen tepki gösteriyor

kartı iptal ettirebilirsin.iptal edilmiş kartınada zaten o hesap numarasına yatırdıkça tutar düşüyo bu süre zarfında her ay mecburen ödeme yapıyosun ve kullanmıyosun bu
sayede borcu azalıyo ilk ay böyle olduğu için zorlanırsın ama en azında borcuda biter. yada kredi kartını kırıp atıcaksın tabi eşin tekrar kredi kartı çıkarttırmazsa iyi...allah yardımcınız olsun.

bence bi bankayı ara ve keredi kartını kapatmak istediğini söyle ne bu ya aynı dert bende de war ne için çalışıyoruz biz millet ewinde gerile gerile yatıyor kimin umrunda para falan biz sabahlarda kalkıyorum kimin için bunlar yada eşinin kazandığı parayıda sen al we ödemeleri yap tawiz wermeyin bayanlar ew hanımlarındaki rahatlığa bir bakın allah aşkına akşama kadar rezil olduğumuz yeter paramızla rezil oluyoruz ya

Aynen paramla rezil oluyorum.Çalışıyorum çocuğumdan ayrı kalıyorum üstelik istediğim gibi harcayamadan maaşım 2 günde uçup gidiyor

benim durumnda aynı. araba benzin yok teker yok yağ filtresii yok kasko her ay 2000 tl gidiyo. benim maaşın tamamı kredi kartına çalışıyo yani. taksitleri olmasa bende krıp atacam ama ne çare. 9 aydır yatak odasına perde alınacak. 3 perde takılı ya kısa kaldıkları için. alamıyom çünkü limit hep dolu :47:üzülme boşuna anlamaz erkekler halden

benim durumnda aynı. araba benzin yok teker yok yağ filtresii yok kasko her ay 2000 tl gidiyo. benim maaşın tamamı kredi kartına çalışıyo yani

burasını ben yazdım sankiiiiiiiiii

benim durumnda aynı. araba benzin yok teker yok yağ filtresii yok kasko her ay 2000 tl gidiyo. benim maaşın tamamı kredi kartına çalışıyo yani

burasını ben yazdım sankiiiiiiiiii

:52::52::52: artıkın gülüyom ben bu halime zaten. hem çalış hem ev işi yap hemide istediğin şeylere para harcayama. kıskanıyom o arabayı ya. ben kendime 2 mt perde alamıyom o araba 800 tl ye yeni yağ pompası mı ne onu alıyo:52::52::52:

kredi kartını al eşinin elinden ve kırıp at yada kes makasla ...sadece aylık borcunu git bankadan öğren ve yatır sende yada yenı kartını iste fakat eşin bilmesin senın cuzdanında dursun herseyi bilmek zorunda deil ya madem öyle yapıyor borç tamamen kapanıncada ya kapattır yada kendın harca kendın öde bence

:56:ben çalışmıyorum eşim kazanır biz yeriz oh çok rahat herkese tavsiye ederim

bu nasıl bişidir ya anlamakta zorlandım ben bir kadın olarak walla ben senin yerinde olsam eşim çok rahat biri olmasına rağmen ben bu kadar rahat olamazdım kimseyede tavsiye etmezdim boğazımdan geçmezdi her bayan çalışıcak die kadie yok tabikide ama böyle bir cümleyi kullanmakta çok küçültücü geldi bana kendi kazancını kendi emeğinle elde edip bunu sevdiklerinle paylaşmak istediğin gibi sorgusuz sualsiz harcamak kadar güzel bir şey varmı ki yaaa bizde eşimde kazanır bende kazanırım birlikte catır catır yeriz walla:) getirsinde yiyeyim die bakmam bakamam :49:

kart senin degil mi istedigi kadar soylensin esin kapattir..ama bir bahane bul..banka hangi durumda kapatir bir kilif uydur.senin yerine arayip konusamaz ya..1-2 soylenir sonra susar..

kart senin uzerineyse kapattir?ne yapabilirsin baska?Esinin gozunde hic degerin yok sanirim,dinlemeyip dahada abarrtigina gore..
sert oldu ama sinir oldum okurken..Niye bu kadar pasifsiniz?

Eşim sadece çocuklarıma bakmamı ister hem evde hem dışarda çalışıp kocamın kredi kartı borcunu ödemektense böylesi daha iyi çalışan bayan arkadaşlarım var daha maaşlarının ne kadar olduğunu bile bilmiyorlar benimse eşim avcuma sayıyor kendi böyle istiyor

eşin kızsada bağırsada çağırsada hiç dinleme git kartını iptal ettir
erkeklere iyilik yaramaz lafta anlatamazsın özelliklede araba konu olunca hiç anlatamazsın:50:
üç gün surat assın birşey olmaz sen hergün sinir olacağına bırak birkaç gün o sinir olsun:19:

Back
X