eşim ve sözde şakası

armak

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
125
1
316
İstanbul
Merhaba bayanlar ,
bir konu da fikir alıcam eşim geçen akşam işten geldi geç geliyor yorgunum yatıcam hayırdır dedim dün akşam ata bindim yoruldum dedi , dün akşam birlikte olduğumuz için çok bozuldum konuşmadım :( şaka yapmış ordaki at demesinin sebebi hakaret değil güçlü boylu poslu anlamindaymis aslında güzel bişey demişmişsizin tepkinin ne olurdu

bana kalırsa çokta büyütmeyin evet pek hoş olmamış ama erkekler işte bazen böyle ne dediklerini bilmiyorlar :) kırıldığınızı belli etmişsiniz zaten eşiniz de bundan sonra daha dikkat eder eminim. Dediğim gibi fazla büyütmeyin bence :)

Erkek işte çok fazla incelik bekleme boş yere bozulma da boşver kendi lugatinda iyi bisey soylemis:KK8:

Merhaba bayanlar ,
bir konu da fikir alıcam eşim geçen akşam işten geldi geç geliyor yorgunum yatıcam hayırdır dedim dün akşam ata bindim yoruldum dedi , dün akşam birlikte olduğumuz için çok bozuldum konuşmadım :KK43: şaka yapmış ordaki at demesinin sebebi hakaret değil güçlü boylu poslu anlamindaymis aslında güzel bişey demişmişsizin tepkinin ne olurdu
öff salak sen de derdim geçer giderdi. takma..

Ertesi gece de siz ata binin. Kovboyculuk oynayın işte, ne güzel fantazi... :)

Benim esimde sürekli tuhaf tuhaf espriler yapar hic dinlemem bile yada onla beraber bende güler gecerim eger kirilmis olsam bile kizmis olsam ufak ufak kavgalar cikacak kendimden sogutacam bazi seyleri görüp duymamak lazim :)

Valla karı koca arasındada az samimiyet olsun yahu ne istiyorsunuz yani, sayın bilmem kim sizinle seviştiğim için yorgunum izniniz olursa biraz dinlenmek istiyorum bumu :KK14:
bizde ki samimiyet fazla mesela
cılkı çıktı :KK53: çıksın. biz memnunuz halımızden.
yapı meselesı sanırım

Aynen bizde fazla samimiyiz ama böyle mutluyuz en azından kocam bana at dedi diye üzülmüyorum :KK53:
benimki bana şuan neler diyor kilo ile ilgili
'' kapıyı da yersın sen, koca g.t, öğütücü..'' daha neler neler.. hamıleyım ben düşün
alınmıyorum bile. çünkü aramızdakı bağ çok farklı
çok gülüyorum hatta o öyle deyınce..

aradakı mesafeden de olabilir, bilemedim..

benimki bana şuan neler diyor kilo ile ilgili
'' kapıyı da yersın sen, koca g.t, öğütücü..'' daha neler neler.. hamıleyım ben düşün
alınmıyorum bile. çünkü aramızdakı bağ çok farklı
çok gülüyorum hatta o öyle deyınce..

aradakı mesafeden de olabilir, bilemedim..
cok tatlı :D
ben olsam gulerım mesela :D kendımı kapı yerken dusundumde :kk77:

ertesi akşam yoruldum diyin o da neden derse inek güttüm ondan diyin mesajı alır.

Back
X