- 10 Temmuz 2025
- 9
- -15
- 1
- 20
- Konu Sahibi aslihan13678
Eşimle severek evlendik eşim çok iyi bir insan bir dediğimi ikiletmez 9 ay önce 17 yaşındaki kaynım bizim evimize geldi çalışmak için bizim yanımızda kalacak şahsen istemiyordum ama eşim kırılmasın üzülmesin diye kabul ettim en büyük kaynım ailesine hiçbir maddi destek vermiyor benim eşim yapıyor herşeyi bende rahatsız oluyorum eşimin ailesi köyde yaşıyor yoklukta büyüdüler eşim ve kardeşleri ama şuan çok şükür hepsinin durumu iyi 8 tane kız kardeşi var 3 tanesi evli geri kalanı bekar hepsi okuyor okul masraflarını eşim karşılıyor şuan yanıma gelen kaynımın kazancını gönderiyor. Geçen gün bir düğüne altın atmam gerek dedi bende bizim düğünümüze gelmediler bizim hakkımız değil abinin düğününe geldiler o atsın oda ailevi konulara girme dedi karışma ben kendi paramdan vermiyorum yanımda olan kaynımdan vericegini söyledi. Ama eşim ailesine çok düşkün sürekli görüntülü arıyor 9 aylık bi kızım var onu gösteriyor tamam göstersin ama değer bilene doğum yaptım kaynanam kızıma hiçbirseyi göndermedi yaptığı 2 3 patik