Eşim ve kredi kartının bitmek bilmeyen borcu

:52::52::52: artıkın gülüyom ben bu halime zaten. hem çalış hem ev işi yap hemide istediğin şeylere para harcayama. kıskanıyom o arabayı ya. ben kendime 2 mt perde alamıyom o araba 800 tl ye yeni yağ pompası mı ne onu alıyo:52::52::52:

Evet bende kıskanıyorum artık arabayı.2000 lira masraf açtı 1 ay içinde,yok teker,yok tüp herşeyi yenilendi...

Arkadaşlar,çalışıp para kazanmak çok güzel.Ben 11 yıldır çalışıyorum.Oturup kocamın eline bakamam.Çok büyük,pahalı şeyler hariç,oğlumada kendimede istediğimi alabiliyorum yeme içme,giyim,oyuncak,ufak tefek ev eşyası vb.Eşim bunlara karışmaz.Eve gelirken şunu al bunu al demem hiç.Ne eksikse kendim alır gelirim.Böyle alıştım bekarlıktan beri.Kartımıda düzenli olarak yatırır harcamalarımı ayarlardım kendime göre önceden.Tabi ev aldık araba değiştirdik masraflar çoğaldı evlenince.Bekarlıkta olduğu gibi olmuyor.Halı,perde,mobilya tabiki pahalı eşyalar.En az 600 lira yatağıyla bir baza.kartın limiti olmayınca kaç haftadır sinir oldum.Oğlumda bizimle yatıyor büyüdü artık sığamıyoruz hem doğruda değil.Bir an önce yatağını ayırmak istiyorum.Bu ay içinde mutlaka alıcam bazayı.Aslında geçen ayda alabilirdim ama eşim işyeri için kullanınca bize sıra gelmedi.En kızdığım şey bu.Niye kendi kartımızı kullanıyorsun sen işyeri için.Bir değil 2 değil bu kaçıncı oldu?Bu arada eşimden gizli kendime ayrı bir kart daha çıkarttım söylemeyi unuttum.yaklaşık 2 ay oldu.Ne yapayım mecbur kaldım.Kart istemektende bıktım.Aslında hiç sevmem böyle saklı işler yapmayı.Diğer kartıda yani eşimde olanı 1-2 ay daha bekleyeceğim baktım düzelme yok bir arkadaşın dediği gibi yok edicem.Eşimde kaybetti sansın arasın dursun.Tabi beni yeni kart çıkarttırmak için zorlayacaktır ama ben asla yenisini almayacağım.Çok istiyorsan sen çıkart diyeceğim.En azından kendi kartı ne yaparsa yapsın.Gerçi o zamanda kendi kartım diye daha rahat harcar sürekli işyeri için kullanır durur.Off kesin alır yenisini aynı hesap olacak o zamanda.:14:

Ben olsam kocam uyurken gider bulurum cebinden ya da cuzdanindan alir saklarim bu kadar basit. Neden bu kadar kocalariniz sizi parmaklarinda oynatiyor? Esek gibi calisip kocanizin kredi kartini oduyosunuz. Benim kocam oyle bisey yapsa vay onun haline. Ben calisacam kocam yiyecek oyle mi? Hele bide isyerinin masraflarindan ona neymis yaa? 400 lira isyerinden harcatiyo ama onun size yansimasi faizlerle beraber 550-600 lira demek. Kredi karti ve bankacilik hakkinda bilgisi olmayan insanlar bu kredi kartinin ne kadar beter bi illet oldugunu bilmeden kullaniyolar ve ondan beleri dogrulmuyo. Esin istedigi kadar kizsin, bagirsin, vursun, kirsin git al bence nerdeyse cebindenmi cuzdanindan mi buluyosun. Al ve yak. Yenisini de cikartma. Para herkese lazim, zaten kredi karti boyle koseye sikistiriyo sizi. Para lazim oldukca gene ordan cekilmek zorunda, bankacilar bunu biliyo. Kapitalizmin cok kotu bu oyunu bu. Bence kimse bulasmamali

Öyle yapıldığını bilmiyordum buna çok sevindim ama eşimden habersiz öyle birşey yapsam kıyamet kopar heralde..Sık sık dile getiriyorum kapatıcam diye hemen tepki gösteriyor

Oyle bisey yaparsam esim kiyameti koparir demissin. Canim bu kadar koca korkusu olan kadin zaten cile cekmeye mahkumdur. O zaman sen o karti da ondan alamazsin kiyameti koparir. Bence boyle yasamayi kabullenmekten baska caren yok senin

Kart sizin adınızaysa bankayı arayıp kapatın. Kalan taksitler ay ay gişeden ödenir. Taviz vermeyin bence. Siz ihtiyacınızı alamıyorsunuz ama rşiniz iş için kullanıyor hiç doğru değil

Ben birşey alacak olsam kartla sürekli erteliyor.kendi işi oldumu hemen anında kullanıyor kartı.Geçen ay zoraki bileziğimi bozdurdum.Borcu kapatıp kartı bana verecekti maaşımdanda sadece 300 lira isteyecekti gerisi bana kalacaktı güya.Ama hikaye hepsi.Kartın limiti varmı baza yatak alıcam diye 2-3 güne bir soruyorum üstüne kızıyor birde soruyorum diye..
Canım kartını iptal et taksitler devam edtsin. Başka kredi kartı da alma . alırsan da haberi olmasın.

Ben olsam kocam uyurken gider bulurum cebinden ya da cuzdanindan alir saklarim bu kadar basit. Neden bu kadar kocalariniz sizi parmaklarinda oynatiyor? Esek gibi calisip kocanizin kredi kartini oduyosunuz. Benim kocam oyle bisey yapsa vay onun haline. Ben calisacam kocam yiyecek oyle mi? Hele bide isyerinin masraflarindan ona neymis yaa? 400 lira isyerinden harcatiyo ama onun size yansimasi faizlerle beraber 550-600 lira demek. Kredi karti ve bankacilik hakkinda bilgisi olmayan insanlar bu kredi kartinin ne kadar beter bi illet oldugunu bilmeden kullaniyolar ve ondan beleri dogrulmuyo. Esin istedigi kadar kizsin, bagirsin, vursun, kirsin git al bence nerdeyse cebindenmi cuzdanindan mi buluyosun. Al ve yak. Yenisini de cikartma. Para herkese lazim, zaten kredi karti boyle koseye sikistiriyo sizi. Para lazim oldukca gene ordan cekilmek zorunda, bankacilar bunu biliyo. Kapitalizmin cok kotu bu oyunu bu. Bence kimse bulasmamali

Arkadaşım sanırım kredi kartı ile ilgili bütün konulara yorum yapmak istiyorsun ama en azından 2012/2013 konularını hortlatma. Azcık güncel olanlara yorum yap.

Back
X