- Konu Sahibi Tavuskelebegi
Herkese ıyı geceler az once esımle tartıstık konu şu ki geçen sene dedem vefat ettı ondan bır parca mıras kaldı oyle cok degıl annemde kendkne dusen paydan bır mıktar bana verdı kardesımın yaza dugunu olacak kıyafet alırım dıye ev aldık borc oduyor esım yanı maddı acıdan çok rahat degılız bırde her aldıgımı burnumdan getırdıgı ıçın annem verdı bu parayı eşımın nerdeyse bu parada gozu kaldı sımdıde tutturmus bır hayır kurumuna verecekmıs ben sana alırım dıyo ama alacagım seyler pahalı kapalıyım parduse basortum guzel olsun ıstıyorum ucu ucuna gecınıyoruz dugun zamanı gelınce evdekılerden gıy dıyecek canımı sıkacak bugune kadar maddı olar cok sey ıstemedım ama o hep çok ıstedıgımı soyler evlendıgımden berı sadece 1 kez etek aldım oda hamıle etegı 5 yıılık evlıyım bu arada calısmıyorum 2 de çocuk var ucu ucuna hayatımız şımdı esım o parayı vermıyorsun dıye trıp attı gıttı yattı agız tadıyla o parayı harcatmayacak bana çok morelımı bozdu hayır isi ama böylede olmazkı biliyo parayı annemın neden verdıgını kac kez dedım sen bur numdan getırıyosun aldıgım seylerı dıye off gece gece morelım bozuldu